5 Şubat 2023 Pazar

MİKAİL

 Bir Afrika papatyası ve doğa görseli olabilir
Yaklaşmakta olan İlahi Planın sonraki aşaması şimdi yerindedir ve Yol üzerindeki inançlı Yıldız tohumu olan birçoğunuz Dünya Hizmetkarlarının süratle büyüyen grubunun üyeleri olmaya hazırlanıyorsunuz. Geçmişte, bilgelik okulları ve ezoterik öğretiler gizli tutuldu ve inisiyeler ve Kendinin – üstatları olmak için zorlu sınavları anlamak ve geçmek için yeterince ileri olan birkaç kişi için saklanıyordu. O zamanlar geçmişte kaldı ve öncüler ve yol göstericiler olan sizler, arkanızdan gelenlere Yoldaki adaylar ve inisiyeler olmaları için yolu gösterirken ve yardımcı olurken, yeni bilgelik öğretilerinin görünür örneklerisiniz. Sizler, Aydınlanmayı ve kendi İlahi Benlikleri ile yeniden birleşmeyi arayanlar ile Kozmik Işık Konseyinin Ruhsal Hiyerarşisi arasında aracılar olmak üzeresiniz. 
 
Ayrıca sizler kendi bölgelerinizde Işığın Yükseliş Sütunlarını demirlemede aktif rol almaya teşvik ediliyorsunuz. Dünya’ya yağmakta olan Yaratıcı Işığın sürekli – artan aşılamaları için bir çapa olmaktan daha iyi bir hizmet etme şekli var mı? Anlamanız çok önemli: bu saflaşmış Işık Dünya’da bir demirleme kaynağına sahip olmalıdır, çünkü On Dokuzuncu ve Yirminci Yüzyıllar sırasındaki Işığın hazırlık niteliğindeki düşük frekanslı dalgalarında olduğu gibi bir battaniye etkisiyle yayılamaz. Şu andaki yüzyıl bu evrendeki Kozmik değişimin çok önemli dönemidir.
Bu zamanda Dünya’da gerçekleşen en dramatik değişimlerden biri, insanlığa gönderilen evrensel öğretilerde artık büyük farklılık, çeşitlilik olmayacak olmasıdır. Kozmik Işık Konseyinden getirilen tüm bilgelik öğretileri birleşmiş bir Kaynaktan olacak ve yalnızca hafif değişikliklerle aynı temel spiritüel felsefeden oluşacak. Geçmiş çağlarda, büyük Avatarlar ve Meshedilmiş Varlıklara taşıyabilecekleri maksimum miktarda Yaratıcı Ateşi/Işık emdirildi ve sonra her çağ için ve her Irk için spesifik olarak tasarlanan öğretiler/mesajlar ile gönderildi. Başlangıçta her ırkın spesifik nitelikler, özellikler ve yetenekler ile aşılandığını anlamalısınız; ancak, zamanla derin bilinçdışı zayıflıklar, negatif özellikler, alışkanlıklar ve dengesizlikler geliştirdiler, bunlar her bir Irkın gelecekteki üyelerinin DNA’sında saklandı. BİRLİĞE geri dönüş sürecinin ilerleyebilmesi için, o negatif niteliklerin, özelliklerin ve kusurların iyileştirilmesi ve uyumlu hale getirilmesinin zamanıdır. Bu, hala eşsizliğiniz ile tanınacak olmanız anlamına gelir, çünkü sonuç olarak, bu evren çeşitlilik içinde bir deney olarak tasarlandı. Ancak, sizler başkalarına kendi eşsizlikleri için hayran olacak ve saygı duyacaksınız; çünkü her biriniz Baba/Anne Tanrınızı ve En Yüce Yaradanı temsil etmek için Bütüne armağanınız olarak orijinal olarak gelişmiş yeteneklere, becerilere ve erdemlere sahip olacaksınız. Yargılamama, şefkat, minnettarlık ve tüm insanlık için kalpten hissedilen sevgi, bu zamanda geliştirmek için gayret edeceğiniz en önemli niteliklerdir.

 

0 comments:

Yorum Gönder