10 Mart 2023 Cuma

Bir ilişkinin en güzel yanı

 


Bir ilişkinin en güzel yanı evrenin bizim için seçtiği varlığın tarafında uyanmaktır ve o kişi birlikte olabilecek en iyi kişidir.

İlişkinin en güzel yanı maske takmak zorunda olmamak, aynı zamanda birbirinizi memnun etmek için kukla olmak zorunda olmamak.
İlişkilerin en güzeli, birbirinin kalbiyle hissetmek, her başarıya, her kahkahaya mutlu olmaktır; ve aynı zamanda her ağlamada birbirimizi anlayıp, birbirimizi dinleyip, gözyaşlarımızı silip tekrar gülümseyebilmektir, birlikte.
İlişkide bir insanla yaşama dair tüm inançlarımızdan vazgeçtiğimiz bir süreçten geçiyoruz, çünkü çoğu zaman kötü ilişkilerle çevrili olduğumuz bir dünyada, iyilerin kapılarını kapatıyoruz, hep "Önce" sözünü duyarak sadece kötü eşlik etmektense", her zaman kötü deneyimleri çekiyoruz ve bu inançları çözene kadar ya gerçekten yalnızız ya da kötü bir arkadaştayız.

Kesinlikle gerçek bir ilişkiyi tarif etmek için hiçbir kelime buraya sığmaz, ama kesinlikle derin bir ilişkide hissedebileceğimiz en büyük deneyimlerden biri, tüm eski korkuları, tüm suçluluk, önyargıları ve travmaları geride bırakarak yan yana evrim sürecidir, hakkında daha fazla bilgi edinmek Affetme, bırakma konusunda, özgürlük hakkında.
Bunun gibi bir ilişkide tüm şeytanlarımızın erimesini görürüz ve kendimizi birbirimizin yansıması ve şeffaflığı ile görürüz, böylece büyük bir içsel iyileşme süreci içinde yaşarız.
İyileşme süreci olmak, işler ters gittiğinde anlıyorum ki birçok şeyin eksik olduğunu ve netlikten yoksun, bütünlükten yoksun, sevgiden yoksun, şefkatten yoksun, ışıktan yoksun.
Ve neşe yoksa, neşe olmadan sevgi de olmaz.
Kimse eksiklikten iyileşmez, sadece önceden eksik olan her şey taştığında iyileşiriz.
Ve böylece seviyoruz, iyileşiyoruz ve her gün birbirimiz için daha iyiyiz.

0 comments:

Yorum Gönder