15 Şubat 2023 Çarşamba

İNSANLIĞIN VE DÜNYANIN GELECEĞİ KEJRAJ

 Bir gökyüzü görseli olabilir

Işık Çağı tarafından
02/04/2023
Selamlar!
Bu sefer kalp kalbe konuşuyoruz, ben Kejraj.💥
Burada ifade edilen bilgiler benim bakış açım, benim bakış açım, çünkü tüm gerçekler kalbinizde sizi bekliyor. İçinizdeki ışığa uyum sağlayın.
İnsanlığın geleceği artık tehlikede değil. Bollukla, her alanda ilerlemeyle, herkes için sevgi ve birliktelikle garanti edilir.
Medyanızda görebileceğinizin aksine, kıyamet kopmuyor. Bir değişiklik yaşanıyor. İnsanlık ve Toprak Ana, daha yüksek boyutlu bir gerçekliğe yükselmeye hazır. 5D'ye açılan kapı, eski 3D paradigmasını aşmak isteyen herkese açıktır.
Şu anda gördüğünüz şey, eski matrisin kalıntılarıdır. İnorganik yaşam tarzı ve onunla birlikte gelen her şey ufalanıyor ve çözülüyor. Eski dünya 3B yapay yapıları Galaktik Merkezin yüksek ışığını destekleyemez çünkü bu ışığın yüksek frekanslarında her şey saf ilahi enerji tarafından tasarlanır, yaratılır ve güçlendirilir.
 
