21 Şubat 2023 Salı

Sevgili insanlar, korkmayın

 


Zaman değişiyor ama daha kötü değil. Kalbinizde beslediğiniz Tanrı yaratılanın kendisine zarar vermez. Şimdiye kadar nerelerdeydin ki, seni ayakta tutan Allah'ın özünü anlamadın? Korkacak bir şey yok. Tüm değişimler evrim adına olur, inandığımızı iddia ettiğimiz tanrıyı anlamak istiyorsak evrilmemiz gerekiyor.

Tanrı bilmediğimiz bir sevgi türüdür ve bu sevgiyi anlamamak bizi çarpık kavramlara sürükler, her an Tanrı'nın bizi yok edebileceğini, yaşattığı dünyayı yok edebileceğini düşünme noktasına getirir. Tüm bu düşünceler ve duygular Tanrı'nın özünden uzak olan zihnimiz aracılığıyla dünya gezegenine yayılmıştır. Sahip olduğumuz sevgi kavramı Gerçekten uzaktır. Ama artık bunu anlama zamanı...

Birçokları yıkım ruhuyla ahir zaman hakkında konuşuyor. Her gün aynı zamandan şikayet ediyor, bir şeylerin değişmesi gerektiğinden, bir şeylerin daha iyiye ihtiyacı olduğundan... ve yeni bir zaman açıklandığında herkes kötü ve korkuyla tepki verir. Her son kötülüğün habercisi değil, daha çok daha büyük iyiliğin başlangıcını sembolize eder. Dünyanın ve tüm türümüzün yenilenmeye ihtiyacı var ve bu zaman geldi. Bu yüzden sevgili insan kardeşlerim, Baba ve Anne olan Allah'tan korkmayın, çünkü o bize zamanın bu anında hayatın yeniden başlamasını sunuyor.
Önümüzdeki birkaç gün boyunca gökyüzüne daha sıkı bakın; değişiklikler fark edebilir, hiç görülmemiş şeyleri görebilirsiniz ve her şey yolunda! Tanrı sadece insan türünün Baba ve Annesi değildir. Diğer kardeşlerimizin bize kendilerini bildirme ve ulaşma, bize müjdeli haberler verme zamanı gelmiştir. Bu yenilenme anında, Tanrı'nın Evreninden gelen gerçek sevgiyi almak için gözlerimizi ve en çok da kalplerimizi açmalıyız.
Kardeş sevgisi ile,
Bir haberci.

0 comments:

Yorum Gönder