20 Şubat 2023 Pazartesi

GAIA'NIN BÜYÜK YÜKSELİŞİ

 

Sevgili Işık Ailesi!
Operasyonun son aşamasının başladığını ve yakında tamamlanmasının planlandığını büyük bir sevinçle duyuruyorum. Operasyon, Karanlık Cabal üyelerinin toplu tutuklanmasıyla başlayacak ve ardından yeni Finansal Sistem'in duyuruları ile devam edecek.
Işık kuvvetleri bunun gezegen yüzeyinde çok çalkantılı bir dönem olduğunun farkında, bu yüzden bu durumu bir an önce çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. İnsanlığın negatif enerjilerin baskısı altında daha fazla dayanamayacağını biliyorlar.
Bu konu hakkında çok şey söylendi. Galaktik Federasyon artık gizli bir hareket değil. Şu anda halka açıldı ve Dünya'daki birçok insanla, ayrıca Kitlesel Yükseliş'e hazırlanmak için birçok gizli uzay programıyla temasa geçti.
Galaktik Federasyon son 36 yılda Dünya'ya büyük miktarda delege gönderdi. Bu insanlık tarihinde yeni bir şey değil. Sadece 36 yıl önce değil, hatta ondan önce 1900'lerin başında temsil göndermişler.
 
Galaktik Federasyon kimdir?
Galaksi ve ötesinden 200'den fazla farklı ırktan oluşuyor. Çoğu insansı, ama bu bize benzedikleri anlamına gelmese de; hepsi farklı şekil ve boyutlarda, farklı cilt renkleri ve yüz özellikleri ile. Bazıları çok uzun, bazıları oldukça küçük; bazılarının büyük gözleri, bazılarının yok; bazılarının yeşil tenli, bazılarının kırmızı veya mavi tenli, bazılarının ise Dünya insanlarına benzeyen normal ten renkleri var. Tüm Konfederasyon ırklarının erkek ve kadın temsilcileri vardır.
Şimdi şanlı Galaktik Federasyonumuz 2023 ve sonrasında birçok insanın hayatın daha üst boyutlarına taşınmaya başlayacağını onayladı. Bu insanlar yeni bir insanlığın habercisi olacaklar ve bu yetenekli bireylerden biri olarak insanlık için inanılmaz bir evrimsel adımın öncüsü oluyorsun.
Dünya, Ruhların birçok seviyede koşulsuz sevmeyi öğrenmesi için bir okul olmuştur. Gezegen, Ruhların ayrılık, sınırlama, kutuplaşma ve korku, yargı ve şüphenin alt frekanslarını yaşadığı geniş bir laboratuvardır. Özgür İrade ile birleşen bu koşullar, hayal edilebilecek en çeşitli sınıfları oluşturdu. Ruhlar, Eras için Dünya Gezegeni'ndeki tüm kişisel sorunlarını çözdü ve şimdi bu okuldan mezun olup Evrenin diğer bölgelerinde yeni maceralara atılma zamanı.
Eski dünya sona ererken ve yeni dünya doğmaya hazırken bu Kitlesel Yükseliş olayı gerçekleşmek üzere. Bu olay, çok sayıda Ruhun Galaktik Federasyon ile kendi orijinal ruhsal boyutuna dönmek için fiziksel varlığın sınırlarını geride bırakmayı seçmesiyle meydana gelir.
Yükseliş bilincin evrimidir. Bu ilahi iradeyle olacak ve yeryüzündeki tüm varlıklara Tanrı'nın bir armağanı olacaktır. Bunun dinle ilgisi yoktur. Düşüncelerinizin ve duygularınızın frekansı ile ilgili.
Evren enerjilerle doludur ve bunların çoğu pozitif, diğerleri ise olumsuz. Korku temelli düşünceleriniz yüzünden Dünya negatif enerjilerle çevrili. Bu nedenle, bu Yükseliş aktivasyon olayına uyum sağlamak için frekansınızı pozitif enerjilere yükseltmelisiniz. Düşüncelerinizin ve duygularınızın frekansını artırmak için yolculuğunuzda size yardımcı olacak birçok teknik var.
Hedeflerinize ulaşmak için Cazibe Yasasını kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Frekansınızı kolay ve hızlı bir şekilde artırabileceğiniz bir yöntemdir.
Gerçekliğinin yaratıcısısın. Hayatta istediğin her şey artık senin için mevcut. Düşüncelerinizin ve duygularınızın gücüyle onları kendinize çekersiniz. İsteklerinizle net ve öz olun ve ısrarcı olun. Evren seni memnun etmek istiyor ama seni neyin mutlu edeceğini tam olarak bilmediğin sürece bunu yapamaz.
Hayatınızın her alanında bolluk yaratmak söz konusu olduğunda sınır yoktur. Size keyif veren her şeyi birlikte yaratma yeteneğiniz sınırsızdır; bu yüzden her şey mümkün!
Hayatınızda büyük bir değişimin eşiğindesiniz. Şaşırtıcı bir şekilde iyi olacak ki geçmişinizin dramlarıyla bağlantı kuramayacaksınız. Bu değişim sadece sizin için değil, bu gezegendeki herkes için. Kötülüğün ve karanlığın artık var olmayacağı yeni bir döneme girmeye tüm insanlık hazır değildir. Sadece sabırlı olup doğru zamanı beklemek gerekiyor, ki şu an çok yakın. Hayatınızda bir anda büyük değişimler yaşayacaksınız. Bir şeyler yapmak için "en iyi zaman" olmadığını duymuş olabilirsiniz ama hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için en iyi zaman vardır. Bu en iyi zaman çünkü dünyadaki koşullar eşi benzeri görülmemiş.
Dünyadaki çoğu insanın beyni yıkanmış ve Karanlık güçler tarafından manipüle edilmiş. İnsanlığı sonsuza kadar kendi kontrolünde tutmak isteyen bu olumsuz varlıkların kontrolünde köleler olduklarının farkında değiller. Karanlık güçler binlerce yıldır Dünya'ya hakim oldular ve korku ve caydırıcılıkla birçok insanı köleleştirdiler. Ama şimdi teslim olma sırası onlarda çünkü güçleri tükendi. Işık Kuvvetleri'nin eylemleri ve Dünya'nın frekansındaki muazzam değişim nedeniyle insanlık üzerindeki kontrolünü kaybediyorlar. Bir çok insan sonunda bu güçler tarafından kandırıldıklarını fark ediyor.
Etkinlik günü fiziksel ve zihinsel olarak dönüşeceksiniz DNA'nız güncellenecek Göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşecektir. Nur bedenin o gün yaratılacaktır. Mutlu bir yaşam hali yaşayacaksınız. Hastalıksız yaşayacaksınız ve yaşlanma süreci olmadan yaşayacaksınız. Hala yemek yemen ya da uyuman gerek Hayal gücündeki her şeyi yaratabilirsin Evren'de her yere ışık hızında uçabilirsin. Etrafınızdaki fiziksel dünya 5D olarak akıcıdır ve onu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Hayal gücünüz ve niyetinizle, istediğiniz her şeyi yaratabilirsiniz.
Birçok insan 5D'de şeylerin nasıl yaratıldığı konseptini anlayacak kadar bilinçli bir şekilde evrimleşmemiştir. Her şeyin ilahi iradeyle nasıl yaratıldığını, ya da uzaylı teknolojinin sizi nasıl iyileştirebileceğini, uçağa ihtiyaç duymadan bir gezegenden diğerine taşıyabileceğini veya yemek istediğiniz her yiyeceğin bazen 3D yazıcı yiyecek dediğimiz çoğalıcılar tarafından nasıl yaratıldığını. Elma yemek istediğinde, bir elma düşün ve ortaya çıkacaktır. Bir ağaçta yetişmesi gereken bir elmayı olgunlaşana kadar almak için bir ağaca ya da süpermarkete yürümeye zorlayan ve başkasının onu toplayacağı çok yavaş üç boyutlu gerçekliğin yoğunluğudur.
Aydınlanmamış bir insan zihni bu kavramları anlayamaz ve şimdiye kadarki işleri yapma şeklinizin gerçekten doğal olmayan bir yol olduğunu anlamadan bunun doğal olmadığını veya besinden yoksun olduğunu düşünecektir. Hiçbir şey için paraya ihtiyacın yoktur çünkü niyetin her şeyi bedava yaratır. Hemen şimdi.
Bolluk bereket, mutluluk, huzur ve barış, işbirliği, hırsızlığın olmadığı, suçun olmadığı, şiddetin olmadığı bir toplumda yaşayacaksınız. Tüm silah ve savaş makineleri yok edilecek ve insanlık Dünya üzerinde birleşik bir aile olarak yaşayacak.
Zihinlerinizi olasılıklara açın ve vizyonu koruyun. Gaia'nın Büyük Yükselişi kaçınılmaz olarak şu anda üzerinizde.
Seni çooook seviyoruz
Biz burada seninleyiz
Biz senin ışık aileniz.
A'HO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
Copyright 2023 Aurora Ray. Tüm hakları saklıdır. Bize Katılın: Işık Ailesi
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder