28 Şubat 2023 Salı

İNSANLIĞIN DÜŞMANCA ELE GEÇİRİLMESİ BAŞARISIZ



 Burada dinleyeceğiniz reklamları ve şu anda topraklarınızda gerçekleşen faaliyetleri anlamanıza yardımcı olacak bilgiler var.

Karanlık olanlar, gezegenlerinde kontrol unsurlarına sahip olanlar, çoğunlukla görevlerini terk ettiler.
Büyük ölçüde okuldan atıldılar. Aksi takdirde sayıları herhangi bir güce sahip olamayacak kadar küçük olanlarla sınırlıdır; aynı zamanda güç için hiçbir yetkisi ve hayal gücü olmayan bireylerle de.
Dümende yeniler insanlar. Önceden karanlık varlıkların yönettiği her yerde yoklar. Bu yerlerden bazıları az önce serbest bırakıldı. Bunun anlamı tam güçte çalışan bir gemiyle ya da pilotsuz uçuşta olan bir uçakla kıyaslanabilir.
Böyle bir senaryo için bazı otomatik prosedürler bırakıldı Bunlar geçici önlemler, geçici önlemler olarak düşünülüyor, bir süre için bir şeyleri örtbas edecek önlemler.

Kimse bu terk edilmiş yerlere geri dönmeyecek.
İnsanların olduğu durumlarda, bu tür bir senaryo için hiçbir tesis veya talimatları olmadığı için uzun süre dayanmazlar.
Bunun ne anlama geldiğini özetlemek gerekirse insanlığın düşmanca fethi başarısız oldu. İnsanlık galip geldi.
Yarıştan karanlığı yenecek kadar ışık, gerçek ve sevgi doğdu.
Bu hemen teslimiyet bayrakları ve görsel güç değişimi göreceğin anlamına gelmez. Hayır, hayır, hayır.
Ancak şimdi hızla tüm aşırı kontrol çabalarının sistemik başarısızlığına ve kontrolün çöküşüne tanıklık etmek üzereler. Şu anda toplumunuzda işler nispeten hızla dağılıyor.
Gizli gündemden haberdar olanlar için bildiğiniz şeylerin yanı sıra bilmediklerinizin de kamuya duyurulmasına tanık olacaksınız.
Durdurulamaz görünen durumların dağıldığını göreceksin. Bunlara kurumsal kontrol, politik manevralar, tıbbi tekeller ve hükümetin yakalanması dahildir. Bazı şeylerin durduğunu fark edeceksin. Artık aynı görünmeyen ve ses çıkarmayan başkalarını fark edeceksin.
Neler olup bittiğini açıklayan gerçekler ortaya çıkıyor. Her şey kaotik görünüyor.
Çok görünür olan şey aktörlerdir. Karanlık yok olunca geriye sadece insanlar kalıyor. Çabaları giderek daha şeffaf oluyor. Yani kimin hangi taraf için çalıştığını görüyorsunuz. İnsanlığın yararına çalışan birçoğu hala ırka karşı görünüyordu. İnce ya da bariz bir şekilde değişecekler. Çok kafa karıştırıcı olacak.
Şu anda hızlıca gerçekleşen şey karanlıkla birlikte sorumlu olan insanlar hayali kontrollerini ve güvenliğini korumak için son bir çaba sarf ediyor.
Şüphesiz, şu anda kendilerini sorumlu hayal edenlerin neden olduğu "sahte bayrak" olayları hala olacaktır.
Şu anda olan her şey, halka açık bir şekilde onları korkutmayı amaçlıyor. Ama aynı zamanda mümkün olduğunca çok uyuyanı uyandırmak için.
Doğru olan ne?
Gerçeklerin ve eylemlerin gerçek amaçları ve nedenleri ortaya çıkmak üzere. Direksiyon başında kimse olmadığından, bir süre kaotik görünebilir.
Sonra vahiyler gelmeye başlayacak.
Oradan sonra bir değişiklik olduğunu hissedeceksin. Aslında şu anda "beyaz şapkalar" takanlar sorumlu.
Birçok tuhaf ve sıra dışı etkinliğe, duyurulara ve değişikliğe tanık olacaksınız.
Birkaç "son nefese" şahitlik edeceksin.
Hangi insanların sadece kendilerine yarar sağlamakla ilgilendiğini ve hangilerinin insanlığa yardım etmekle ilgilendiğini çok açık bir şekilde fark etmeye başlıyorsun.
Bu şeyler para ve güç etrafında döner.
Aşırı kontrol ve manipülasyon çabaları gibi görünüyor. Bu yola o kadar derinden bağlı olan birçok insan var ki onlar için "daha fazla"ya sahip olmaktan başka bir olasılık görmüyorlar. Bunlar aynı programla karanlık güçlerin klonlarına dönüştüler.
Bu çabaların hiçbiri başarılı olmayacak. Ancak onları bulma ve durdurma dramı onların 3D arenasında gelişmelidir.
Çoğunlukla askeriye sökme ve temizleme düzenleyecek.
İhtiyacımız olan şey soğuk kafalar ve doğrudan ışık.
Enerji desteğiniz ve görselleştirme çabalarınız çok önemli ve gerekli. Kurduğun yeni gerçekliğe sakinlik ve huzur hissi getirecek olanlar onlar. Olaylar ne kadar halka açık olursa olsun çabalarında tereddüt etme. Bazı şeylere herkesin önünde şahit olacaksın. Ama hepsi değil.
İnsanlığı gerçek ve değişim hakkında uyarmaya yetecek kadar olacak. Eninde sonunda tamamen ortaya çıkacak.
Bu akıcı bir durum ve süreçte düzenli olarak değişiklikler yapılır. Başarısını garantiye almak için ayarlandı. Öyle olduğundan emin olabilirsin. Bu nedenle sabır gereklidir.
İnsanlık için en çok istediğin şeyi hayal ederken gerçeği bilmek şu anda son derece faydalı.
Bu bir insan operasyonuna dönüştü.
Bu nedenle, gezegen dışından ekstra destek almaya açık.
Bu alanda işler çok ilginçleşecek. Bugünlük, karanlıkların gittiğini bilin. Kutlama için bir sebep.
Şimdi her şeyin hızla geliştiğini ve bozulduğunu göreceksiniz. Bu çok heyecanlı bir an ve canlı hafızada hiç yaşanmamış bir an.
Tebrikler sevgili insan. Dünyanızı ele geçirdiniz.
Şimdilik bu kadar.
Teşekkürler
https://www.facebook.com/groups/165980030147145/

0 comments:

Yorum Gönder