8 Şubat 2023 Çarşamba

Türkiye ve Suriye'deki deprem için acil meditasyon

 

6 Şubat 01:17 UTC'de, Türkiye'nin güneyini yalnızca 24,1 km'lik sığ bir derinlikte 7,8 büyüklüğünde çok güçlü bir deprem vurdu. Bölgede en az bir yüzyılda meydana gelen en güçlü depremlerden biriydi ve Suriye, Lübnan, Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail'de de hissedildi.

7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem Türkiye'nin güney-güneydoğusunu 10:24 AM UTC'de, ilkinden 12 saatten daha kısa bir süre sonra vurdu.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/massive-m7-8-earthquake-smashes-turkey

https://www.theguardian.com/world/live/2023/feb/06/turkey-earthquake-2023-live-updates-quake-tremor-latest-news

Türkiye ve Suriye'de binlerce binanın yıkıldığına dair haberler var. Kurtarma görevlileri ve bölge sakinleri, sınırın her iki tarafındaki şehirlerde yıkılan binaların enkazı altında hayatta kalanları aramak için ellerinden geleni yapıyor.

Türkiye ve Suriye'deki ilk depremden kaynaklanan birleşik resmi ölü sayısı şimdiden en az 1.400'e yükseldi, Türkiye'de en az 912 kişi öldü ve Suriye'de en az 326 kişi öldü. 6.000'den fazla kişi yaralandı.

Kötü hava koşulları arama kurtarma çalışmalarını aksattı.

 

 

Bu nedenle, bölgeye enerjik destek sağlamaya yardımcı olması için bir Buddhic Column meditasyonu yapmanızı, böylece mümkün olan en kısa sürede toparlanabilmesini ve bölgede başka bir güçlü deprem olmamasını öneriyoruz.

Bu meditasyonu önümüzdeki 3 gün boyunca 4 saatte bir aşağıdaki saatlerde yapacağız:
  • 02:30 UTC
  • 06:30 UTC
  • 10:30 UTC
  • 14:30 UTC
  • 18:30 UTC
  • 22:30 UTC
Seçilen zaman dilimleri için mevcut aralıklı zaman çizelgesi aşağıdadır:
 
 
O zaman bu meditasyonu her gün 18:30 UTC'de yapacağız:


İşte facebook meditasyon etkinliğinin bağlantısı: 


Ve işte Kılavuzlu sesli Youtube oynatma listesi kısa bağlantısı: 


Talimatlar (Bu meditasyon için önerilen süre 15 dakikadır)

1. Kendinizi bir rahatlama durumuna getirmek için kendi tekniğinizi kullanın. Parlak beyaz ışıktan derin bir nefes alın. Artık size hizmet etmeyen her şeyi nefesle verin. Bu nefesi birkaç kez daha tekrarlayın. Sonra bu mantrayı veya benzerini, kendinize rehberlik edildiğini hissediyorsanız, sessizce veya yüksek sesle söyleyin:

"Ben Ruhum,
Ben İlahi Işığım ,
Ben İlahi İradeyim,
İlahi Aşkım
, Benim tarafımdan sabitlenmiş tasarım benim, Ruhum"

2. Gözünüzde canlandırın parlak beyaz ışıkla aydınlanan ruh yıldızı çakrası. Bu ışığı, enerji alanınızı temizleyen bir girdap şeklinde görselleştirin.

3. Gökyüzünde, Türkiye ve Suriye'deki depremlerden etkilenen bölgelerin yaklaşık 9 mil yukarısına yerleştirilmiş 5 köşeli bir yıldız hayal edin. Parlak beyaz ışıkla parıldayan bu yıldızı, seçilen konumun yukarısında parıldayarak görün.

4. Şimdi AN'nin Beyaz Ateşinin Galaktik Merkezi Güneş'ten yayıldığını, güneş sistemimizdeki tüm ışık noktalarından ve 5 köşeli yıldızdan, Türkiye ve Suriye'deki depremlerden etkilenen bölgelerden ve merkezin derinliklerinden geçtiğini gözünüzde canlandırın. Yeryüzünün. Bu sütunu birkaç dakika görselleştirmeye devam edin.

5. Beyaz ışıktan oluşan parlak bir girdabın ucunun 5 köşeli yıldızdan saat yönünde aşağı doğru spiral çizerek tüm düşük titreşimleri, karanlık varlıkları ve karanlık enerjileri çıkarıp dönüştürdüğünü ve onları dönüşüm için 5 köşeli yıldıza taşıdığını gözünüzde canlandırın. Dönen beyaz ışığın bu girdabını birkaç dakika gözünüzde canlandırın. Hâlâ mahsur kalan bireylerin kurtarıldığını gözünüzde canlandırın. Türkiye ve Suriye'deki depremlerden etkilenen bölgenin bir an önce iyileşip yeniden inşa edildiğini ve toplumların bir an önce normal hayatlarına döndüğünü gözünüzde canlandırın.

6. Bu Buda Sütununu gezegendeki tüm Buda Sütunlarına, gezegenin altındaki, üstündeki ve yüzeyindeki gezegensel Işık ağına ve Yükselmiş Varlıklar tarafından yönlendirilen herhangi bir Işık noktasına tamamen bağlı olarak hayal edin, hepsi bununla bağlantılı Parlak beyaz ışık ağındaki 5 köşeli yıldızdaki Buda Sütunu.

7. Şimdi, Kaynak adına, sonsuz ışığın BEN'İM Varlığı adına. Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenen bölgelerdeki Buda Sütunu'nun Kaynağın rehberliğinde artık tüm düzlemlerde tamamlandığını beyan ve emrediyoruz.
 
  
Bunu ayrıca her gün 14:30 UTC'deki Acil Durum Meditasyonuna dahil edebilirsiniz:
 
 
Işığın Zaferi!
-------------------------------------------------- ---------------------
Bu blog hakkında:

We Love Mass Meditation, mümkün olan en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde gezegensel kurtuluşa ulaşmaya yardımcı olmayı amaçlayan Toplu Meditasyonlar düzenler.
 
Kendinizi yönlendirilmiş hissediyorsanız, lütfen aşağıdaki meditasyonlardan herhangi birine katılın.
 
Türkiye için Acil Buda Sütunu Meditasyonu
 

0 comments:

Yorum Gönder