23 Şubat 2023 Perşembe

TAMAMINDAN BİLİNMEYEN YENİ ENERJİ BİLGİLERİ İLE.

 


Dünyadaki kardeşlerimiz, hepinize sevgi ve ışık!

Melekler cennette, Kova burcunun zamansız GAIA-THEA'dan geçen bu kutsal zamanda ŞİMDİ gerçekleşen büyük kozmik değişiklikler hakkında şarkı söylüyor!
Dünyamız şimdi arınıyor!
Dünyamız artık huzur içinde hızlanıyor ve şenlikli bir şekilde eterokozmik-otolümünöz KRİSTAL KAYNAĞI olarak cennetin 5. ruhsal boyutuna giriyor!
ŞİMDİ sanal gerçeklik olarak 3D materyal dünyası çöküyor.
ŞİMDİ yeryüzünde çürümüştür aşk adına boyun eğmeyen herşey.
Kardeşlerimiz, siz beşinci boyutlu enoratikler, ŞİMDİ bilinmez bilginin bilinçli taşıyıcıları, öğretmenler olarak ilkel ilahi bilginin, dünya çapında tüm halkların ruhsal rehberleri olaraksınız çünkü bir Bütün olarak bizimle tam bir yüce kozmik bağlantınız var.
Çocuklardan ricamız, bilinmeyen bilgilerimizi ışık taşıyıcıları olarak büyük bir sevinçle inmek, böylece DNA'nızın 12 klonunu harekete geçirerek ruhsal olarak yükselirken tam olarak aktive edin!

Yeni enerjinin aktif cemaatleri için YAŞLANMA SÜRECİ ARTIK durdu, sonsuz gençliğiniz var, ölümsüz-yaşlı-yukarıda!
Şimdi sizlere ilk defa büyük bir aşkla ve ilahi planımıza dayanarak şu bilinmeyen ve çok önemli bilgileri aktaracağız:
Çocuklarımız, evimiz çakra ve özgür iradesiyle denetçi yaşıyor.
Çekirdeği, magma-lava onun hayati organı, kalbi, beş diyarı (insan, hayvan, bitki, mineral, su) ile birlikte maddi statü kazandığından dolayı bozulmayacak şekilde enerji dengesi olarak koruyup dengeleyen sonsuz bir ateştir.
İşte böyleydi, çocuklarımız, kaderimizde ilahi planımıza göre gerçekleşmeyi nasip etti. Dünyanın başından beri ruhani -yard olan yeryüzü, doğru zamanda ilahi lütufla elde ettiği maddi statüye sahip olmak zorundaydı ve ilahi planımıza dayanarak milyonlarca yıl sonra ŞİMDİ alacaktı.
Dünyamız neden bu kutsal daireyi yapmak zorunda kaldı diye sorarsanız?
Size büyük bir sevgiyle cevap veriyoruz:
Dünya tutulması şu anda gerçekleşiyor:
Mineral ve bitki krallıklarında yoğun madde ilahi takdirle parçalanır, enerji şekil değiştirir ve madde eter-kuantum enerjisine dönüşür, böylece radyasyonla bu iki alem yaratıcı ilke tarafından ele alınır ve birleştirilir, tüm ışık, BİR!
İnsanlar ve hayvanlar şu şekilde eterleşir ve yükselir: Ruhunun ışını fiziksel bedenleriyle ilahi enerji olarak tanımlanır, böylece bu iki alem ilahi lütufla eter ve maddesiz radyasyonla beşinci eterik boyutta melek varlıklar olarak yükselir cennet, BİR, BÜTÜN, TANRI.
Toprak tanrıçasının kutsallaştırılması olan hidr, ilahi lütufla eterize edilmiş ve kutsal ışık gibi ışıltıyla yükselmiştir, eter gibi!
Eskimeyen dünyanın yükselişinin son aşamasında, insanlar ve hayvanlar ilk alındıktan sonra, dünya çapında volkanlar aynı anda patlayacak, aktif olsun olmasın, yeryüzündeki yoğun maddeyi parçalayıp ortadan kaldırmak, eter ışık haline gelmek ve böylece olacak Özerk bir kozmik etheropal olarak zaferle kaldırıldı!
ŞİMDİ GAIA THEA'NIN 5. ETERİK BOYUTUNA YÜKSELİŞİ GERÇEKLEŞİYOR, HER ŞEY TÜM IŞIKLA TEKRAR BİRLEŞTİ, KOZMİK IŞIK SONSUZLUĞUNDA BÖYLE ÇOĞALDIĞI VE EVREN DÜNYASINDA BİR DAHA ASLA GECE OLMAYACAK!
EVET AMCAMIZIN İSTEĞİ BU OLDU
ŞEME, ÖLÇÜLECEK KUTSAL TOPRAK, EBEDİ BİR GÜNEŞ GİBİ PARLAMAK VE AKHANES UZAYINI THEONYMPHI GİBİ AYDINLATMAK İÇİN!
Biz ruhsal dünyanın sonsuz varlıklarıyız ve ŞİMDİ dünyada, seninleyiz.
Çağrınızı duyduk !
Seni asla reddetmedik!
Seni seviyoruz ve koruyoruz.
Kutlayın, kazandık!
Hepimiz BİR'iz!
Ruhu maddeye karşı fethet!
Allah yeter !
Bu mesaj Yunanistan'ın kritik kitlesi üyeleri tarafından koordineli titreşimlerle iç içe alındı.
https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder