7 Mart 2023 Salı

Benjamin Fulford Raporu: Tüm KM Finansal Sistemi, Muhtemel İlk Domino Credit Suisse ile Çökmek Üzere

 Hazar Mafyası mali sisteminin çöküşü, muhtemelen ilk domino taşı olan Credit Suisse ile yakın görünüyor. Düşerse tetiklenirbirden fazla büyük bankanın ve ardından Dünya Bankası, IMF ve büyük Kahuna, UNITED DEVLETLER ŞİRKETİ'nin çökmesine yol açacak bir süreç.

Müşteriler yalnızca geçen ay 120 milyar dolar çekerken, Credit Suisse'de tam teşekküllü bir banka yönetimi şu anda devam ediyor. Şimdi New York Post, bankada 50 milyon dolar veya daha fazla tutan müşterilerin sosyal güvenlik kimlik bilgileri, istihdam bilgileri ve iletişim bilgileri dahil olmak üzere hassas kişisel bilgilerinin ele geçirildiğini bildiriyor.

https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/

Bir CIA kaynağı, "Evet, Credit Suisse meselesi çok ciddi, dünyadaki bilinen her seçkin suçluyla kaç hesabın bağlantılı olduğunu bir düşünün," diye söze girdi.

Bir yıl önceki bu “Suisse Sırları” raporu, buzdağının sadece görünen kısmına dokunuyor.

https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/

Mossad'dan bir kaynak, "Suisse büyük olasılıkla KM kontrolündeki ilk büyük banka bırakılacak... Bu oyunun sonu gibi kokuyor," diyor.


MI6'nın başkanı şu sözlere katılıyor: “Credit Suisse gerçekten de uluslararası suç dolandırıcılığına bulaşmış durumda, bu olayda Avrupa Birliği'nin Cenevre'deki kara para aklama birimi vatana ihanet etmeleri için Kraliçe'nin tüm başbakanlarına rüşvet veriyor. Tüm kanıtlara sahibiz. Bu yüzden Londra'da başbakanları kovmaya devam ediyorum. Kraliçe ve Majestelerinin kocası, birçokları arasında bu yüzden öldürüldü.”

Öldürmek için ateş etme lisansları 001 ve 002 artık tamamen oyunda, diye ekliyor.

White Dragon Society kaynakları, bu iç patlamanın sadece üst düzey gangsterlerle ilgili olmadığını, muhtemelen dünyadaki sözde liderlerin çoğunun görevden alınmasına yol açacağını söylüyor.

Aşağıdaki Vatikan banka rüşvet hesaplarının Obama yönetiminden ifşa edilmesi, dünyanın Batı kontrolündeki ülkelerinin çoğunda yeniden üretilebilecek sistematik bir KM rüşveti örneğidir. 

Bankaların hepsi aynı kişilere borç verdiği için, bir banka düşer ve kredilerini çekerse, o zaman borç alanlar da diğer kredileri ödeyemez, böylece tüm sistem çöker.

"Çok güvenilir kaynaklardan Bank of America, Wells Fargo ve JP Morgan Chase'in iflas ettiğini ve aktif iflas işlemleri olduğunu biliyorum. Mossad kaynağı, "halkın görüşünden 'mühürlendiler'" diye ekliyor. 

Bunu örtbas etme girişimine rağmen, parçalar ve parçalar sızdırıyor. Çinli emlak müteahhitleri Batılı bankalara verilen yaklaşık 53,6 Milyar ABD Doları tutarındaki krediyi durdurdu, Blackstone Manhattan'daki bir binada 580 milyon ABD Doları temerrüde düştü (%40 boş yer); Nordic GYO'daki ikinci temerrüt (%46 boşluk) toplam 2,1 Milyar $'a ulaştı…PIMCO 1,7 Milyar $'da temerrüde düştü ve Brookfield, 783 milyon $'lık ipotek ile 2 Los Angeles binasında temerrüde düştü.

https://www.henrymakow.com/

Bunun Swiss Octagon grubunu ve onunla birlikte G7 ülkeleri ve dünya çapında çeşitli köle devletleri üzerindeki kontrollerini aşağı çekmesi bekleniyor.

Asıl soru, İsviçre'nin 50 yılı aşkın bir süredir kasalarında sakladığı tüm fiziksel altın nerede? Şimdiye kadar Çin veya Japon emperyal altınlarının iadesine yönelik meşru talepleri yerine getirmeyi reddettiler. Artık altına sahip değillerse, bu çok önemlidir çünkü finansal sistemin en tepesinde, yalnızca altın gibi gerçek varlıklar kabul edilir: kağıt kabul edilmez.

Hazar Mafyası, ülkeleri altın teslim etmeye zorlamak için deprem silahları kullanma tehdidine indirgenmiştir. Endonezyalı yetkililer bize altın ve diğer doğal kaynakları teslim etmelerinin söylendiğini, aksi takdirde bu ayın sonlarında çok büyük bir deprem olacağını söylediler. Tehditler  Cakarta'daki Hollanda büyükelçiliğinden geldi. Endonezya istihbarat kaynaklarına göre, bilgi Jakarta'daki Endonezya Dışişleri Bakanlığı'ndaki üst düzey bir yetkiliye iletildi.

Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremleri tahmin ederek uluslararası üne kavuşan Hollandalı “sismolog” Frank Hoogerbeets'in, Dünya'nın özel konumu Merkür'ün neden 8,5 veya daha büyük bir “mega deprem” öngördüğünü açıklıyor. ve Satürn. Bu sözde bilim, ince örtülü bir tehditten başka bir şey değildir.

Bu, WDS'den Hollandalılara bir mesajdır: "Deniz seviyesinin altında yaşayan insanlar tsunami atmamalıdır."

Endonezya yalnız değil. KM ayrıca Filipinler'i altın ve diğer kaynaklarını teslim etmesi için sindirmeye çalışıyor. Filipin halkı direniyor.

Filipinler'de bir mahkeme, Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın kurucusu olarak "şu anda tahmin edilemeyen ve artacağı kesin olan yüzbinlerce ölümle ilgili olarak aranan" Bill Gates için uluslararası tutuklama emri çıkardı. zaman içinde katlanarak.”

https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/

Bu tutuklama emri, aşağıdaki bağlantıda görebileceğiniz Negros Oriental Valisi Roel Degamo'nun öldürülmesiyle bağlantılıdır.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-governor-in-philippines-assassinated-today

Bir Filipin hükümet kaynağı, “Bill Gates ve David Rockefeller Jr. işin içinde. Daha fazla tehdit/suikast girişimi planlanıyor. KM çetesi, Filipinler'in kontrolü için çaresiz durumda.” Bu rapor yayına girdiğinde ne Bay, Gates ne de Bay Rockefeller yorum yapmak için hazırdı.

Her halükarda, bu mali çalkantı ve beraberindeki tehditler, geçen hafta bir bildiri yayınlamadan dağılan G20 dışişleri bakanları toplantısında görüldü. Bu oldukça alışılmadık bir durumdur çünkü genellikle bu tür toplantılar en azından mülayim bir açıklama yayınlayarak çatlakları giderir.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Bazı Batılı delegasyonlar, Moskova'yı kendi ekonomik başarısızlıklarından sorumlu tutmaya çalışarak G20 gündemini bir maskaralığa çevirdi" dedi.

G20'de Brezilya, Hindistan, Çin, Meksika, Güney Afrika ve Türkiye gibi ülkeler uluslararası kuruluşlarda “Batı tekelinin kaldırılmasını” istedi. Lavrov, Batılı ülkelerin, itaat etmeyen ülkeleri "cezalandırmakla" tehdit ederek "belden aşağı darbe" taktikleriyle karşılık verdiğini söyledi.

https://tass.com/politics/1583729

Bu, Endonezya'ya yönelik tsunami tehditlerini açıklar vs.

Rusya Güvenlik Konseyi başkanı Nikolay Patrushev, Washington ve müttefiklerinin "siyasi baskı, askeri şantaj, mali köleleştirme, ekonomik yaptırımlar ve tabii ki aldatıcı propagandaya" başvurduklarını söyleyerek daha da ileri gitti.

Bir kobalt madenindeki (cep telefonları vb. yapmak için gerekli) köle kampı koşullarını gösteren aşağıdaki video, dünyanın geri kalanının nasıl bir ekonomik yönetimden bıktığını gösteriyor.

Video oynatıcı
00:00
00:58

Batı liderliği yetkin olsaydı, insanlar zorbalıklarını görmezden gelmeye daha istekli olabilirdi ama değiller. Paranoyak liderliklerinin hastalığı yaydığı, çevresel felaketlere neden olduğu ve savaşı teşvik ettiği defalarca kanıtlanmıştır.

Daha geçen Salı günü bir Rus komutan, zehirli kimyasallar taşıyan bir trenin Kramatorsk şehrine vardığını ve ABD'nin Ukrayna'da bir "sahte bayrak" operasyonu düzenlemek için trendeki "son derece zehirli ve yasaklanmış maddeleri" kullanmayı planladığı konusunda uyardı. Moskova'yı suçlamak,

https://www.presstv.ir/Detail/2023/02/28/699048/Russia-Military–America-preparing-for-chemical-attack-in-Ukraine

Şimdi, 30 yıldır İran'ın üç ay içinde nükleer bombaya sahip olacağını söyleyen İsrail, “İran'ın bomba değerinde füze malzemesi üretmesi artık sadece 12 gün sürer” diye bağırıyor.

https://www.debka.com/pentagon-iran-can-make-fissile-material-for-a-nuke-in-12-days-israel-we-are-ready-for-final-steps-of- iran-nükleer sorun/

KM nakaratları “Rusya'ya saldırın, İran'a saldırın, Çin'e saldırın vs.”

Sadece topyekun bir nükleer savaş başlatmaya çalışmakla kalmıyorlar, aynı zamanda dünya nüfusunun çoğunu zehirli aşılarla öldürmeye çalışırken suçüstü yakalandılar. Birleşik Krallık hükümetinin resmi verileri, aşıların insanları korumaları gereken sözde pandemiden 24 kat daha fazla insanı öldürdüğünü gösteriyor.

https://expose-news.com/2023/03/01/covid-vaccination-8x-deadlier-than-disease/

Bunun önceden tasarlanmadığını düşünüyorsanız, kendinize neden Covid aşısını zorunlu kılan kesin yetkililerin ve üreticilerin aşıyı yaptırmalarının asla gerekmediğini sorun!

Video oynatıcı
00:00
02:46

Şimdi de İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, gazeteleri Kovid testlerinin sayısını yapay olarak şişirmek için panik yaymaya çağırırken yakalandı. Aralık 2020'de şunu sordu: "Yeni varyantı ne zaman kullanacağız?

İşte Fauci'nin kendisine 1,88 milyon dolarlık bir hibe ve ek 16,5 milyon dolarlık bir fon sağlamasının ardından, halkın fikrini Covid'in laboratuvarda yapıldığını söylemekten doğal olarak meydana gelene değiştiren bir İngiliz bilim adamı. bilim insanlarının kasıtlı olarak halka yalan söylemeleri için harcandı… bunu Covid bilim adamlarına yaptıklarında… iklim değişikliği bilim adamlarına ne kadar harcadıklarını bir düşünün… bilim %100 satılıktır… en yüksek fiyat etiketi kazanır…

Bu liderliğin katıksız kötülüğü ve beceriksizliği, daha önce "normal" olan halk figürlerinin KM'ye karşı çıkmasına yol açtı.

Burada, açılış monologunda Big Pharma'nın COVID-19'a verdiği yanıtı eleştiren Saturday Night Live sunucusu Woody Harrelson'ı izleyebilirsiniz:

"Dünyadaki en büyük uyuşturucu kartelleri bir araya geliyor ve tüm medyayı ve tüm politikacıları satın alıyor ve dünyadaki tüm insanları evlerinde kilitli kalmaya zorluyor ve insanların dışarı çıkmasının tek yolu kartelin uyuşturucularını almaları. ve almaya devam ediyorlar.

Video oynatıcı
00:00
00:27

KM'nin şimdi tepkisi, umutsuzca her şeyi Çin'in üzerine atmaya çalışmak. Umutları sadece adaletten kaçmakta değil, aynı zamanda uzun süredir planladıkları Üçüncü Dünya Savaşını başlatmakta da yatıyor gibi görünüyor.

Sorun şu ki, G7 köle liderleri o kadar sık ​​ve o kadar sık ​​yalan söylediler ki artık neredeyse kimse onlara inanmıyor.

Örneğin, Kanadalı Castrudeau'nun daha genç ve daha zayıf bir versiyonunun bir yalana yakalandığını görebilirsiniz. Video, şu anda "Trudeau" oynayan aktörün tam olarak bilgilendirilmediğini gösteriyor gibi görünüyor.

Video oynatıcı
00:00
01:10

Sözde rejimi şimdi Kanada'yı yasal uyuşturucu kaçakçılığıyla büyük bir kara para aklama tesisine dönüştürüyor. Ukrayna boşa giderken mükemmel zamanlama:

Sunshine Earth Labs yaptığı açıklamada, Health Canada'dan koka yaprağı ve kokainin yanı sıra morfin, MDMA (ecstasy) ve eroini yasal olarak bulundurmak, üretmek, satmak ve dağıtmak için izin aldığını söyledi.

https://ca.finance.yahoo.com/news/sunshine-earth-labs-ltd-provides-140000519.html

Castrudeau gibi KM yandaşlarının Kanada'da fişi çekmesi çok uzun sürmeyecek.

Video oynatıcı
00:00
00:35

Benyamin Netanyahu'nun da KM'ye karşı kitlesel bir Yahudi isyanı başladığı için daha uzun yaşaması pek olası değil. Bunun bir göstergesi olarak İsrail'de Ukrayna bayrağının kullanılması yasaklanmıştır. Ukrayna bayraklarının evlerde, sokaklarda ve tüm halka açık yerlerde sergilenmesi 10.000 şekel (yaklaşık 3.000 $) para cezasıyla yasaklandı.

Video oynatıcı
00:00
01:26

ABD'de KM'nin geri çekilme süreci tüm hızıyla devam ediyor. En son, Belediye Başkanı Lori Lightfoot, Chicago belediye başkanlığı seçimlerinde görevden alındı. O, Chicago'nun ilk siyahi kadını ve ilk açık eşcinsel belediye başkanı ve aynı zamanda Chicago'nun kırk yılda kaybeden ilk görevdeki belediye başkanıydı.

https://www.axios.com/2023/03/01/lori-lightfoot-ousted-in-chicago-mayoral-election

Daha da önemlisi, Barack Obama'nın anavatanındaki kaybı, Obama'nın kendisinin artık "Başkan Joe Biden" gibi davranan çeşitli aktörlerin kukla iplerini elinde tutmayacağı anlamına geliyor.

Florida'da da büyük bir şeyler oluyor. Sunshine State artık tüm Walt Disney World Resort'u kapsayan, önceden kendi kendini yöneten, vergiden muaf özel bölgeyi kontrol ediyor. Vali Ron de Santis Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, Disney özyönetim statüsünü kaybediyor, Florida eyaleti kasabanın yeni şerifidir ”dedi. Bağlanın - yapacak çok şey var.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11798887/Ron-DeSantis-signs-bill-STRIPPING-Disneys-control-Reedy-Creek-district.html

Bakalım Florida polisi Disney Land'in altında olduğu söylenen adrenokrom fabrikalarını basıp ortaya çıkaracak mı?

Bir Hristiyan olan Vali de Santis, şeytani güçlerle savaştığını biliyor.

“Şeytanın işi Kilise'yi bile işgal edecek, böylece kardinalleri kardinallere, piskoposları piskoposlara karşı göreceksiniz.

Japonya'dan Akita Meryem Ana, 13 Ekim 1973'te Rahibe Agnes Sasagawa'ya böyle demişti.