Kıyamet yok, kıyamet günü yok, dünyanın sonu gelmiyor. Şu anda bu dünyada gördüğünüz şey, çökmekte olan illüzyondur. Korkuyla beslenen sahte insan yapımı matris çözülüyor. Ve aşkla beslenen yeni bir dünyanın, yeni bir ilahi matrisin ortaya çıkışı. İnsanlık için daha yüksek bir bilinç, yeni bir bakış açısı, yeni bir temel atılmış, huzurlu ve müreffeh yeni bir yaşam biçimi başlamak üzeredir.
Gerçekte ortaya çıkmakta olan şeyin büyüklüğünü anlamak için eski inançları ve modası geçmiş fikirleri bırakmalısınız.
Evet, aslında ücretli kölelik olduğu halde, ekonomik sistem dediğiniz şeyin sonunu zaten görüyorsunuz. Dinin sonunu görüyorsunuz. Kötü niyetli varlıklar tarafından üretildiği için icadının hiçbir zaman iyi niyeti yoktu. "Bilimin" sonunu görüyorsunuz, çünkü bu, insanlığın çıkarlarını hiçbir zaman akıllarında tutmamış insanlar tarafından her zaman desteklenen sahte bilimdir.
En önemlisi, insanlığın kökeninin Dünya'da değil, yıldızlarda başladığını anlayacaksınız. Şimdi daha büyük gerçeklere açılma zamanı. Bu en büyük ve en heyecan verici gerçeklerden biri, Evrende asla yalnız olmadığınızdır, çünkü Tanrı milyarlarca yıldız ve galaksiyi yaratıp hepsini boş, cansız bırakmak için yaratmaz. Tüm yıldızlar ve gezegenlerde yaşam vardır. Ve "bakteri" yaşam türlerinden bahsetmiyoruz. Duyarlı yaşamdan bahsediyoruz.
Dünyada asla yalnız değildin. Eskiden farklı medeniyetler tarafından melekler olarak adlandırılan yüksek boyutlu varlıklar, milyonlarca yıl Dünya'da yürüdüler. Ve birçoğu hala öyle, çünkü onların müdahaleleri ve Dünya'yı korumaları olmasaydı, bu dünyanın soyu uzun zaman önce tükenmiş olurdu. Siz daha yüksek frekanslara geçerken, bu saf ışık varlıkları kendilerini insanlığa gösterecek ve hepinizi Galaktik Topluluğa hoş geldiniz.
Değişimden korkan birçok insan var. Tam barış ve özgürlük düşüncesini veya fikrini kavrayamadıkları için eski yöntemlere sarılmak isteyen birçok kişi. Birçok gezegen ve yıldız sisteminde var olan diğer uygarlıkların evrensel hakikatine açık olmak. Ortaya çıkan yeni gerçeklerin korkusunu salıvermelisiniz, çünkü “saf kan” (aşısız) olsanız da, şeytani aşılanmış dini metinlere ve dogmalara sarılmaya devam ederseniz ve korkuyla dolu hayatta kalma modunda kalırsanız, kendinizi nanoteknoloji enjeksiyonlarını almayı seçenlerle aynı yolda ve aynı deneyimlerle karşı karşıya buluyorsunuz. Korku sanki artık ölümcül değil ve sizi karanlık hallerde tutacak.
İlerlemeyi, yeni Dünyanın bir parçası olmayı seçenleriniz için, cenneti ve ötesini deneyimleyeceksiniz. Başlangıçta bu gezegende yaşanması amaçlanan hayatı deneyimleyeceksiniz.
Milyonlarca yıl önce yıldızlarda Cennet Bahçesi veya Aşk Bahçesi olarak bilinen bir yer vardı. Artık Dünya olarak bildiğiniz bu gezegen, ikinci Cennet Bahçesi olacak. Evrenin her alanından gelen ışık varlıklarının buluşacağı, etkileşimde bulunacağı, paylaşacağı ve birlikte büyüyeceği bir yer.
İnsanlığın uyanışı, galaksi boyunca ve ötesinde yankılar gönderdi. Onun umudu, iradesi ve daha iyisi için değişime olan güçlü inancı, galaksideki birçok medeniyeti şaşırttı, çoğu şüphe içindeydi ve dipsiz bir karanlık çukuruna düşen bir medeniyetin tekrar geri dönmesinin neredeyse imkansız olacağı, ışığa Ve şimdi sizi alkışlıyorlar, neşeleri on kat arttı. Bu ışık varlıklarının birçoğu Dünya'dan sadece birkaç kilometre yukarıdadır. Zaten yıldız gemilerinizin daha fazla görüldüğünü görüyorsunuz.
Bu uygarlıkların birçoğu sizin atalarınız, ailenizdir. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, geçmişte yaptıkları gibi, bu sevgili gezegene inecekler. Ancak bu sefer izin vermezler. Hatta bir son teslim tarihi verme riskini bile alalım. Bu büyük buluşma önümüzdeki dört yıl içinde veya daha önce gerçekleşecek.
Onları, bu ışık varlıklarını şimdi fark etmeyebilirsiniz, ama kesinlikle her zamankinden daha yakınlar. Gökyüzünde gördüğünüz hareketli "yıldızlar" aslında ailenizin hafif gemileridir.
En saf sevgiyle sizinle ilgileniyorlar. Birçoğu aranızda dolaşıyor. Güvende olduğunuzu, parlak ve müreffeh geleceğinizin güvence altında olduğunu bilin.
Bu büyük değişim zamanlarında gerektiği gibi ışığınızı şimdi tutun. Kaldırmanın son aşamasında illüzyon dağılmaya devam ederken burada burada birkaç tümsek olabilir. Bu yüzden size diyoruz ki, Tanrı'yı ​​içinize getirin ve ışığınızı her şeyin üzerine tutun ve onun ilahi öze dönüşmesini izleyin.
Size söz veriyoruz, gidecek fazla zamanınız yok. Gerçekten yeni bir realitenin eşiğindesiniz. En yüksek ışıkla dolu yeni bir birlik dünyası ve sevgiyle yönetilen bir dünya.
Bu kutlama zamanı. Tüm ışıklar size sevgililer!
Kalpten kalbe, ben KejRaj!💥
Ekleyen:Işın Arbek Akay
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder