15 Şubat 2023 Çarşamba

Benjamin Fulford Raporu: Hazar Mafyası Sahte İstila Kartı Çekerken Oyunun Sonu Yaklaşıyor

 

Görünüşe göre Hazar Mafyası nihayet Bluebeam sahte uzaylı istilası projesini tüm bu halka açık "UFO atışlarıyla" başlatıyor. Bu, KM kontrollü medyada devam eden bir uzay operasının sadece bir parçası. Bu şovun bir parçası olan 10 videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://eraoflight.com/2023/02/14/10-videos-that-prove-that-things-just-got-quite-a-bit-weirder

KM'nin sicilinin, muhtemelen sivillere yönelik toplu katliamları "uzaylılara" yüklemeyi planladıkları anlamına gelmesi dışında komik olurdu.

Savaşmamız gereken tek uzaylılar, sahte Joe Biden (torunu Ashley Biden bile şimdi onun öldüğünü söylüyor), Justin Castrudeau, Benyamin Netanyahu ve Emmanuelle Macron gibi şeytani bir şekilde ele geçirilmiş "liderler". Bu nedenle, daha fazla toplu katliamı önlemek için bu suçluların tutuklanması gereklidir.

 

Okurlara bir hatırlatma olarak, ilk önce Hazar mafyasıyla savaşmaya başladım çünkü onlar birçok meslektaşımı öldürdüler ve doğruyu söylememizi engellemek için beni öldürmeye çalıştılar. Şimdi sizi ve ailelerinizi aşı vs ile öldürmeye çalışıyorlar. Şimdi anladınız mı? Ya biz onları alırız ya da onlar bizi. Justin Castrudeau gibi birini görür görmez tutuklamak tamamen yasaldır çünkü o, aktif olarak sizi ve ailenizi öldürmeye çalışan kanıtlanmış bir toplu katildir. Bu insanları etkisiz hale getirmek haklı bir meşru müdafaadır.

Hala ikna olmadıysanız, bizi öldürmeye çalıştıkları hastalıklar için verilen tüm bu patentlere bakın.

Bu suçlular şu anda özellikle tehlikeliler çünkü ana yaptırım araçları olan United States of America Corporation'ın iflasıyla karşı karşıyalar.

Bu artık kamuoyuna yansıyor. Bank of America Başkanı Brian Moynihan, CNN'e şunları söyledi: "[ABD'nin egemen borcunun temerrüde düşmesi] için hazırlıklı olmalıyız"

https://edition.cnn.com/2023/02/06/investing/bank-of-america-ceo-brian-moynihan-debt-default/index.html#:~:text=The%20CEO%20of%20Bank %20olasılık%20bu%20göz ardı edilemez%20%20 .

BOA, Federal Rezerv Kurulu'nun ve onun US Corporation yan kuruluşunun en büyük hissedarlarından biridir, dolayısıyla içeriden bilgisi vardır.

İçeriden başka bir grup, Rothschild ailesi de Rothschild & Co.'yu listeden çıkararak bir adım attı. “Bu, Aile içinde olup bitenleri özel bir mesele olarak tutmak için bir uzlaşmaydı. Ciddi bir yeniden yapılanma yaşanıyor ve beyaz şapka ittifakı tarafından denetleniyor. Bir Mossad kaynağı, karşılıklı bir anlaşmaya varılmış gibi görünüyor” dedi. "Rothschild'ler basın açıklamalarında Macron'un 'onların oğulları' olduğunu söylediler."

https://nypost.com/2023/02/06/rothschild-family-to-take-paris-listed-investment-bank-private/

Ancak gerçeklere nesnel bir bakış, gerçekte olanın Rothschild'lerin iflas etmiş ve linç çeteleriyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Kuklaları Macron'un insanların emekli maaşlarını çaldığını açıklamasının ardından tüm Fransa halkı 300'den fazla yerde gösterilerle açık bir isyan içinde.

Yalnızca Paris'te 500.000 gösterici Macron'a karşı yürüdü.

Rothschild'ler ayrıca, Yahudiler Şeytani KM derebeylerine karşı isyan ederken kolonileri İsrail'de yüzbinlerce insanın günlük gösterileriyle karşı karşıya.

Ayrıca sistematik olarak Afrika'dan atıldılar, bu da artık o kıtayı yağmalayamayacakları anlamına geliyor. Birçok Afrika ülkesi adına konuşan Mali Dışişleri Bakanı Abdoulaye Diop, ülkesinin Fransız birliklerini Rus özel güvenliğiyle değiştirdiğini çünkü "Fransa'ya gelince, tüm sonuçlara vardık" dedi. Bu işbirliği, Mali halkının özlemlerini karşılamada başarısız oldu” diye ekledi.

https://tass.com/world/1572851

Rothschild'ler ve onların suç ortakları Rockefeller'lar da Orta Doğu'dan ve başka yerlerden kovuluyor.

Orta Doğu'da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, şu anda Türkiye, İran, Irak, Suriye, Mısır ve Suudi Arabistan'ı içeren devasa bir KM karşıtı ittifak kuruyor.

Daha geçen 12 Şubat Pazar günü, Rusya'nın Suudi Arabistan Büyükelçisi Serge Kozlov, "Rusya ve Suudi Arabistan askeri-teknik işbirliğini genişletme çabalarını hızlandırdı" açıklamasını yaptı.

https://www.theinteldrop.org/2023/02/12/russia-and-saudi-arabia-to-pen-defence-pact/

Ülkesi aynı anda Azerbaycan, İsrail ve Ukrayna tarafından saldırıya uğrayan Suudi Arabistan'ın eski rakibi İran, artık gezegen kurtuluş ittifakının bir parçası. Başkanları az önce Çin'e gitti. İranlı bir kaynak, "Bankacılık alanında iki ülke arasındaki iş birliğini ve döviz açılımı doğrultusundaki müzakereleri güçlendirmek amacıyla Merkez Bankası Genel Valisi kendisine eşlik edecek" dedi.

Rus hükümet kaynakları, KM köle sürücüsü Netanyahu'nun "aslında Rusya-Ukrayna çatışması konusunu ve İsrail-İran ilişkilerinin mevcut kötüleşmesini ilişkilendirdiğini" söylüyor.

50.000'den fazla masum sivili öldüren skaler deprem silahlarıyla Türkiye'ye yapılan KM saldırısı hakkında bilgisi olduğundan emin olabilirsiniz. Bu , Türkiye'yi tekrar KM'ye itaat etmesi için sindirmeye yönelik başarısız bir girişimin parçasıydı .

Rusya'nın da bu tür silahları var, ancak KM kontrolündeki ülkelerin aksine, sivillere yönelik toplu katliamlar gerçekleştirmiyorlar. Bununla birlikte, FSB kaynakları, bu tür başka saldırıların onları aynı anda Tel Aviv ve Cenevre'yi yok ederek misilleme yapmaya zorlayacağı konusunda uyarıyor.

Tüm bu kargaşa, US Corporation'ın 31 Ocak'taki son ödeme tarihini kaçırması ve fonları bulması ya da kesilmesi için bu haftaya kadar süre verilmesi nedeniyle yaşanıyor. Bunun finansal piyasalar için anlamı,  bir tür mega siyah kuğu olayının muhtemel olduğudur. Bu, ABD hükümetinin yanı sıra hisse senedi ve tahvil piyasalarının tamamen kapatılmasını da içerebilir. Bunu, Amerika Birleşik Devletleri'nin 11. bölüm iflasının yeniden düzenlenmesi izleyecektir. İflas genellikle yönetimde bir değişikliğe yol açar. Ayrıca ABD, bu yeniden yapılanmanın bir sonucu olarak Kanada ve Latin Amerika ile birleşebilir.

Ancak, farklı kaynakların ne olacağına dair farklı görüşleri vardı. Bir Gizli Uzay Programı kaynağı, "Mart ayına kadar öğreneceksiniz" diyor. Asya Kraliyet ailesi ve Polonya istihbarat kaynakları da Mart ayında bir tür büyük duyuru bekliyor. Bir Kanada Gizli İstihbarat Servisi kaynağı, 17 Şubat'ta radikal bir şey olmasını bekliyor. Bu arada, MI6 başkanı radyo sessizliğini koruyor.

Yine de Çin'in artık ABD'yi kesinlikle finanse etmeyi planlamadığından emin olabiliriz. Hükümetleri, ABD'nin 2. Dünya Savaşı'nın sona ermesinden bu yana işgal ettiği 20 ülkeyi içeren bir liste yayınladı. Çin, tüm ülkeleri “Dünya için gerçek tehdidin kim olduğunu asla unutmayın. Batı toplumunda Amerika Birleşik Devletleri hakkında bir öfke var mıydı? Yüksek sesle suçlama çığlıkları var mıydı? Amerika Birleşik Devletleri'ne en az bir kez yaptırım uygulandı mı?”

Çin, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'in para dilenen ziyaretlerini reddetti. Ayrıca Savunma Bakanı Lloyd Austin'den telefon aramaları da almıyorlar.

Yine de Çin parası olmasa bile, KM'nin geçmişte işleri yoluna koymada çok iyi olduğunu aklımızda tutmalıyız. “Türkiye deprem afet yardımı” için Kızıl Haç'tan bazı fonlara erişmiş olabilirler. Haiti'yi hatırladın mı? Clinton'lar 500 Milyon topladı ve sadece 6 ev inşa etti.

https://www.propublica.org/article/how-the-red-cross-raised-half-a-billion-dollars-for-haiti-and-built-6-homes

Ayrıca, bu palyaçolar zaten uzun zamandır bir şeyler uyduruyorlar. Kamala Harris'in ekli 2 fotoğrafına, maskesine ve geçen hafta Birliğin Durumu konuşmasından sahte CGI Biden'a bir göz atın. Gerçekten nerede tutulduğunu merak ediyorum. Başkent binası, 3 metrelik yüksek bir çitle tamamen çitle çevrilmiştir. 

Her halükarda, ABD mali sisteminin nasıl ve ne zaman patlayacağını bekleyip görmemiz gerekecek sanırım. Yine de patlayacak; bu matematiksel bir kesinliktir.

Bununla birlikte, beklememiz ve görmemiz gereken şey, dünya çapında KM güç yapılarının devam eden ve çok görünür bir şekilde ortadan kaldırılmasıdır.

Örneğin, burada GOP Kongre Üyesi Clay Higgins'in Twitter yöneticilerini 2020 seçimlerine karıştıkları için tutuklanabilecekleri konusunda uyardığını görebilirsiniz.

Video oynatıcı
00:00
00:58

Danimarka'da 50.000'den fazla kişi, hükümetin Ukrayna'ya daha fazla silah pompalamak için savunma bütçelerindeki artışını protesto etti.

Hollanda'da ulusal yayın kuruluşu NOS'un ofisi, korona virüsüne karşı yapılan aşılardan ölenlerin isimlerinin yazılı olduğu çıkartmalarla sıvandı.

İsviçre'de aktivistler, parayı korumak için hükümeti ulusal bir referandum yapmaya zorladı. Özgür İsviçre Hareketi (FBS) Başkanı Richard Koller, "Nakit paranın ortadan kaldırılması aynı zamanda büyük totaliter gözetim tehlikesini de barındırıyor" dedi.

https://www.lbcgroup.tv/news/world/686020/swiss-to-vote-on-preventing-cashless-society/en

İspanya, Peru, İngiltere vs.'de de benzer kitlesel gösteriler yapılıyor. Bu gerçek bir köle isyanı.

Tabii ki, KM sessizce geceye gitmiyor. Hâlâ 3. Dünya Savaşı'nı başlatmaya çalışıyor. Pulitzer Ödüllü gazeteci Seymour Hersh'i, ABD Donanması dalgıçlarının geçen Eylül ayında Baltık Denizi'nin altındaki Kuzey Akım 2 doğal gaz boru hattını yok eden bombalar yerleştirdiğine dair ayrıntılı kanıtlar sağlamak için kullandı.

Bu, Rusya'ya III. Dünya Savaşı'nı başlatması için bir bahane verme girişimiydi. Ancak, başarısız olacak çünkü Rus, ABD ve Çin orduları, KM hangi provokasyonlarla ortaya çıkarsa çıksın, topyekun bir termonükleer savaş başlatmama konusunda anlaştılar.

Bununla birlikte, daha sınırlı bir savaş kesindir. Polonya Başbakanı Morawiecki, “Polonya, yeni bir dünya düzeninin kurulması için sorumluluk almaya hazır. Polonya, imparatorluk sonrası Avrupa'nın en önemli üyelerinden biri olmaya hazır.”

Video oynatıcı
00:00
01:16

Polonya istihbarat kaynakları, ülkenin Beyaz Rusya ile olan sınırını kapattığını ve Polonya birliklerinin Ukrayna içinde Ukrayna birlikleriyle savaştığını bildiriyor. Bu, Ukrayna'nın bölünmesinin ciddi bir şekilde başladığı anlamına geliyor.

Avustralya'da da savaş patlak veriyor. Yerel bir kaynak şunları bildiriyor:

"Avustralya'daki durum şu anda çok kötü. Gıda, petrol ve ev eşyası fiyatları her hafta artıyor. Vatandaşın aklı gidiyor. Aşı olan tüm insanlar kontrolü kaybetti. Görünürde bir sebep yokken süpermarketlerde kavga çıkarıyorlar. Polis beklemede ve hiçbir şey yapmıyor. Melbourne'de her gün araba kazası oluyor”. Bu olayları “Vax Olayları” olarak adlandırıyor.

Vatandaşlar artık "halka karşı vidaları döndürmeye" dayanamayacakları için yakında bir devrimin olacağına inanıyor.

Şunu ekliyor: “Avustralya, dünya devrimini başlatmak için katalizör olabilir. Faiz oranları %3'ten %6'ya çıktığı ve insanlar iki yakasını bir araya getiremediği için konutlar durdu. Yani bankalar konut kredisini affetmiyor.”

Avustralyalıların ne tür bir hükümetle uğraştığını anlamak için, her zamanki gibi KM kontrolündeki Avustralya hükümetinin bu videosunu izleyin. Bu gerçek bir insan mı? İblis tarafından ele geçirilmiş bir insan robot gibi görünüyor ve ses çıkarıyor.

Video oynatıcı
00:00
01:11

İblislerin tutsağı olan insanlar diğer batılı hükümetlerde de oturuyor. Avrupa Araştırma Konseyi Başkanı Maria Leptin, DEF'ye tüm nüfusu aşılama çabalarının bilimsel bir çaba olarak değil, bir savaş olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Yani DEF kölesi Castrudeau hala Kanadalılara aşı yaptırmaya çalışıyor.

Şeytani hizmetkarı Lula ise Brezilya vatandaşlarının ancak aşı olmaları halinde hükümetten mali yardım alabileceklerini söylüyor.

Ve bu, aşıların zararlılığının artık inkar edilemez olmasına rağmen. Bu yüzden bu insanları aşağı çekmemiz gerekiyor.

Dindarsanız, Brezilya'daki KM, Lula'nın aşı duyurusunun ardından Rio de Janeiro'daki Kurtarıcı İsa heykeline birden çok kez yıldırım düşmesiyle ilahi bir müdahaleye yol açmış gibi görünüyor.

Tamam, bu uhrevî şeylerden söz ettikten sonra, Blue Ray Projesi'ne bir kez daha göz atarak kapatalım. Sizi, gizemli beyaz silindirik bir nesneyi yakalayan 1965 Gemini IV göreviyle ilgili bu eski makaleye yönlendiriyoruz. Düşen silindirik UFO'ların tüm raporları için tam zamanında.

https://knowledge-time.com/this-is-the-famous-recording-of-the-gemini-iv-its-the-clearest-extraterrestrial-ufo-recording-in-history-8305/

Şimdi Çin de mavi ışın propagandasına katılıyor. Çin'in devlete bağlı sözcüsü The Global Times'ın bildirdiğine göre, hükümet Pazar günü doğu Shandong eyaletinde bir UFO'yu vuracak.

https://www.express.co.uk/news/world/1733892/china-UFO-beijing-airspace-US-warplane-shoots-down

UFO kaynaklarımızdan birinin son zamanlarda uzay haberleriyle ilgili söylediği şey şuydu:

"MSM ve hükümetler bize haber vermek için çaba harcıyorlar, bu da bize haber vermenin onların yararına olduğunu gösteriyor. Gerçekleşmek üzere olan çok büyük bir şeyi kesinlikle örtbas ediyorlar.”

Bu “çok büyük şey”de din kartı oynanabilir. Neredeyse tüm dinler dünya dışı varlıklara ya tapar ya da inanır ve bunu bilmez bile:

Hristiyanlık – İsa'ya Tapın – Yuhanna 8:23: “Ben bu dünyadan değilim.”

İslam - Hazreti Muhammed Hira Mağarasında tek başına meditasyon yaparken, melek Cebrail (dünyadan değil) ona indi ve ona Allah'ın (Tanrı'nın) sözlerini "oku" veya "ikra" dedi.

Hinduizm - Hindular, kozmosun dünyayı aktif olarak etkileyen ve insanlarla etkileşime giren çok sayıda tanrı ve ruhani varlık - tanrılar ve tanrıçalar veya devalar [uzaylılar] tarafından doldurulduğuna inanır.

Bunu göz önünde bulundurarak, dünya görüşünüze bağlı olarak Melekler, Djinler, Devalar veya UFO'ların en son gözlemleri şunlardır:

Video oynatıcı
00:00
00:36
Video oynatıcı
00:00
00:27
Video oynatıcı
00:00
00:18
Video oynatıcı
00:00
02:21
Video oynatıcı
00:00
02:15

Ama unutmayın millet, sofradaki pasta cennetteki pastadan çok daha önemlidir.

Son

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder