3 Mart 2023 Cuma

MANYETİK SERVİS KRYON- İNSANIN EVRİMİ-03/03/2023

 


Ngari tarafından

Sevgili kardeşlerim, ben Manyetik Servis'ten Kryon. Bugün özellikle buraya uzun bekleyişin sona erdiğini söylemek için geldim. Işığın zaferi zaten!
Işık çalışanları uzun zamandır gezegenin özgürlüğünü bekliyorlar, tüm bu şeylerle birlikte. Böylesine büyük savaşlardan sonra meyve toplama zamanı.
İnsanlar zaten özgür! Karanlık gündemler tamamen yok ediliyor.
Karanlığın elebaşları artık güçsüz ve gezegenden uzaklaştırıldıklarından emin olun. Işığın zaferi sorgulanamaz. Altın Çağ'ın gelişini durdurabilecek hiçbir şey ve hiç kimse yok. Gaia ve sakinlerinin tamamen serbest bırakılmasından.
Işık tüm cephelerde karanlığın yerini alır. Ve insanoğlu uzun zaman önce onu esir tutan zincirlerden kurtuldu.
Şimdi "çipi değiştir" ve kontrolörlerin sürdürdüğü zihinsel programlamayı yok et, eski inanç sistemleri, manipülasyon, yalanlar...


Tek kontrol ve güç hedefiyle yaratılmış her şeyi süpür. Aklınızda sadece yeni dünya ve inşa etmek istedikleri yeni toplum, sevgi ve kardeşlik var.
İlk şey, çoktan bitmiş olan Balık dönemi başvurularını "boşaltmak". Yeni Kova Çağı'nın gerektirdiği gibi yaratıcı süreçlerini mükemmelleştirmek için odaklanın ve vizyonunuzu genişletin.
Vücutları dönüşüyor ve yakında 12'lerine ve 64 DNA'larına kavuşacaklar. İnsanoğlu kendi mucizelerini gerçekleştirebilecek sorumlu, bilinçli ve yetenekli olacak. Yeni yetenekleri ve genişletilmiş yetenekleri tonik olacak.
Telepati, kehanet geliştirecekler, ışınlanmayı kullanacaklar ve teleknezi pratiği yapacaklar, fiziksel vücudun beşinin ötesinde diğer duyuları kullanarak.
"Homo Galacticus" ortaya çıkıyor, "Homo Sapiens"in yerini alıyor. Kuantum sıçramasının ortasındayız. Ve insan zihni o zamana kadar insan ırkı tarafından bilinmeyen yeni özelliklere sahip.
Atlamaya cesaret edebilmek için konfor alanından çıkmalısın. Önyargılı fikirler, dinler (hepsi insanı egemen etmek ve kontrol etmek için yaratıldı), aynı zamanda eski düşünce biçimi artık kendi kendini güçlendirmek ile değiştiriliyor.
Titreşimlerini yükselttiklerinde ve bilinçlerini genişlettiklerinde gerçekleşir. Öğrendikleri her şeyin sahte olduğunu öğrenirler. Onları kontrol altında tutmak için büyük bir yalan. Bununla başa çıkmak kolay değil. Ama asla yalnız olmadığınızı bilin.
Çok yakında Galaktik Kardeşler, Yükselmiş Öğretmenler, Melekler ve Başmelekler ve Cennet Şirketi Işığın zaferini kutlamak için Dünya'da olacaklar. Son engeller kaldırılıyor.
Karanlıktan geriye kalan az şey ortadan kaldırılıyor. Büyük bir gökkuşağı fırtınanın geçtiğini bildiriyor. Ve güneş Gaia'nın ufkunda yeniden parlamak üzere.
Neşelen işçiler, savaşçılar ve Işığın hizmetkarları! Neredeyse geldik!
Her birinize olan büyük sevgimle ben Kryon, sevgili Ngari aracılığıyla konuşuyorum.
Kanal: Maria Cecilia Ngari- İspanya- 03.03.23
https://www.facebook.com/groups/165980030147145/

0 comments:

Yorum Gönder