20 Şubat 2023 Pazartesi

Portal 23/02/2023 - İlahi ile Büyük Bağlantı Portalı

 Bir şunu diyen bir yazı 'Portal 23/02/2023 Portal de Grande Conexão com Divino @reikiarcturiano Priscila Gil' görseli olabilir

Bakın ne kadar güzel bir gün yaklaşıyor. Bu yıl daha yüksek büyüklükte çok az Portalımız olacak. Portallar, dikkatimizi çeken anlarda bize yayılan enerji biçimleridir. Her sayı enerji yayar ve sayıların dizilimleri ya da tekrarları gerçekleştiğinde bunlar Enerji Portalları olarak kabul edilir. Bu yıl 1/1, 2/2, 3,3, vs gibi "ışık" portallarımız olacak... Ancak, daha büyük enerjili iki portalımız olacak, biri 23/02, 07/07/2023 (sum 777) ve sonunda Kasım ve Aralık aylarında. En büyük büyüklükteki bu portallar, aydan bu yana hem manevi alana, hem de komşunun hizmetine son derece sevgi dolu bir şekilde, Balık burcunun enerjisinin olacağı, ilahi olan bütünle birleşeceği büyük bir açılışımız olacak.
 
Ve kesinlikle bu enerjiden yararlanmadan edemeyiz, özellikle bu yıl bu büyüklükte birkaç portalımız olacağı için. Geçen yıl bu enerjilere ulaşmak için "n" fırsatlarımız vardı. Ancak bu yıl az sayıda maksimum yükseklik portalları açık.
23,02 Enerjisi, arzularımıza, hedeflerimize ve beklentilerimize odaklanmak ve inancımıza ve güvenimize odaklanmak için bir enerji getirir. Yükseliş Masters enerjileri ile hizalanmada daha büyük bir enerjiyle olacağız ve onlar şu anda hayatımızdaki sonraki aşamalarda ve eylemlerde bize yardımcı ve rehberlik ediyorlar. Melekler ve Yükseliş Ustaları bize yolumuz ve yaşam amacımızla ilgili ilahi rehberlik gönderirken ve olumlu harekete geçmemiz için bizi teşvik ederken şu anda tekrarlanan hayallerimize, hayallerimize, vizyonlarımıza, düşüncelerimize ve duygularımıza ekstra dikkat etmek de önemli. Meditasyonlarımız, dualarımız ve olumlu onaylarımız sizi İlahi ruhsal yolumuza ve yaşam amacımıza bağladı ve diğerlerini yükseltmek ve aydınlatmak için doğal manevi değerlerimizi, sezgilerimizi ve iletişim becerilerimizi kullanarak bilgilerimizi pratik ve faydalı yollarla hareket etmeye ve uygulamaya çağırılıyoruz.
Minnettarım
Priscilla Gill

0 comments:

Yorum Gönder