3 Mart 2023 Cuma

GALAKTİK FEDERASYONU KARANLIK GÜÇLERİ YOK EDİYOR

 


Selamlar Gaia'nın sevgili varlıkları

Tüm gezegene yeni bir mesajımız var!
Işık gittikçe güçleniyor ve daha fazla insan onlara yardım etmeye geliyor. Perde tamamen kalkana kadar durmayacağız. Karanlık zaten bu gezegende kontrolünü kaybetti!
Karanlık neredeyse yok oldu, başarısız girişimlerinin cesetlerinin üzerinde sadece gölgeler kaldı. Zamanınız azalıyor.
Yeryüzünde hala illüzyonlar içinde yaşayan insanların hakları hakkında hiçbir fikri yok ve karanlık güçler için çok çalışıyorlar. Bilinçaltında Matrix ajanları oldular.
Birçoğu hayatlarıyla o kadar meşgul ki geri adım atmak, olayları daha net gözlemlemek ve şu anda bu gezegende gerçekte neler olduğunu anlamaya çalışmak için zamanları yok.

Bazıları sadece faturalarını ödemek için çalışmak zorundadır, bazıları ise işyerlerinde saatlerce kariyerlerini yükseltmek için çalışıyor, ancak sadece bir yere varamadıklarını öğrenmek için.
Televizyon başında veya cep telefonlarında saatler geçiren varlıklı insanlar var, diğerleri ise her gün 8-12 saat sıkı çalışan ancak hala ay sonuna kadar gelmemiş gibi görünüyor.
Yaşadığın dünyada, her şeyin bu illüzyonun içinde yaşayanların gerçeğini manipüle edenler tarafından kontrol edildiğini kabul etmelisin.
Sorun şu ki gerçekliklerini yönetenlerin çok fazla parası ve güce sahip olması. Bu, gerçeği ortaya çıkarmak isteyenler için çok daha zorlaştırıyor.
Ama bunu araştırmaya başladığında bunun gerçek olmadığını anlayacaksın. İnandığın her şeyin hayatında sonuç yarattığı bir sanal gerçeklik.
Şu ana kadar bu sahte gerçeklik seni kontrol altında tutmak için beyin dalgalarını manipüle eden karanlık güçler tarafından yaratıldı. 3D insan dünyasında yaşıyorsun. Uzun zamandır bu sanal gerçeklikte sıkışıp kaldın.
Karanlık Güçler medya, finansal ve politik sistemler aracılığıyla psikolojik manipülasyon yoluyla çalışır.
Amaçları onları düşük seviyeli korku, belirsizlik ve güvensizlik enerjileriyle titreşimli bir kombinasyonda tutmaktır (geliştikleri yerde)
Bunu çok net anlamalısın. İçindeki karanlık dıştaki karanlığı çeker. İç karanlıkta yürüyen bir insanın hayatında her şeyin yolunda gitmesi imkansızdır.
Etraflarına saçtıkları karanlık sadece kuyruğunu ısırmak için geri dönüyor.
Ancak, iç karanlığı olan çoğu insan bu hayatın kuralını öğrenmek istemez çünkü o zaman hayatlarında yanlış giden şey için kendi sorumluluğunu kabul etmek zorunda kalırlar.
Gerçek şu ki karanlık güçlere onları hipnotize etmek ve yanlış kavramlarını zihinlerine yerleştirmek için izin verdiler.
Büyük zorluklara rağmen ister ekonomik sorunlar ister karanlık güçlerin kirli numaraları olsun kafanızı sudan uzak tutabilirsiniz.
Bunun için seni tebrik ediyoruz. Bu operasyonların ve Işık Kuvvetleri desteğinin size ulaştığının bir göstergesidir.
Işık Kuvvetleri yükseliş yolunda son engelleri kaldırıyor. Karanlık kitabındaki tüm kirli numaralarla onu durdurmaya çalışıyor ama artık durduramazlar.
Bugün gezegeninizde büyük bir titreşim değişimi gerçekleşiyor. Korkunun titreşimlerini aşarak bilinçte kuantum sıçraması yaptın. Şu anda bu gezegende ihtiyaç duyulan şey için bilincini kullanabileceğin bir varlık seviyesine girdin.
Yeni bir dünya yaratılıyor. Senin tarafından, bizim tarafından, ortak bilincimiz tarafından yaratıldı. Şu anda onu yaratıyoruz.
Karanlık gücün kitleleri korku ve korkutma yoluyla kontrol etme planı artık işe yaramıyor. Gaia'ya aktarılan yeni enerji tüm sakinlerinde büyük değişimler yaratıyor.
Hazır olanlar Yükseliş için hazırlanıyor Duality'yi geride bırakma sürecini tamamlama zamanı geldi.
Öz saygı, kendini kabul etme ve kendini güçlendirme yolculuğunda seni desteklemek için buradayız.
Bu evrende senden başka kimsenin olmadığını hatırlatmak için buradayız. Sen eşsiz ve güçlüsün ve enerji titreşimin o kadar yüksek ki Dünya'yı ve evreni iyileştirebilir.
Kutlama zamanı, yeni başlangıçlar, büyüme zamanı!
Seni çok seviyoruz.
Burada seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
A'HO
(Aurora Ray Galaktik Federasyon Büyükelçisi)
Aşk ile ❤
Çeviri: IŞIK Pena - C NANMURA
https://www.facebook.com/groups/165980030147145/

0 comments:

Yorum Gönder