13 Mart 2023 Pazartesi

Ascension Yıldız Tohumu ışık işçileri için

 


Ruhun Topluluğu. Dünya, 2023 döngüsü devam ederken ve 2024'te meydana gelecek Artırılmış Değişim'in büyük aşamasına dönerken ortaya çıkacak olan 'GELENEKSEL BÖLÜME' hızla yaklaşıyor. Tüm gerçek uyananlar bu büyük BÖLÜMÜN ve Dünyanın büyük Vahiylerinin kenarında.

Bu, mevcut Dünya Geçişi sırasında şimdiye kadarki en büyük "Enerji Transferi" olacak. Tam da 2023'ün doğrusal zamanına girdiği anda Çok Boyutlu Enerji 'SPILT' Dünya'nın düzleminin tüm kabarcığını salladı. Kalp Çakrası "Yüksek Kalp" merkezine mezun olanlar, SPLIT zamanında Yüksek Boyutlu Işığa girecek. Ve bağlanmak için
Yüksek Işık Ağı !
Tüm yeni hizalanmaların ve bağlantıların odak noktası haline gelecek olan "Yüksek Kalbinize" bu Derin Değişim'de eşsiz yerlerinizi almalısınız. “Yüksek Kalp”iniz, önce kendinizi tanımanız ve ardından yeni metamorfik sürece katılmanız için vazgeçilmez enstrüman olacak.

Kalbiniz, bu yüksek alanlarda ışık alanlarında sizin için bir rahatlama unsuru haline gelecek. Yüksek Boyutlu Aydınlatma Planı ile giriş, giriş için gerekli olan tek unsur olduğu için "Yüksek Kalp" mezuniyetinin neden bu kadar hayati olduğunu şimdi anlayabilirsiniz. Bu nedenle herkes yükselme sürecinde hızlı kalp atışları ve kalp çarpıntıları yaşıyor.
Şimdi bu yılın Temmuz ayı boyunca, Yıldız Tohumu dalgaları daha yükseklere tırmanıyor
Krallıklar ve Bu, büyük portal aktivasyonlarının gerçekleşmesiyle yoğunlaşacak.
Bir sonraki büyük 4-4 Portalına giriyoruz
Gücünüzü artırarak, kapı daha da büyük Unsurlar için açılır ve genişler. Ancak bu tarih aslında doğrudan 3D ve 5D'nin net bir şekilde ayrılmasına veya SPLIT'in New Lands Foundation için yapı taşlarını terletmek ve hazırlamak için sahne oluşturuyor.
Yeni Dünya yaklaştıkça, düşünce tarzımız giderek zorlanacak. Bilincimiz genişledikçe Tesettür küçülüyor ve kalkıyor. Titreşim ve frekanslarımız artan yeni boyutlara girmek için bir şart. Eski paradigmalar ve eski inanç sistemleri yeniye yer açmak için çökmeli.
Yıldız tohumları şu anda gerçek olmayan hiçbir şeyin artık hayatta kalamayacağı bir değişim gerçekleşiyor. İlişkiler, işler, sosyal yapılar, istikrarsız zeminde kurulan her şey yıkılmaya mahkumdur. Bu onu eve, bireysel olarak ve topluma geri getirmek, böylece gerçekte kim olduğuna uyum içinde bir hayat sürebilir.
Bunun ortasındayken, Evren'den gelen kişisel bir saldırı gibi hissedebilir. İnançlı ol çünkü zor zamanlar senin belirleyici anların olacaktır. Dönüşümsel ateşte yeniden doğacaksın ve sonra anka kuşu gibi yükseleceksin.
Teslim olmaya çağrılman, kendini bir arada tutmak için bu kadar çabalamayı bırakabilir. Yıldız tohumlarınızı gevşetin, eski yollardan kırılıp parçalanmasına izin verin. Başlangıçta zor görünebilir ama sonunda o kadar erken
Bırak gitsin, yeniden dirilişin yakında gelecek.
Bir döngünün sonunda ve birçok yeninin başlangıcındasınız. Yeni bir derin yolculuk sizi ruhunuzun amacına doğru yönlendirirken, bu sonları kendinizde kucaklamak sizi gerçeğe götüren şeydir.
İnsanlar arasında güçlü bir bölünme çizgisi meydana geliyor, saf 5D bilinç alanı ile yoğun frekansta ve eski 3D'deki titreşimsel enerji durumu arasında geri dönüşü olmayan bir şeydir.
Bu uzaysız zaman çizelgelerinde; aileler, arkadaşlar, tanıdıklar, eskiden aynı olan çiftler artık kendilerini beğenmemiş bulabilirler.
Yüreklerinizde ne kadar hüzün olursa olsun, eski bağları bırakıp "ayrılma" koymaktan başka çareniz yok. in..it şimdiki gibi çoğu için çok zor olacak.
Eski anıların alanlarından bazı şeyleri stabilize etmek isteyeceksiniz, böylece her şey eskisi gibi olacak. Ama o tarlalar artık kırıldı, kırıldı. ve tam tersine gitmek senin için daha da zor olurdu çünkü bunu ruhunun sezgilerine karşı yapmış olursun.
Her şey, kesinlikle her şey, rezonansla bağlanacaktır. Birbiri ile birbiri arasındaki zaman çizgileri iki gerçeklik, iki zıt kutup üretecektir. Kalbinde çarpan gerçekliği Yaşamak, en hizaladığın dünyayı yaratmak. Yeterince güçlüsün ve bunu yaparak topluluğun içinde yükselen birçok ruhun olmasına yardımcı olacaksın.
Sevgi dolu ışık hizmetinde/Yıldız Tohumu Hizmeti Ascension Işık İşçileri tarafından yazıldı
https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder