15 Şubat 2023 Çarşamba

Şeytani Kabal'ın Amerika'ya saldırısı

 

Çünkü biz ete ve kana karşı değil, prensliklere, güçlere, bu dünyanın karanlığının yöneticilerine karşı savaşıyoruz, yüksek yerlerde manevi kötülüğe karşı.

Amerika en yüksek teklifi verene satıldı, Amerika kasten zayıflatıldı, ihanetlerinin derinliği tasavvur edilemez. Uyanıkken net bir şekilde görebilirsin. Bunların her biri vatan hainidir. Tavşan deliğinden ne kadar derine inerseniz, insan ırkı üzerinde işlenen çılgın miktardaki kötülüğe o kadar yaklaşırsınız.

Bu şeytani yöneticiler, ruhsal ilerlememizi aşağılamak ve kontrol etmek ve bizi ekonomik kölelikte tutmak için insanlığa karşı acımasız bir savaş yürüttüler. Bu yöneticiler, fiziksel bedenlerimizi ve zihinlerimizi yok etmek için her dine, finansal sisteme, yargıya, kolluk kuvvetlerine, eğitim sistemine sızdılar ve büyük ilaçlar aracılığıyla bir sentetik zehir imparatorluğu kurdular.

 

Müzik, video oyunları, filmler vb. yoluyla şiddetli eğlence yoluyla dikkatimizin ve düşüncelerimizin nereye aktığını kontrol etmemiz için dikkatimizi dağıtırlar. Bu, her gün ruhumuza bombardımana tutulan çok düşük, karanlık bir frekans olan kara büyü yoluyla zihin kontrolüdür.

Bu yöneticiler, kilisenin aldatmacasının arkasına saklanıyorlar. Işık ve kurtuluş hikayesi satıyorlar ama hepsi aldatmaca. İnsanlığın gerçekte kim olduklarından habersiz onlara tapmasını izliyorlar. Şahsen, dinin ve onun aldatmacasının kilise tarafından dayatılması beni rahatsız ediyor. Kilise, kötülüğün merkezi bir itici gücü olan Vatikan'dan akan damarlardan başka bir şey değildir. Kilise Büyük yalancıdır!

Hafif fedakarlığın arkasına saklanan ve uyuyan herkesin aklını başından alacak bir ölçekte insan ticareti yapan bu psikopatlar. Çok yoğun bir koridor olan bir gezegende yaşıyoruz, öyle mi diyelim, yani insan ırkının ticareti ve satışı burada hastalıklı bir şekilde yaygın. Birçok yönden dünya içinde ve dışında önemli bir emtiayız.

Bu karanlık dünya varlıkları, kan bağışları yoluyla aldatıcı uygulamalarla ırkımızı yamyam ediyor ve kanımızı akıtıyor. Ve tüm bunların asıl mide bulandırıcı yanı, tüm varlığımızın gözümüzün önünde olması. Oba*ma bir Truva atından başka bir şey değildi, içeri girmesine izin verilen ve işi Cadı'nın işini bitirmesine izin vermek için Amerika'ya diz çöktürmek olan bir vampir.

Bu parazitler zamanlarının sona erdiğini biliyorlar ve ellerinden gelen her şeyi üzerimize atacaklar. Bunun geleceğini biliyorlardı, geri itilmeleri kaçınılmazdı ve direniş beyhude. Bizler ve bilincimizin yükselmesi, bu aldanışa karşı farkındalığımız, ONLARI YOK ETTİK!

**Teri wade tarafından

** Kaynak

 

0 comments:

Yorum Gönder