13 Mart 2023 Pazartesi

BAŞMELEK MİKAİL'DEN MESAJ: 11.03.2023

 




GELMEKTE OLAN GELDİ (The Coming has Come)

Celia Fenn Aracılığıyla.
Çeviri: Recep Tamer Çiftler
Sevgili Aile, Mart 2023, Gezegende güçlü enerjilerin ve yaratıcı güçlerin olduğu bir ay olacak. 15 Mart'ta ve 20 Mart'ta Ekinoks'ta hem kişisel hem de kamusal yaşamda birçok güçlü ve beklenmedik olaylar olacak. Ayrıca Güneş Enerjileri Döngüsü, 25 Mart'tan itibaren Şubat ayında tanıtılan girdaplar halinde oluşan Su Plazması Kodlarını daha da yoğunlaştıracak olan birden fazla Güneş Patlamaları ve bazı X Sınıfı Manyetik Güneş Fırtınaları üretmeye devam edecek.
Bu enerjiler, bu zamanda Boğa burcundaki Uranüs tarafından temsil edilen, Doğadaki aktif Eril Prensibi (yeniden) uyandırıyor. Aktif yaratım ve güç getiren doğal dünyadan akan yoğun bir elektrik enerjisidir. Bu, Şubat ayında, Gezegen için birkaç sıfır noktası tohum istasyonundan biri olan Türkiye'deki büyük depremle başladı.

Bu enerji atalarınız tarafından derin ve yaratıcı Eril Tanrı/Doğanın Enerjisi olan Pan olarak anlaşıldı. Avrupa'nın Kelt halkının eski bir rahipliği olan Druidler, Doğadaki İlahi Eril'i onurlandırdılar ve bu gücü "Yeşil Adam" olarak anladılar. Orman dünyasıyla derin bağını belirtmek için Kraliyet Meşesi(Royal Oak) yapraklarından bir taç giyen Yaşlı bir Adam olarak temsil edildi.
Orman dünyası yeniden ortaya çıkıyor ve kaybedileni geri alıyor. Gaia/Yeni Dünya Gezegenini yeniden dengeye getirmeye çalışırken, Elektriksel Eril prensipler yıldırım gibi beklenmedik yollara ve yerlere çarpacak. Bu denge, İnsanlık Doğa ile bağlantısını kestiğinde ve Doğayı "fethetmeye" ve "bastırmaya" çalıştığında kayboldu. Şimdi ihtiyaç duyulan şey, ortaya çıkan bu enerji için rahipler ve kanallar rolüne geçebilen ve onu sevgi ve şefkatle yönlendirebilen İnsan/Eril enerjilerdir.
Sevgililer, burada, Doğanın İlahi Dişil enerjilerinin ve Doğanın İlahi Eril enerjilerinin Dünyanızda birleşmesine ve dengeye geri dönmesine izin verildiği Kutsal Evlilik ilkeleriyle çalışıyoruz. Doğa dişileştirildi ve Eril ilke kayboldu. Ancak Eril restore edildiğinde, Dişil gerçek gücünü ve yerini aldığında denge yeniden sağlanacaktır. Doğa sadece dişil olarak görülürken, çarpık ataerkil eril enerjinin “onu” suistimal etmesi ve baskı altına alması kolay olacaktır.
2023 yazına (Mart-Ağustos) kadar devam eden, özellikle ateş ve su unsurlarıyla birlikte daha aşırı hava dalgalanmaları bekleyebileceğiniz için bu dengeye dönüş kolay olmayacak. Doğa Eril Gücünü artırdıkça ve Dişil gücünü dengelemeye ve geri kazanmaya çalışırken, Gezegende gerçekten de çalkantılar olabilir.
Doğa Konuşur.
Yeşil Dünya Geri Dönmek İstiyor
Zümrüt Kalp Açıldı!
CENNETİ DÜNYAYA TAŞIYAN BOYUTLAR ARASI AKIŞ VE ÇOK BOYUTLU GELECEK YENİ DÜNYA
Bu ayda ayrıca, Cenneti Dünyaya getirirken ve bu güçlü yeni enerjileri Yeni Dünya ızgaralarına topraklarken, bizim "Boyutlararası Akış" olarak adlandırdığımız şeyle çalışmaya devam edeceksiniz.
Sevgililer, Enerji ve Işığın Yeni Dünya Üstatları olarak, işiniz içe odaklanmak ve içinizde bu denge enerjilerini ve Kutsal Evliliği yaratmaktır. Farklı boyutlar arasında incelikle hareket etmeyi ve bu farklı bilinç seviyelerinde Gezegene ve İnsanlığa hizmet etmeyi öğreniyorsunuz.
Başlangıçta bu, günlük olarak üçüncü boyut ile dokuzuncu boyut arasında hareket ederken biraz rahatsızlığa neden olacaktır. Zamanın görünüşte rasgele şekillerde hızlanıp sonra yavaşladığını hissedebilirsiniz (her ne kadar bu rastgele olmasa da, bilincin farklı boyutsal alanlarından geçiş ve hareket etme şeklinizle ilgilidir). Ayrıca yüksek boyutlarda zaman geçirirken bağlantınızın koptuğunu ve başınızın döndüğünü hissedebilir ve hayatınızda bir dayanak noktasına ihtiyaç duyacaksınız.
Sevgililer, bağlantı noktası kalbinizde, kendi güzel ve harikulade Zümrüt Kalbinizdedir. Zümrüt Kalp şimdi aktive oluyor ve sizi İnsanlığın ve Doğanın dengede olduğu Yeni Dünya/Yeni Lemurya Ormanı Dünyasına topraklayacak. Bu yeni enerjileri tutmak ve birbirinizi desteklemek için Işık Çemberleri yaratmaya başlayacaksınız.
Aynı şekilde, kişisel bakım uygulamanız gerekecek: ihtiyacınız olduğunda dinlenmek, nazik olmak, bu güçlü günlerde zarafetle akışta olmak ve rüyalarınızda, dualarınızda ve meditasyonlarınızda yaratmak istediklerinize odaklanmak.
Bu güçlü günlerde yalnız olmadığınızı, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bizler sizin meleklerininiz ve Melek aileleriyiz. Sizden Her Şeyin İyi olduğunu ve devam etmekte olan büyük bir “Dengeye Geliş” olduğunu anlamanızı istiyoruz. Bu bazen ne kadar şok edici olursa olsun, her zaman Melek ışığı ve koruması altında tutulacaksınız.
Kalbinizde Huzur, Ruhunuzda Işık ile dolu bir ay geçirmenizi dileriz.
Yaşamda Zarafet ve Kolaylıkla akışta olmanız dileğiyle.
Başmelek Mikail
Görsel Autumn Skye'dan alıntıdır.

0 comments:

Yorum Gönder