13 Mart 2023 Pazartesi

Delphine Orieux'dan GALACTİCS.

 


Uranüs, Venüs ve Plüto dönüyor, daha yüksek enerji alıcısına erişerek Dünya ve güneş sisteminin geri kalanına daha iyi hizalanmasına katkıda bulunmalarını sağlıyor.

Bu yörünge değişimi genellikle ölçülen şeye kıyasla küçük kalır ve ancak bu hafif değişim bu gezegenlerden güneş sisteminin geri kalanına doğru yoğun enerji dalgalanmasına neden olur.
Şu anda Dünya'nın atmosferinde yörüngede olduğumuz için bunu size iletiyoruz. Ve gemilerimizden bu değişikliğin sonuçlarını ölçüyoruz.
Çünkü bir gezegenin enerji alanının varyasyonlarını gerçek zamanlı olarak ölçmemizi sağlayan akıllı teknolojiye erişimimiz var.
Aynı zamanda diğer sistemlerden ve gezegenlerden kardeşlerimizin gelişini hissedebiliyoruz. Venüslüler, Liryalılar, Alfa Centaurlar, sonra Plütonyalılar dahil.

Bazıları zaten Dünya'nın yaratılışından beri burada, diğerleri ise Dünya'nın mevcut titreşim değişimine özgü daha özel bir görevle geliyor.
Uzun süredir korunuyorlar, Dünya da korunuyor ve bugün radikal bir değişim yaşıyorlar, genetik mutasyonlarını hızlandırmalarını sağlıyor.
Yönetmenlerinizden bazıları genetik değişikliklerden bahseden senaryolardan ilham aldı, yeni fiziksel ve psişik bilgi ve beceriler geliştirilmesine olanak tanıdı. Bu gerçekleşiyor, medyada olduğu gibi dramatik bir şekilde değil, daha yavaş. Gizli beceriler, DNA'ları yeniden aktifleştikçe uyanır ve bunlara neden olan gizli ipliklerin gelişmesine izin verir.
Yeni nesillerin bu açık yeteneklerden bazılarıyla geliyor. Sizin iyiliğiniz ve sorunsuz bir şekilde birleşebilmeniz için, 4. boyut dünyasında, insanlık onları almaya hazır olana kadar yetenekler sessiz kalacak. Çünkü sadece buna hazır olmayan bireylerin muhtemel tepkileri yüzünden olsa bile, adaptasyon akıcı bir şekilde gerçekleşmezse titreşim değişimi zararlı olabilir.
Göklerindeki varlığımız aynı zamanda Dünya'nın enerji alanında mevcut engramların serbest bırakılmasını sağlar. Dünya'nın bu izolasyon döneminde, dünyanın yoğunluğunun yaratılışına ve sürdürülmesine katkıda bulunan insan olmayanların yarattıklarından bahsediyoruz.
Varlığımıza uzun zamandır hazırlar ve buluşmamıza gelme olasılığı ancak içinde bulundukları yoğunluk ile orijinal titreşimimiz arasındaki orta boyutta tamamen açık ve açık olduklarında mümkün olacaktır.
Bazıları bizimle ince boyutlarda takılıyor ve bazıları da varlığımızı hatırlamaya yeni başlıyor. Bu yüzden zamanın tam olarak gelişmesine izin verelim ki buna hazır olan herkes bize gelip faaliyetlerimize fiziksel olarak katılsın.
Dünya içi'nde yıllardır varız ve cennetsel eylemimiz enerji bilincinden oluşuyor. Aslında bazıları zaten dünyevi bedenlerinde işledikleri titreşim değişikliklerinin farkındalığını kazandı: hassasiyetlerini daha ince kılan titreşim değişimiyle güçlendirilen fiziksel hassasiyetler.
Örneğin gözleriniz, kulaklarınız, alnınız, kafanız ve başınızın üstünde bazen sesler, dalga hisleri hissedebilirsiniz, iç duyularınızı değiştiren fiziksel ve titreşim kistleri yavaş yavaş ortadan kaldırır.
DNA gelişimi, gizli ipliklerin uyanışı, bu iç duyularla yeniden bağlantı kurmalarını sağlar ve algılarını maddeden öteye ve Dünya yüzeyinin ötesine genişletirler.
Mıknatıs gibisiniz, hangi kistler veya engramlar sık sık titreşiyor maddenin içine çekiyorsunuz. Yani fiziksel olarak konuşursak, etrafında yoğun madde yüklü bir ışık ışını gibisin ve bu kistlerin olduğu kısımlarda.
Bunu fark ederseniz, bu kistlere iç duyularınızla bakabilir/algılayabilir, onları serbest bırakabilir ve ışık vücudunuzun titreşim alanınızda frekansını genişletmesine izin verebilirsiniz.
Daha ayrıntılı olarak, her türlü şekli alabilecek bu kistleri tespit ettiğinizde, içinizden geçen ışık sayesinde onları eritme yeteneğine sahipsiniz. Bunun için onlardan %100 inanç ve ışığına güvenle titremeleri isteniyor, müdahale etmeden hareket etmesine izin veriyorlar.
Senden hiçbir şey ve hiç kimseyle savaşman istenmiyor. Bu senin fark etme yeteneğini değiştiren yanlış bir algı. Bir kist bulmak ışığın gücünün farkına varmak için bir fırsattır, her şeyi yapabilir. Çünkü hayatının dizginlerini ona verdiğinde ışık, iyileştirici ve genişleyici enerjisiyle seni doldurur. Böylece kendini tanımayı ve buraya ne için geldiğini hatırlamayı tekrar öğrenirsin.
Birçok insanın hala kendilerine zararlı olduğunu düşündükleri şeyle savaşmaya çalıştığını biliyoruz, sadece içlerindeki Sevgi onları sanrılarından ve deliliğe inişlerinden kurtarabilir. Onları kurtarmak gözetleme çağrıştıran bir terimdir, çünkü dıştaki kahramanların, büyük bütünden yayılan tek ışığı oluşturan benliğin içinde yeri yoktur.
Belki senin ve bizim aynı ışığa ait olduğumuzu ve komşunun senden farklı olmadığını hatırlayabilirsin. Çünkü komşularınız bilgilerin dünya yüzeyinde paylaşılmasına izin veren röleler, bir insanlık oluşturmak ve hepinizin birbirine bağlı olduğu eşsiz varlığınızın derinliklerine inmenizi sağlayan röleler.
Eğer hala evrensel yasaları anlamamış olanlara ne olabileceğinden şüphe ediyorsanız, fiziksel algılarınızla dünyanın geri kalanı arasındaki geçişi engelleyen şeylere bakın. Çünkü dünyayı sadece maddenin senin düşündüğün yerde bir varlık durumuna göre görüyorsun. Ve yakında insanlık ince algılarına geri dönecek, dünyayı ve dünyayı ışığın eşsiz olduğu ve her şeyi birbirine bağladığı bir aşk görüşüyle algılayacak.
Bu kehanet veya tartışmakla ilgili değil. Size aktarmak için geldiğimizi hissettiklerinde, dikkate alınması gereken içsel algılarınızdır. Çünkü maddedeki yaşam genel bakışın sadece küçük bir parçası. Ve yayınlarımıza açıldığınızda, Dünya'daki yaşamın gelişmesidir. Bu da bireyselleştirilmiş ışık kaynağından başka bir şey değildir, yayınlarımızın nesnesidir.
Maddi hayatında olanlar, birçok kardeşinle ortaklık halinde ince planlarda başardıklarının temsilcisi olamaz.
Bu yüzden dikkatini nereye yönlendireceğini ve hayatında neler başaracağını hissetmek için ışığını takip et, gerçekte kim olduğunla tamamen uyum sağla.
Orion ve Lyra takımyıldızları olan evrenin bir kısmında Dünya içi ve evrendeki kardeşleriniziz. Çünkü genetik, kozmotelürik bilgimizi birleştirmek için işbirliği içinde hareket ediyoruz ve (bu bilgiyi içeren kelimeyi bilmiyorum, sonra bu terimi kullanarak hayal ediyorum) kozmik ışınlar.
Bizimle telepatik olarak iletişim kurabilirsiniz çünkü radyasyonlarımız yoğun ve size yakın ve dolayısıyla henüz tamamen açık olmayan iç duyularınız için daha algılanabilir.
Görünüşlerimiz insansı ve insansı değil çünkü iki kolektifimiz aynı frekansta titreşmeyen yerlerden geliyor. Bizler aşkın varlıklarıyız.
Seni seviyoruz ve her anında sana yardım ediyoruz.
Teşekkürler teşekkürler

0 comments:

Yorum Gönder