7 Mart 2023 Salı

UFO'LAR KUZEY AMERİKA ÜZERİNE DÜŞTÜ. ARCTURIAN KONSEYİ 9D,



 Daniel Scranton aracılığıyla.

Selamlar.
Biz Arcturian Konseyiyiz. Sizinle bağlantı kurmaktan memnunuz.
Kuzey Amerika'nın çeşitli yerlerinde vurulan sözde UFO'ların çok farkındayız ve yeni çağ topluluğunda bu nesnelerin gerçekte ne olduğu hakkında vahşi spekülasyonların da farkındayız.
ŞİMDİ HERKESİN GÖKYÜZLERİNİN GALAKSİDE VE DİĞER BOYUTLARDAN UZAY GEMİLERİYLE DOLU OLDUĞUNU ANLAMASINI İSTİYORUZ VE AYRICA KİMSENİN BİR UZAY GEMİSİNİ DÜŞÜRMEDİĞİNDEN EMİN OLMANIZI İSTİYORUZ. UFO olan bir şey onu uzay gemisi yapmaz.

Bunlar yıkılan insan yapımı el sanatları. Şimdi, bu hikayenin etrafında bizden daha fazla iyi haber var. Ordu dahil olmak üzere önde gelen medya ve hükümet yetkililerinin uzaylı olma ihtimali hakkında konuşması CYD'lerin acele etmesini ve gemilerini indirmesini isteyen herkes için çok iyi. Bu deneyime hazırlıklısın. SORUNSUZ AÇIKLAMA OLUYOR VE OLMAYA DEVAM EDECEK. Ana akıntıda hepinizden daha fazla çalışanlar arasında dünya dışı yaşam fikri etrafında daha az kahkaha olmaya devam edecek.
Ve yine, bu şeylere çok odaklanmayan ortalama bir insan hazırlanıyor. Hazır olanlar, TABİKİ İNSAN ARKADAŞLARINIZIN BU DENEYİME YETERLİ OLARAK HAZIR OLMASINI BEKLEMELİSİNİZ, ancak hala ETS ve gerçek uzay gemileriyle KENDİ DENEYİMLERİNİZİ yaşayabilirsiniz ve hepsi bu deneyimlere bir adım daha yaklaştı. Tamam, tamam. Gördüğünüz gibi hepsi iyi haber ve komplo teorisyenleri olan ve gerçekte neler olduğuna dair her zaman tek gerçeğe sahip olduklarına inananlar arasında gerçekleşen çılgın spekülasyonlar hakkında endişelenmenize gerek yok. .
Aslında, birbirleriyle hiçbir ilişkisi olmayan farklı olaylar arasında çizgiler çizmeye başlayan herkesi kapatmanızı öneriyoruz. Kendinize ve temas için hazırlığınıza odaklanmalısınız. HALA BIRAKMAN GEREKEN NEYE VE İÇİNDEKİ HALA TİTREŞİMİNİ YÜKSELTMEN GEREKEN YERLERE ODAKLANMALISIN. İstediğin şey insanların ve uzaylıların birlikte yürüyebileceği ve uzay yolculuğunun herkes için mevcut olduğu uyumlu bir gezegen. Ve onları bu gerçekliğe yaklaştırmayacak şey, parmaklarını göstererek Kabal'ın bugün ne yaptığını, dün ne yaptıklarını ya da yarın ne yapacaklarını tahmin etmektir.
KENDİNİZE ODAKLANMAYA DEVAM EDİN, NELERİN AÇIKLAMASI GEREKTİĞİNİZ, NELERİN AFFFETMESİ GEREKTİĞİNİZ, NELERİN BIRAKILMASI GEREKTİĞİNİZ, ve sürekli olarak gerçek gemilerin (gemilerin) inebileceği ve sizinle buluşabileceğiniz o ana daha da yaklaşacaksınız. Yıldızlarda aile üyeleriyle birlikte. Bu mesajı size iletmekten çok mutluyuz çünkü bu hala doğru yolda olduklarını bildirmek için bir mesaj ve bu galaktik topluluğa resmi olarak katılmak için bir adım.
Biz Arturian Konseyi'yiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif aldık.

0 comments:

Yorum Gönder