20 Şubat 2023 Pazartesi

Ashtar: Müdahale Eden Işık, Alışılmadık Hava Nesneleri

 Bir anime tarzı 1 kişi görseli olabilir

Son dönemde göklerinizde kayda değer nesneler gözlemlendi ve indirildi. Büyük dengesizliğin ve çok sayıda can kaybı olan hafif araçlar ortaya çıkıyor.
PAKETTE
Dünyadaki değişikliklerden iktidar sahipleri zamanında haberdar edildi. Daha yüksek bilgi almalarına izin verildi ve bu nedenle artık insanlığı güvende tutma sorumluluğunu ve daha yüksek frekansa geçişin gerçekleşeceği ışık boyutlarıyla kozmik teması hakkında herkesi bilgilendirme görevini taşıyorlar. Birçok kozmik kutsal meclis, uzun zaman sonra Dünya'da yanlış yönlendirilmiş yaklaşımda bir değişiklik olmadığına karar vermiştir. Aksine dengesizlik devam ediyor ve insan hala sömürülüyor. Işık boyutları rotasını değiştirmeye karar verdi ve müdahale edecekler.
 
Sinyal yeşil
Yine bir çok anlaşma tutulmadı ve hatta boykot edildi. Büyük evrensel güneşten büyük bir değişimin geleceğini erkenden duyurmuştuk. Dünyevi hükümetlerin dünyaya davranış şekli artık tolere edilemez. Kendi çıkarları için her şeyi tüketiyorlar. Ortaya çıkan savaşlar çok yıkıcı etkisi olabilecek ek nükleer silahlarla doldurulmaya devam ediyor. Tetikteyiz ve işlerin ters gitmekle tehdit ettiği yerlere hemen müdahale ediyoruz. Karanlık çekirdeği dönüştürmeye başlayacağız ve manipülasyon ağında sıkışmış olanlara yardım edeceğiz. Evrimin bu ilerlemesinde insanlık tam destekleniyor.
YAZ
Önümüzdeki yaz dünyaya gelecek muazzam bir kozmik ışık dalgası olacak, bu yüzden bir kez daha çok büyük bir arınma gerçekleşecek. Gökyüzünüzde büyük ölçüde mevcut olacağız, ancak genellikle görünmez olacağız, çünkü çoğu kişi henüz varlığımızdan haberdar değil. Yıldız ışığından gelen bizler aşktan doğarız. Hükümetleriniz tüm bunları ekstra korkuyu azaltmak için aldatmaca olarak kullanmaya başladığında, geri çekileceğiz ve başka bir zaman ortaya çıkacağız. Zaman çizelgelerinin esnek olduğunu ve bunları üzerinde çalıştığımızı biliyor musunuz.
AÇIKLAMA
Evrensel teması halk etmek çok zor hala tutulmayan çok anlaşma var Tüm bunlar şimdi dönüyor ve farklı bir şekilde ifade edilecek.
Işığın müdahalesi yavaş ama sağlam bir şekilde yükselecek ve 2023 yazında iktidar sahiplerinin eylemlerinde büyük etkisi olacak birçok aktivasyon hazır. Çok sayıda hazırız ve hemen yanı başımızda bu planı fiziksel olarak gerçekleştirmeye yardımcı olan görünmez bağlantılar var. Dünyevi bağlantı hatlarında çok şey başarıyorlar.
Önce ısrarlı yalanları silecek büyük bir ışık dalgası olacak, şu anda sürdürülen sisler yok olacak. İkincisi, bu dalga insanın kolektif bilincine doğru ilerleyecek ve yeni saf düşüncelerin sıfırlanmasını yaratacak. Üçüncüsü, yeryüzündeki “görünmez” bağlantılar hazırlanıp yere seriliyor. Birçok katman ve damla damla çalışıyoruz bu başlıyor, üst boyutlarda yakından takip edilen çok büyük bir girişim.
Işık neden görünmez Katmanda çalışıyor?
Daha yüksek frekanslardayız ve bunlar genellikle brüt materyal varlıklar, insanlar için görünmezler. Bazılarınız bizi algılayabilir veya duyabilir, çünkü daha yüksek bir frekansa geçiş mümkün olduğunda, çoğu bizi görebilir. Korku ve acıdır zihindeki her şeyi bulutlandırır. Çoğu artık kendi ilahi gücüne inanmıyor ve bu yüzden tekrar tekrar ediyoruz, 'Sevgiyle kalın.
