15 Şubat 2023 Çarşamba

YERYÜZÜNÜN SÜRGÜNLERİ ZATEN TERK EDİLİYOR.

 Fotoğraf açıklaması yok.

Vital Frosi tarafından
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sevgilim!
Her göksel küre için İlahi Plan zamanında ortaya çıkar. Dünya gezegeni kurallardan kaçmıyor ve her şey Yaratıcı'nın bir niyetinden planlandığı için farklı da olamazdı.
Gezegenimizin ortaya çıkmasından önce bile, neye benzeyeceği, neye hizmet edeceğinin niyeti vardı: yaşam formlarının ne amaca ve ne olacağı, evrimi ve ilerlemesi. Souls'un stajları ve öğrenmeleri de bu niyetle, uzak bir gelecekte, Galaksinin gözlerinin kızı olarak kabul edilen bu harika Gezegeni nüfus edecekti.
Birçok uygarlık ve birçok yıldız ırkı, bu ortamdaki hayatın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek için, bu bölgelerdeki birçok dünyadan çok farklı olarak kendilerini bu Dünya gezegeninden kullandılar. Dünya birkaç milyar yıl önce oluşmuş olsa da, hominal ortaya çıktıktan sonra, yaklaşık 1 milyon beş yüz bin yıl önce, Ruhlar burada staja başlayabiliyordu. Bundan önce, Dünya Gezegeni'nde yaşayan ruhların olduğuna dair hiçbir kanıt yok.
 
Yani her şey bir niyete göre yaratılmışsa, Dünya için İlahi Plan da şu anda yaşadığımız zamanları öngörmüştür. Bir döngünün sonu olarak kurulan, aslında Gezegensel Geçişin son aşamasındayız ve bu Geçişte, öğrenimini gerçekleştirmiş ruhların kitlesel Yükselişi de gerçekleşir. Buradaki herkes vücut bulmuş, son deneyimini 3D dualitede yaşıyor. Bu varlık, kimin Yeni Dünya'ya, yani yeni bir döngüye gideceğini, daha fazla keşif ve denemelere gerek duyulan frekansta kimin henüz olmadığını belirleyecektir.
Dünyadaki ruhların değişimi on yıllardır devam ediyor. İstenilen titreşimde olmayan ruh, deenkarnasyon yaparak, burada bir daha reenkarnasyon olmayacak.
Soranlar çok kişi: böyle ruhlar nereye götürülür?
Daha önceki metinlerde Dünya'daki ruhani kolonilerin boşaltıldığı alıntıdır. Belliki sürgün edilecek hiç bir Ruh oraya gidemez, karşı bir manası olur, o yüzden başka bir hedefe gidiyorlar. Dünya atmosferinde böyle Ruhları alan binlerce dünya dışı gemi var. Evlat edinilmeden sonra, Yeni Dünya'yı miras almak için gerekli frekansta henüz olmadıkları öneriliyor. Özverili yardım ruhları tarafından teselli edilmiş, kendilerini bekleyen şeylere yönelmişler. O zaman bilecekler ki, diğer gezegenlerde henüz denemeler ve kefaretlerle öğrenmeyi tamamlamak için Dünya gezegenini terk edeceklerini.
Gemilerdeki bu resepsiyondan sonra, zaten vücut bulmuş oldukları için, yeni gezegenlerinin astraline götürülüyorlar. İnanıldığı gibi hemen reenkarnasyon olmayacaklar çünkü daha önce enerji adaptasyonunun tam bir süreci var. Ruhun ince bedeni olan perispirit, hala burada, Dünya'daki önceki enkarnasyonların izlenimlerini taşıyor. Dünya'nın insan bedenini şekillendiren perisruhtur, bu yüzden, şimdi yeni Gezegenin psikosferine ve yeni fiziksel formatın uyarlamalarına, mevcut şekle eşleşerek düzeltmeler yapması gerekiyor. Sürgün edilmiş Ruh ancak böyle uyarlamalar sonrasında yeni adresinde vücut bulabilir. Ve sonra her şeye yeniden başlayacaksın, burada henüz öğrenilmemiş dersleri öğreneceksin, ve Dünya'daki gibi unutkanlık örtüsüne de sahip olacaksın. Sadece ilk enkarnasyonda, Ruh hala geride bıraktığı çok daha evrimleşmiş bir dünyanın belirsiz anılarına sahip olacak.
Şu anda Dünya'nın Ruhlarının değişiminin son anındayız. Gezegenin astralinde çok fazla hareket var, detayları bilemiyoruz ama süreci hızlandırıyor. 2022'de farklılıklar arttı, önceki iki yıldan, 2020 ve 2021'den daha fazla ölüm oldu, Covid'in zirve yaptığında.
Çoğu dünya liderinin, baskın Matrix'in bir parçası olan o Sürüngen melezi parselin kaldırılmasını 2023'te daha net göreceğiz.
Daha önce de söylendiği gibi temizlik son aşamasındadır, bu da enkarnasyona karşılık gelir. Işığın Frekansına sahip olmayan her şey çok yakında yok olacak. Hızlanma zaten görünüyor.
Görecek gözlerim ve duyacak kulaklarım var.
Ben Vital Frosi'yim ve görevim Aydınlanma.
Merhaba!
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder