25 Mart 2023 Cumartesi

IŞIK AKTİVASYON PORTALI 1 MAYIS 2023

 Yeniden harekete geçme zamanı! Dünyamızın kaderini kendi elimize alma zamanı! Gezegensel kurtuluş sürecinin çok uzun sürdüğü konusunda hepimiz hemfikiriz. İşte süreci toplu olarak hızlandırma şansımız. Bu nedenle , bilincimizi birleştireceğimiz ve bizi yeni altın çağa götürecek süreci tetikleyeceğimiz bir portal yaratmak için 1 mayısta ultra güçlü bir enerjisel hizalanma fırsatını kullanıyoruz .

Bunu yayın ! Dünya çapında paylaşın! Web sitelerinizde ve bloglarınızda yayınlayın. Manevi grupları bize katılmaya davet edin. Alternatif bir medya kuruluşu biliyorsanız onlara gönderebilirsiniz. Dünyanın sizin bölgenizde bunu yapan yerel insan grubunuz için bir Facebook etkinliği oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu etkinlik için bir ana Facebook grubuna ihtiyacımız var. Bu aktivasyon ile ilgili haberleri diğer sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Bununla ilgili bir video hazırlayabilir ve Youtube, Bitchute veya Odsee'de yayınlayabilirsiniz.


Bilimsel çalışmalar, toplu meditasyonların ve aktivasyonların insan toplumu üzerindeki olumlu etkilerini doğrulamıştır, dolayısıyla bu aktivasyona katılacak olan her biriniz aslında yeni altın çağın bize daha da yakınlaşmasına yardımcı olabilirsiniz:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Bu aktivasyon, çok güçlü bir döngünün tamamlandığı anda gelir. Bu an, zaman daralırken Galaktik merkezden gelen enerjinin tüm gücüyle bu gezegenin yüzeyine doğru akmaya başlayacağı noktayı belirliyor. Bu aktivasyonu yapan 144.000 gönüllüyü toplamayı başarırsak, Galaktik merkezden gelen enerji gezegenin yüzeyine dengeli bir şekilde demirlenir. Bu, bu gezegen için en hızlı ve en uyumlu geçişi sağlayacak ve aslında tüm gezegen için enerjik bir yükseltme yaratacaktır. Kritik kütleye ulaşılmazsa, Galaktik merkezden gelen ultra güçlü enerjiler yine de gezegenin yüzeyine ulaşacak, ancak bu durum o zaman çok daha kaotik ve uyumsuz bir şekilde tezahür edecektir.

Bu aktivasyonu yaparak 144.000 kişilik kritik kitleye ulaşabiliriz! Bu, dünya çapında enerji alanında büyük bir şifa zinciri reaksiyonu yaratacaktır. 

 


 

Bu, şimdiye kadarki yaşamlarımızın en güçlü gezegensel aktivasyonudur!

Işık Portalı'nın dalgası, 23 Mart'ta, Pluto 200 yıldan uzun bir süre sonra ilk kez 1 mayıs'ta Kova burcuna girdiğinde hissedilmeye başlayacak Pluto geri hareket ettiğinde en yüksek yoğunluğuna ulaşacak ve sonra yavaş yavaş 11 Haziran'da Pluto tekrar Kova burcundan ayrılana kadar kademeli olarak devre dışı bırakın :

https://chaninicholas.com/what-you-need-to-know-about-pluto-in-aquarius/

https://whimsysoul.com/pluto-in-aquarius/

1 Mayıs'ta Işık Portalının aktivasyonu anında , Plüton 0 derece 21 dakika Kova'da olacak ki bu, Kova Çağı aktivasyonunun son bölümünü belirleyen büyük Jüpiter Satürn kavuşumunun neredeyse tam olarak konumudur:

http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

Bu nedenle Işık Portalı aktivasyonu Kova Çağının enerjilerini bir sonraki seviyeye getirecektir.

Ayrıca aktivasyon anında Pluto, Alcyone (Ülker'deki yerel merkezi güneşimiz) 0 derece 18 dakika İkizler burcunda ve M87 galaksisiyle (galaktik sevginin kaynağı olarak Başak kümesindeki büyük bir galaksi) tam bir büyük üçgen oluşturacak. evrenin bu sektörü için) 1 derece 14 dakika Terazi. Bu büyük üçgen gezegene son derece güçlü kozmik sevgi enerjileri getirecek ve bu, Galaktik merkezden gelen enerjilerin gezegenimize serbestçe akmaya başlamasını sağlayacak tetikleyici olacaktır. Kozmik aşk enerjilerinin parıltısı, Başak üstkümesi içindeki M87 galaksisinden kaynaklanacak ve AION portalı aktivasyonu sırasında M87'den Dünya'ya ulaşan flaştan çok daha güçlü olacak:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

Aynı zamanda son Kova Çağı aktivasyonu sırasında meydana gelen flaştan daha güçlü olacak.

Bu büyük üçgen, 23 Mart'tan 11 Haziran'a kadar Plüton'un Kova burcunda olduğu tüm dönem boyunca aktif olacak . Kova burcundaki Plüton, pozitif dünya dışı ırkların İlk Temasa yönelik odaklanmış bir çabasını ifade edecek ve Pleiadesliler bunda çok aktif bir role sahip olacaklar.

 

Işık Portalı meditasyonumuzu, insanlık üzerinde maksimum pozitif etkiye sahip olacak en iyi anda yapıyor olacağız. 1 Mayıs'ta Los Angeles'ta 10:06 am PDT'de olacak . Bu, Denver'da 11:06 MDT, Chicago'da 12:06 CDT, Newy York'ta 13:06 EDT, Londra'da 18:06 BST, Paris'te 19:06 CEDT, Kahire'de 20:06 EET'ye eşittir. , 2 Mayıs'ta Taipei ve Pekin'de 1:06 am CST, 2 Mayıs'ta Tokyo'da 2:06 am JST ve 2 Mayıs'ta Sidney'de 3:06 am EEST.

 

 


Kendi saat diliminiz için meditasyonun zamanını buradan kontrol edebilirsiniz:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PORTAL+OF%2CLIGHT&iso=20230501T1906&p1=195


Talimatlar:

1. Sizi rahat bir bilinç durumuna getirmek için kendi tekniğinizi kullanın.

2. Bu meditasyonu Işık Portalını açmaya yardımcı olacak bir araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.

3. Meditasyon sırasında ve sonrasında etrafınızda bir koruma çemberi oluşturmak için Mor Alevi birincil kaynağından çağırın. Işığa hizmet etmeyen her şeyi dönüştürmesini isteyin.

4. Kozmik Merkezi Güneş'ten yayılan parlak beyaz bir Işık sütununun, daha sonra bu evrendeki tüm galaksilerin Merkezi Güneşlerine dağıldığını ve ayrıca M87 Galaksisinin Merkezi Güneşinden aktığını gözünüzde canlandırın. Sonra bu ışığın Galaktik Merkezi Güneşi aktive ettiğini, sonra Galaksimizden geçtiğini, sonra Güneş Sistemimize girdiğini ve Güneş Sistemimizdeki tüm Işık varlıklarından ve sonra Dünya gezegenindeki tüm varlıklardan ve ayrıca vücudunuzdan geçerek dünyanın merkezine gittiğini görselleştirin. Toprak.

5. Bu Işığın Dünya üzerinde kalan tüm karanlığı dönüştürdüğünü, tüm eşitsizlikleri iyileştirdiğini, tüm savaşları sona erdirdiğini, tüm yoksulluğu sildiğini ve tüm insanlığa bolluk getirdiğini görselleştirin. İnsanlığın büyük bir ruhsal uyanışını görselleştirin ve pozitif dünya dışı ırklarla temas kurun. Dünyadaki tüm varlıklara saf Işık, Sevgi ve Mutluluk getiren Kova Çağının yeni büyük kozmik döngüsünün başladığını gözünüzde canlandırın. 

 

Meditasyonumuz için önerilen süre 20 dakikadır.

Işık Portalı ile ilgili güncellemeler:

http://2012portal.blogspot.com

0 comments:

Yorum Gönder