SEVGİ ENERJİSİ VE YÜKSEK FREKANS
Sevgi enerjisi beyinde yüksek frekanslı bir dalga oluşturur ve bu durum birçok transa deneyiminde kendi yansımasını bulur. Uyku yoluyla, yıldız ışığı varlıklar size gelebilir ve böylece insan enerjiyi yüksek boyutlarda geri kazanabilir. Fiziksel vücut daha sonra geride bırakılır ve bu enerjik resetleme yoluyla yenilenebilir. Genellikle adımlarla gider, ancak bu genellikle yeterlidir. Her canlının yerine getirmesi gereken bir görevi vardır, ancak bu büyük geçişte olumsuz emişten çok fazla muhalefetin olduğu ışıktan yardım edebiliriz.
IŞIK ÖLÇÜLERİ
Dünyanın evriminde birçok çeşit ışık boyutu yer almaktadır: “Lemurya'dan gelen ışık varlıkları, sudan, havadan ve güneşten gelen ışık varlıkları, melekler, gezegensel ışık, yıldız ışığı ve insan tarafından hala bilinmeyen birçok insan. ”
Bu kozmik uyanışa karşı koyuluyor ve bu nedenle rüyada ya da kutsal toplantılarda birçok kişiye bireysel yaklaşıyoruz. Titreşimin yüksek olduğu ve sizi daha yüksek bir titreşime getirebileceğimiz yer. Çok şey mümkün, ama bu bilgi insan için kaybolmuştur. Kalplerinizin derinliklerinde bu bilgi var ve şimdi bu ışık kodlarını aktive etmeye başlama zamanı.
Bazen Ashtar Komutanlığı, Galaktik Federasyon ya da başka bir şekilde adlandırılan yıldız ışığındayız, hep birlikte çalışırız ve beraberiz. Aslında bir ayrım yoktur ve bölünmeler sadece bunu belirtmenin ve anlatmanın yollarıdır. İnsan da bu büyük bütünün bir parçasıdır ve bu nedenle teması yeniden kurmak istiyoruz. Mesele tasvir değil, algılama. Her insan canlı ışıkla bir bağlantı kurulduğunda hissedebilir.
İyilik ve Kötülük hakkında birçok yanıltıcı Düşünceler serbest bırakılabilir
ASHTAR ENERJİSİ
Bir şey daha söylemek istiyorum, akıldan doğan birçok düşünce, belli bir karışıklıktan (uygunsuzluktan) dönüşür, yanıltıcı bilgiler üretir. Seven kalpten gelen düşüncelerin incelenmesi gerekmez, doğru olduğunu derin bir bilinci vardır.
Ashtar'ın aşağısı yok
Düşünceler gerçeği aramak ve Ashtar'ın kim olduğu konusunda ortaya çıktı. Enerjim çok yüksek bir sevgi frekansından oluşuyor ve sadece bir Ashtar var, ışık kardeşlerimle büyük İlahi Kaynaktan görev ve İsa ile işbirliği içinde birçok ışık boyutunda çalışıyorum.
Yeryüzündeki alt titreşimlerde, ışık delegelerimiz, genellikle insanlar olarak yeryüzünde çalışıyor. Yüksekten aşağı frekansla seyahat edebilirler ve bu ışık bağlantısını yeniden sağlamak için gereklidir. Genellikle iyi anlaşılmazlar ve bu görev insan olarak taşıyabilecekleridir, bu konuda onları destekliyoruz ve yüksek ışıkta. Yanlış anlaşılma genellikle korku ve reddedilmeye yol açar. Özellikle şu anda çok fazla şey oluyor, bu nedenle:
‘Doğru ise kalple iyi hisset’.
Büyük küçük yıldız ışıkları kalpten hissedilebilir ve yaşanabilir, varlığımız gibi. Sizi mutlu eder ve hafifler, ancak bazıları aniden algıladıkları yabancı bir fenomen tarafından ürkütülebilir, bu olduğunda uzaklaşırız ya da görünmez oluruz. Biz (yıldız) ışıkları hiçbir koşulda korku yaratmak istemiyoruz. Biz sana sadece koşulsuz sevgiden geliyoruz.
Kalbindeki ışığı selamlıyorum
Adonai,
Ashtar.
**Kanal: Arthura Hector

0 comments:

Yorum Gönder