3 Mart 2023 Cuma

Jahn J Kassl'dan BAŞMELEKLER YILDIZLARDAN DOĞAN ÖĞRETMEN

 


Usta enkarnasyon
Işığın yolu ve sevgi yolunda hiç değişmeden ve cesurca devam edin! Sonunda karanlığı yeneceksin ve kötülük bu dünyadan sürülecek.
Şimdi her şey tekrar tekrar yeni bir cesaret bulmak, inancında sağlam ve güçlü durmak. Şu anda her varlığın kaynağına bağlı kalmak, Tanrı'ya bağlı kalmak, böylece sağlam bir çapaya güvenebilirsin.
Bu zamanda tökezleyenler, bilmeyenler ve takip edemeyenler için bir deniz feneri olmalısın. Usta bedenindesin ve bu nedenle başkalarının gözünden uzak olanı yapman isteniyor.
Bu yüzden asla kendini başkalarıyla kıyaslamaman iyi. Kanıtları, yeryüzünü iyi tanımayanların veya insanlığı yeterince iyi deneyimlemeyenlerin testlerinden farklı bir doğada.
Sen eski bir savaşçı, geçmişten gelen bir peygamber, insanlık dışı her şeyi görmüş ve deneyimlemiş bir insansın. Hiçbir şey sana yabancı değildir, zamanın geçtiğini biliyorsun ve insanların iç doğasını biliyorsun. Kendilerini kanıtlamak isteyen ruhların "hayatı oyna" ve bu süreçte tüm dünyayı uçuruma sürüklemesinin ne anlama geldiğini biliyorsun.
Yıldızlardan doğdum

Bu tehlikeyi önlemek ve bu aktiviteye son vermek için bugün buradasınız ve siz Yıldız Doğanlar bugün buradasınız! Ve siz çok fazlasınız, o zamanlar MU, Lemuria ve Atlantis'te olanların bir daha asla yaşanmaması için doğdunuz.
Dünyaların çöküşü hücresel yapısına acı verici bir şekilde basıldı. Çünkü geçmişteki dramları iyileştirdin ve telafi ettin, bunun bir daha olmaması gerektiğini biliyorsun. Hayattaki kesikler çok büyüktü ve 3 kez düştüğün uçurum çok derindi.
Yanlış varsayımlar, yabancı işgaller ve kendini büyütme yüzünden bu hatayı bir daha yapmayacaksın! İşte bu yüzden şu anda çok sayıda insan var ve hepiniz insanlığı yeniden felaketten kurtaracak ve bu dünyada doğru şeyleri yapmak için yeterli güç, cesaret ve beceriye sahipsiniz.
O yüzden git ve işini Tanrı ile yap. Çünkü bugün kaderleri gerçekleşiyor ve insanlık yükseliyor çünkü Altın Çağ'a mahkum.
İyi sona inan ve onu çok yakın hisset. Bu inancı her gün yaşamla doldurun, yaşayan tanrının hayatından, her varlığın ilkel gücü, onlara rehberlik eden, koruyan ve daha fazla yapamadığında onları ayakta tutan.
Gücüne güven ve Tanrı'nın her şeye gücüne güven, şimdi ve her gün. Çünkü Tanrı şu anda önemli olan tek gerçeklik.
Onları sonsuz seviyoruz
BAŞ MELEKLER
https://www.facebook.com/groups/165980030147145/

0 comments:

Yorum Gönder