Güney Afrika'daki Stellenbohm Üniversitesi'nin girişinde bunun nasıl gerçekleştiğini açıklayan bir tabela asılı:

Dünyadaki herhangi bir ulusu yok etmek için nükleer bombalar veya uzun menzilli füzeler gerekmez. Eğitimin kalitesini düşürmek, öğrencilerin kopya çekmesine izin vermek yeterlidir. Bu tür doktorların elinde olan hastalar. Binalar bu tür mühendis ve mimarların elinde yıkıldı. Bu tür doktorlar ve ekonomistler yüzünden para kaybediliyor. Adalet, bu tür savunucuların ve yargıçların elinde yok olur. Eğitimin çöküşü, ulusun çöküşüdür.

Batı içe kapanmaya devam ederken Çin, halkına gerçekten hizmet eden bir hükümetin ne yapmaya çalıştığını gösteriyor.

Çin hükümeti son büyük toplantısında aşağıdaki planları ve hedefleri belirledi:

Yüksek kaliteli geliştirme için çabalamak, Çin'deki ilk ve en önemli görevdir.

Artan Ar-Ge harcamaları, temiz enerji üretimini yaygınlaştırma ve bölgesel kalkınma stratejileriyle büyüme kutuplarını teşvik etme… Çin'in modernizasyon çabaları bilim kurguyu halka taşıyor… Çin, bir pazar ortamı geliştirirken yönetimi düzene sokmak, düzenlemeyi iyileştirmek için yetki devrini artırmak ve hizmetleri geliştirmek için mücadele etti adil rekabet... Çin, dünyanın en büyük yüksek hızlı demiryolu ağını, otoban ağını ve birinci sınıf liman kümelerini inşa etti. Dünyanın dört bir yanına ulaşan hava ve deniz yolları açmıştır... İnsanla doğanın uyumu... “Berrak sular ve yemyeşil dağlar paha biçilmez değerlerdir” fikri uzlaşı haline gelmiştir...

https://english.news.cn/20230304/649b101c913f4370a97a6c066717923e/c.html

Batı'nın meritokratik bir hükümeti olsaydı, bir kez daha Çin'i gölgede bırakırdı. Örneğin, "ulusal güvenlik gerekçeleriyle" tutulan 6.000'den fazla patentin sorumlu bir şekilde halka sunulması durumunda meydana gelebilecek mucizeleri hayal edin. En azından hepimizin yerçekimi önleyici araçları ve neredeyse bedava enerjimiz olurdu. Mevcut durumda, Batı KM'nin diktatörlüğü altında ne kadar uzun süre kalırsa, Çin bizi o kadar çok geçecek.

Bununla birlikte, Batı'nın sırlarını dünyanın geri kalanına daha fazla ne zaman açıklayacağı konusunda büyük bir soru işareti var.

Bu bağlamda, yakın zamanda Senatör Robert F. Kennedy Jr.'ın dünya dışı varlıklar hakkında birkaç söz söylediğini belirtmek gerekir. Blue Beam projesini olabildiğince ileri götürüyorlar.

Video oynatıcı
00:00
01:28

Hawaii'den gelen bu videonun öne sürdüğü gibi, ABD'nin gizli uzay programının kendisini açığa çıkardığına dair işaretler de var.

Video oynatıcı
00:00
00:37

Ekteki fotoğrafa Thule ve Cheyenne Dağı da dahil olmak üzere tüm Uzay Kuvvetleri üslerine bakın.

İşte bu hafta yurt dışından fotoğraflar.

1. Manhattan, New York Üzerindeki UFO Küresi

Video oynatıcı
00:00
01:33

2. Phoenix, Arizona üzerinde UFO'lar

Video oynatıcı
00:00
00:28

3. San Antonio, Teksas üzerinde UFO

Video oynatıcı
00:00
03:21

4. Sydney, Avustralya üzerinde UFO

Video oynatıcı
00:00
00:13

5. Dünya dışı bir UFO kümesi

Video oynatıcı
00:00
00:32

6. Sırbistan üzerinde UFO

Video oynatıcı
00:00
01:26

7. Avustralya'daki gökyüzü anomalisi

Video oynatıcı
00:00
02:14

Gezegeni özgürleştirmek için savaşmaya devam ederken tek yapabileceğimiz gözlerimizi gökyüzünde ve ayaklarımızı yerde tutmak.

Son

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder