15 Şubat 2023 Çarşamba

ASHTAR SHERAN – ONLARA HİÇ BİR ŞEYE İNANMAYIN, KARANLIKLAR IŞIĞI KAPATMAK İSTİYOR

 Fotoğraf açıklaması yok.
Yenilmez Barış Sevdiklerim...
Bu gemilerin düşmesiyle birlikte gezegende neler olduğu hakkında. Karanlıkların yalan, aldatma ve korku ile yaşadığını bilmiyor musunuz?
Onların yalan sihirbazları olduklarını bilmiyorsunuz, olmadıkları şeyler gibi gösteriyorlar. Plan-demi konusunu hatırlamıyor musunuz?
Şimdi başka hileler, diğer kaynaklar ve dikkatleri geleceklerden uzaklaştırmak için kullanmak istiyorlar. Işığın girişinden, insanlığın uyanışından. Işığın karanlığa kazandırdığı tüm zaferler arasında.
 
Unutmayın, tüm medya, ağlar, onların lehine ve olmayan her şeyi öyle gösterebilirler. Hile yapmak için hile yapıyorlar. Tüm dünya görüşlerini kendi taraflarına çekmek istiyorlar.
Gökyüzünde uzaylı kardeşlerin, UFO'ların ya da onların dediği gibi uzaylıların istilasını görmek ve göstermek istiyorlar.
Uzaylıların istilası gibi göstermeye çalışıyorlar.
Blue Beam onları başarısızlığa uğratmış olsa bile, olmadıklarını göstermek için başka yollar arıyorlar.
Bunun dışında insanlığa korkmalarını söylüyoruz. Gemilerimizde tüm teknolojiye sahip.
Ashtar Command ve Galaksilerarası Command gemileri yüksek teknolojiye sahiptir ve çok azı görünür hale gelir ya da çıplak gözle görünür olur.
Bu yanlış bilgilere dikkat etmeyin veya dikkat edin. Başka bir sis perdesi, başka bir sözde tiyatronun başka bir aksiyonu.
Gemilerimiz gökyüzünde görünmez ve çok az görünür seviyelerde süzülüyor. Gökyüzünde görünür hale gelen bazı gemiler intörnlere aittir, ancak aynı zamanda yüksek ve verimli teknolojiye sahiptir.
Onların (karanlık) gemileri ve şehirleri de var. Çok özel simülatörler, modifiye edilmiş Blue Beam.
Bunun dışında insanlıktan sessiz kalmasını istiyoruz. Burada hiç kimseye karşı savaş olmayacak, hiç kimseye karşı savaş olmayacak, hiç kimseye karşı. Onlar tiyatrolarını kuruyorlar çünkü, hiçbir karşılaşma olmayacak ve her şey çözülecek, kimse onlara inanmadığı ve dikkat etmediği sürece bulanıklaşacak.
Işık her zaman galip gelecek.
Onlara şu anda bulunduğumuz zaman çizgisinde savaş olmadığını söyledik. Hiçbir şey onlara göre değil.
Gelen ve gerçekleşen büyük bir kitlesel uyanış, verilecek olan ve en çok korktukları şeydir.
Herkes sakin olsun, ışık kazanacak, ışık çoktan sona erdi.
Sevgililer, kışkırtıcı barış.
Les ama Ashtar Sheran
Emanuel ve Pastora tarafından alındı ve gönderildi - Adonai
ERKS Kutsal Dağı 13/02/2023
...
Eğer bu mesaj sizi yankılandırıyorsa ve paylaşma arzusu hissediyorsanız, metni değiştirmeden, parçalar almadan ve kaynağa saygı duyarak bunu tam olarak yapın.
İştar ve Ashtar komutanları

 

0 comments:

Yorum Gönder