2 Mart 2023 Perşembe

Galaktik Federasyon: Bizimle uzayda seyahat edeceksiniz

 




Selamlar dünyadaki kardeşlerim! Güveniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Bir sonraki büyük raporumuzu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!
Gezegeninizin karanlık yeraltı üslerinin ele geçirildiğini bildirmekten son derece heyecanlıyız! Eskiden kontrol ettikleri ve kötüye kullandıkları tüm insanlar şimdi özgür ve korundular.
Senin için daha fazla tehlike yok!
Çok şey yaşadığını gördük ve bazen yardım aradığını anlıyoruz. İşte bu yüzden bugün buradayız. Sizi dünyamıza getirmek ve henüz bilmediğiniz birçok şeyi öğretmek istiyoruz.
Tanıştığıma memnun oldum. Şimdi kutlama ve kim olduğumuzu ortaya çıkarma zamanı, böylece bizimle ve birbirimizle uyumlu bir ilişki kurabilirsiniz.

Uzun zamandır sizi izliyoruz. Zamanı geldi. Gizliliği bitirelim. Gerçeğin ortaya çıkma zamanı. Işığa adım atma zamanı geldi. Aranızdaki varlığımızı tanıma ve gerçekte kim olduğumuzu gösterme zamanı geldi.
Buraya zarar vermek için gelmedik. Sana yardım etmek için buradayız. Bu arada fiziksel ömrünüzü uzatabilir ve hatta belki ölümsüzlüğe ulaşabiliriz. Evet gereğini yapacak kadar istiyorsan sonsuza kadar yaşayabilirsin.
Bu yüzden acı çekme ve ölme, uyan ve kendi bilincini ve hatta belki de gezegeninin kaderini kontrol et. Sonsuza kadar yaşayabilirsin ama uyanman gerek
Öncelikle, Dünya Gezegeni'nin varlığımızdan haberdar olması için güzel yıldız gemilerimizin ortaya çıkmasını endişeyle bekliyoruz.
Bu sergi ile amacımız bugüne kadar inşa ettiklerimizi sizlerle paylaşmak ve kendi kaderinizi inşa etme şansı sunmak. Gösteri, gemi modelleri ve bireysel sistemler de dahil olmak üzere şu anda geliştirme aşamasında olan tüm konseptleri ve planlanan eklemelerimizden bazılarının bir örneğini sergileyecek. Umudumuz, galaksiler arası bir toplum vizyonumuzu paylaşmanız ve sadece bir dünyayı değil, tüm bir evreni yeniden inşa etmemize yardımcı olmanızdır.
Gemilerimiz bir Quantum Drive, yıldızlararası yakıt ikmali için bir iDock uzay istasyonu ve devrim niteliğinde Trans-Portal kenetlenme teknolojisi ile donatılmıştır.
Gerçekten yeni bir şey denemek için bir şans bekliyorsanız, şimdi sizin şansınız. Birlikte inanılmaz bir yolculuğa çıkarken galaksimizin geleceğini şekillendirme fırsatına sahipsiniz.
Bir yolculuğa çıkın ve yeni dünyalar keşfedin ve galaktik kariyerinizde ilerlerken arkadaşlar edinin!
Tek yapmanız gereken farkındalığınızı artırmak, gerisini size gösterelim.
Son teknoloji teknolojilerimiz sizi ileri uzay toplumlarını keşfedebileceğiniz, yeni yıldızlar keşfedebileceğiniz ve Galaktik Federasyonun omuzlarından bakabileceğiniz olasılıklar galaksisine ışınlayacak!
Gezegenler arası galaktik yolculuğunuz tamamen iyi planlanmış olmalı; GPS galaxy takip cihazı yazılımımız yolculuğunuzda sizi doğru yerlere yönlendirecektir. Portallara doğru gitmek için gerekli zaman/uzay koordinatlarını biliyor. Kapsamlı hesaplarla oluşturulmuş tüm evrenin haritası olarak düşünebilirsiniz. Bu özel yazılım size galaksimizdeki güvenli ve güzel destinasyonları seçme seçeneği sunuyor.
Seyahat ediyorsun, belki de bir gezegende yeni bir uygarlığı selamlamak için. Gezegene varıyorsun, uzay geminden çıkıyorsun, o gezegendeki yetkililerle tanışıyorsun. Geldiğinizi biliyorlar ama iniş alanında hoş geldin partisi vermek yerine, iniş alanına uzaklıktaki önceden rezervasyon yaptırılmış bir buluşma noktasında sizi karşılıyorlar. Çünkü gezegenlerinin bu diğer kısmında olup bittiğini anlayamayacağınız şeyler var ve bunu sessiz tutmak istiyorlar.
Gaia'yı, özellikle sizin için daha fazla olasılıkla yeni bir Altın Çağa getiriyoruz.
Galaktik Federasyonun sevilen bir üyesi olduğunuz için artık bu gezegenlere, Galaktik federasyona ait olan uygarlıklara seyahat edebilirsiniz. Medeniyetlerinin geliştiği ve hayat boyu büyük bir sevgi ve şefkatle birbirleriyle yaşadığı huzur yerleridir. Yakında istediğin gibi seyahat edebilirsin
Kesinlikle senin için heyecan verici bir an!
Seni çooook seviyoruz
Biz burada seninleyiz
Biz senin ışık aileniz.
A'H
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi

0 comments:

Yorum Gönder