7 Mart 2023 Salı

Yeraltı Dünyaları kim? (Güncellendi)

 




Dünyaarası varlıklar, dünyanın iç kısmında (kabuğunda) yaşayan birçok dünya dışı uygarlığın insanlarıdır. Bu varlıkların birçoğu, bu büyük uygarlıkların yıkılmasından 25.000 yıl önce Dünya yüzünden çekilen Atlantis ve Lemuria şehirlerinin son kalıntılarıdır.

Geri çekilmeleriyle bu insanlar Dünya'ya göç ederek ortalama 1.500.000 nüfusu destekleyecek büyük yeraltı şehirleri ve krallıklar inşa ettiler. Bu şehirlerin en ünlüsü (Agharta, Badagas, Duat, Posid, Rama ve Telos).
Yeryüzünden geçen birkaç eski halk Ağartılılara giriş/portal bulmuş, bunların arasında Mayalar, Hopiler, Anastaziler, İnkalar, Tapınakçılar ve Aztekler vardı. İnka altının ve Tapınakçılar'ın çoğu da dahil olmak üzere, yeraltı dünyasından geldi.
Bu yeraltı şehirlerinin çoğu bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeybatısında, Arkansas, Kaliforniya, Arizona, Nevada, Grand Canyon, Flagstaff dağlarında ve aynı zamanda çoğunuzun "Area 51" olarak bildiği bölgede yer almaktadır.
Moğolistan'da Gobi Çölü altında yer alan yeraltı şehirleri de var. Örneğin, bugün insanların ilahi potansiyellerini kurtarmalarına yardımcı olma ve Crist Bilincinin enerjisini Dünya'daki demirleme misyonu olan 5., 6. ve 7. boyut seviyeleri arasında yaşayan, dünyevi ve çok boyutlu bir şehir olan "Shamballa" krallığı.
Gobi Çölü'nün yanı sıra Orta Amerika, New Mexico, Peru, Büyük Britanya, Avrupa, Himalayalar, Şili, Arjantin, Afrika, Bolivya, Brezilya, Çin, Sibirya, Grönland, İzlanda ve Sri Lanka'da
Bu yeraltı kardeşler, gezegenin ürettiği büyük dönüşümlerden ve felaketlerden kaçabilmeleri için Dünyamızdaki en derin, boş tünel ve tünellerden oluşan geniş bir ağdan geçmenin uygun bir yolunu buldular. Bununla birlikte, bu geniş iç dünyasında büyük huzur ve güzellik keşfettiler.
Vicdanlarının saflığını korumak için Dünya yüzeyi ile herhangi bir temas olmadan tüm bu zaman boyunca tamamen izole edilmişler, çünkü onlar Lemurya ve Atlantis'in değişmeyen son kalıntılarıdır.
Yeraltı Dünyaları son derece barışçıl varlıklardır, Yaradan/Tanrı Sevgisinden başka bir din tanımazlar. Onlara göre Yaratıcı Kaynak saf ve mükemmel enerjidir, Yaratılıştaki her şeyin ve tüm varlıkların merkezidir.
Günümüzde bu yeraltı (pozitif) uygarlıkların çoğu 5. ve 6. boyut arasında bilinç halinde yaşıyorlar. Bu nedenle mevcut bilinç seviyeniz, bedenleriniz daha ince, ancak hala fiziksel. Çoğu ölümsüzlük durumuna ulaştığından beri hala aynı fiziksel bedenleri kullanıyor.
Bazı dünya dışı varlıklar (özellikle Ağartyalılar) ölümsüzlük durumuna ulaşmış olmalarının yanı sıra, zamanla derilerinin yeşil ve bazı durumlarda deniz mavisi veya beyaz bedenlerinde bazı genetik mutasyonlar geçirdiler, bu da Bebe'nin sahip olduğu su sayesinde Oksitlenmiş bakır ve daha yüksek konsantrasyonda diğer metaller içeren yüksek mineral içeriği.
İnsanlardan çok daha uzun süredir burada oldukları için, kendilerini Dünya'ya bizim kadar hak sahibi olarak görüyorlar. Yüzeydeki insanoğlunun tamamen farkındalar. Gezegenimizin yüzeyinde olan her şeyi biliyorlar.
Yeraltı Dünya nüfusunu çok dikkatli izliyor, hareketlerini izliyor ve Yüksek Konseylerine rapor veriyor.
⠀⠀
Galaktik Federasyon üyelerinden pek bir farkı yok, geçmişte bazı dünyalararası uygarlıkların bazı hükümdarlarımızla doğrudan teması da olmuştur, ancak bu temas çok uzun sürmedi.
Şu anda, yeraltılar, gelecek büyük gezegen değişimlerine hazırlanmak için insanlığın uyanması gerektiği mesajını iletmek için yüzeydeki bazı insanlarla tekrar temas kuruyorlar.
Dünya'daki insanlara oldukça benzeyen fiziksel bir görünüm sergilemeleri nedeniyle, Dünya nüfusuyla ilk açık teması kuran ırklardan birinin Intraterrestrial olacağı bugün bilinmektedir.
https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder