8 Şubat 2023 Çarşamba

Benjamin Fulford Raporu: Hazar Mafyası Kapsamlı Bir Şekilde Yenildi

 

Önümüzdeki haftalarda meydana gelecek olaylar, Batı'daki en beyinleri yıkanmış koyun için bile temel bir şeyin olduğunu açıkça gösterecek.ve tarihi yaşanmıştır. Hiç şüphe yok ki Hazar Mafyası yenildi ve son liderlerinin temizliği başladı. Kılık değiştirmiş Yeni Zelanda Başbakanı Jack Adern'in tutuklanması, İsviçre Devlet Başkanı Alain Berset ve Pfizer'e karşı suçlamalar, Ukrayna hükümet yetkililerinin toplu tutuklanmaları ve daha pek çok olay buna işaret ediyor.

KM'nin kaybettiğine dair bir başka işaret de, Mossad ve İsrail'in kurucu Başbakanı David Ben Gurions'ın Başkan John F. Kennedy suikastına karışması hakkında konuşmanın artık ana akım haline gelmesidir.

Video oynatıcı
00:00
01:17

Bu arada İsrail, Fransa üzerinden Ruslara teslim olmayı müzakere etmeye çalışıyor. İflas etmiş ABD Kurumsal Hükümeti, Rockefeller kölesi Dışişleri Bakanı Antony Blinken'e Çin'e yalvarma göreviyle gelmemesinin söylenmesinin ardından "ev ödevimi balon yedi" bahanesini kullanarak dünyanın alay konusu haline geldi.

Ukrayna'daki savaş da son Satanistlerin önümüzdeki haftalarda ölümüne savaşmaları beklenen Bahmut'ta kuşatılmasıyla sona eriyor.     


Video oynatıcı
00:00
00:49

Hepsinden önemlisi, KM 31 Ocak'ta dünya mali sisteminin kontrolünü kaybetti ve kuantum mali sistem şu anda çalışıyor (buna daha sonra değineceğiz).

Ancak, bitene kadar bitmez ve çaresiz ve köşeye sıkışmış KM'nin bir tür kara kuğu mega terör olayını, büyük olasılıkla bir EMP veya nükleer saldırı denemesi güçlü bir olasılıktır.

Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Washington ve sekiz Avrupa ülkesinin olası terör saldırılarına ilişkin seyahat uyarıları yayınlamasının ardından ABD büyükelçisine “kirli ellerini Türkiye'den çekmesini” söyledi. İran için de benzer uyarılar yapıldı.

Video oynatıcı
00:00
00:30

Batılı hükümetlerin vatandaşlarını tahliye etme emri, köşeye sıkıştırılmış İsrail rejiminin muhtemelen orada büyük bir saldırı başlattığı anlamına geliyor. Bu raporun yazıldığı sırada 7,8 büyüklüğünde bir deprem ve ardından gelen onlarca deprem, bunun çoktan başladığını gösteriyor. Bir CIA kaynağı, "Bu, Erdoğan'a kimin hâlâ görevde olduğunu göstermek için kullanılan bir hava durumu değiştirme silahıdır" diyor.

Video oynatıcı
00:00
00:28
Video oynatıcı
00:00
00:42
Video oynatıcı
00:00
00:10

Saldırı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'un Türkiye, İran, Suriye ve Irak ile Körfez ülkeleri ile “askeri-teknik” işbirliğini başlatmak üzere Irak'a iniş yaptığı sırada gerçekleşti. Mısır aynı zamanda fiili bir Rus müttefiki olduğundan, bu İsrail'deki KM rejimi için varoluşsal bir tehdidi temsil ediyor (ancak Yahudiler için değil).

İran hükümeti şimdi İsrail'in komşularını “güvenliklerini sürdürmek” için “her gün ölmekte olan rejimden uzak durmaları” konusunda uyardı.

KM çaresizce tüm gezegeni havaya uçurmaya çalışıyor (hem İran hem de İsrail'deki ajanları kullanarak) çünkü KM kontrolündeki Vatikan ve ABD Kurumsal Yan Kuruluşu 31 Ocak'ta finansal sistemin kontrolünü kaybetti. MI6 kaynakları, bu nedenle 1 Şubat'ta tüm İtalyan internetinin kapandığını söylüyor. Çoğu sözde dünya liderine rüşvet vermek için kullanılan Vatikan Bankası'nın bağlantısı kesildi. Şimdi KM'nin ABD Şirketleri tamamen kapatılmadan önce 13 Şubat'a kadar süreleri var.

MI6 kaynakları, kuantum finansal sisteminin 1 Şubat'ta KM'nin SWIFT bankalar arası takas sistemini devraldığını söylüyor. Bu yazar bunu geçen ay yapılan benzer bir transfer için ertesi Pazartesi yerine anında bir para transferinin geldiği Pazar günü yaşadı. QFS'nin yaratıcısı, “BT altyapısındaki ilerleme yaygın olarak blok zincir olarak bilinen DLT veya Dağıtılmış Defter Teknolojisi dahil olmak üzere, basitçe dünyanın tüm ulusal bankacılık sistemlerinin uyumlu olduğu anlamına gelir. Şimdiye kadar, aynı gün havalesi manuel ve külfetliydi çünkü iki banka yetkilisi bir telefonun her iki ucundaki ekranların başına oturmak ve SWIFT gibi çeşitli takas odası aracılığıyla havaleyi yönetmek zorundaydı. Sıkıcı şeyler; ters gittiğinde pahalı ve çalışmak çok stresli. Dünya bankacılığı BT'sinin değiştirilmesi, tüm borçları sıfırlamak için tasarlandı.”

Ancak kaynak, herhangi bir resmi jübile türü duyurunun muhtemelen Haziran ayına kadar beklemesi gerekeceğini çünkü önce KM kontrol şebekesinin geri kalanının kaldırılması gerektiğini söylüyor.

Bu cephede, hiç şüphe yok ki bir gizli ağ KM'ye yaklaşıyor. Özellikle, elektromanyetik saldırılar ve zehirli aşılarla insanlığın %90'ını öldürmeye yönelik başarısız girişimleri, artık adalet arayan birçok güçlü insanı uyandırdı.

İsviçre Cumhurbaşkanı hakkında suç duyurusunda bulunan bankacı Pascal Najadi, “Aşının zarar verdiğine dair bilimsel kanıtlarımız var. Bu, insanlık tarihindeki en büyük tıbbi teknik başarısızlıktır.” Babası DEF'in kurucularından biri olan Najadi, hükümete güvendiği için üç kez aşılandı. Şimdi, güçlü bir yasal işlem başlatıyor.

Video oynatıcı
00:00
01:16

Tayland'da, üç kez aşılanmış Veliaht Prenses'in komaya girmesi, o ülkeyi savaş yoluna soktu. Profesör Sucharit Bhakdi, "Güvenlik farmakolojik çalışmaları hiçbir zaman yapılmadı... Pfizer BioNTech, bu milyarları Tayland'a geri ödemek zorunda kalacak" diyor.

Video oynatıcı
00:00
02:11

Japonya'da da, doktorların sağlık bakanlığına dava açtığı geniş çapta bildirilen bir basın toplantısı, aşıların insanları öldürdüğüne dair kanıtlar da sağladı.

Video oynatıcı
00:00
02:19

Durum öyle bir noktaya geldi ki CDC istatistikleri bile Amerikalıların %84,5'inin aşılara karşı olduğunu gösteriyor. Bunun derin siyasi sonuçları olacaktır.

Video oynatıcı
00:00
00:51

Ayrıca Ruslar ve Çinliler artık “Covid 19”un bir virüs değil elektromanyetik bir saldırı olduğunu öğrendiler. Ruslar, DSÖ'nün (Dünya Sağlık Örgütü) gerçek virüs örnekleri vermeyi reddederek tüzüklerini ihlal ettiğini iddia ediyor. Ayrıca DSÖ'nün, tüzüğünü de ihlal eden başka birçok şeyi sakladığını söylüyorlar. https://tass.com/society/1569167

Dünyanın dört bir yanındaki hükümet yetkililerinin İsviçre örneğini takip etmesi ve hükümet yetkililerine karşı suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

Yeni Zelanda'da, Beyaz Şapkalı Askeri İttifak çoktan harekete geçti ve eski Başbakan Jack Ardern'i tutukladı. Ardern'in COVID diktatörlüğü, zorunlu COVID aşılama yasalarını takiben aşırı ölümlerde %3203'lük bir artışa neden oldu

Ayrıca yerel sakinlerden, Kanada Suç Bakanı Justin Castrudeau ve Almanya Şansölyesi Olaf Scholz'un Newfoundland, Stephenville'deki bir yeraltı sığınağı kompleksine kaçtıklarına dair raporlar alıyoruz. Ancak bu adamların saklanacak yerleri yoktur. Castrudeau, tutuklanmasını talep etmek için toplanan öfkeli bir kalabalık olmadan artık toplum içine çıkamıyor.

Covid savaş suçlarının arkasındaki para izi de artık ortaya çıkıyor. Joe Biden ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin patronu Ihor Kolomoisky'nin sahip olduğu çeşitli mülklere yapılan eşzamanlı baskınlar, doğrudan KM liderliğine götüren adli bir ipucu sağlıyor. Mossad kaynaklarına göre Zelensky, Kolomoisky ile Rockefeller ve Rothschild patronlarının saklandığı Cenevre ve Tel Aviv'e son iki yılda 14 gezi yaptı. Ukrayna üzerinden kara para aklama, Covid saldırılarının yanı sıra Batı'daki politikacılara ve hükümet yetkililerine verilen büyük rüşvetleri finanse etti.

Video oynatıcı
00:00
01:16

Bu şimdi kapalı.

Bu sadece sahte Biden rejimini değil, DSÖ'yü, AB'yi, BM'yi ve DEF'yi de etkiliyor. Klaus Schwab Rothschild'in özel kuruluşu, 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemi'nin uygulanmasını hızlandırmak için Haziran 2019'da Birleşmiş Milletler ile bir muhtıra imzaladı. Bu, insanlığın %90'ını öldürüp geri kalanını köleleştirerek gezegeni dev bir hayvan çiftliğine dönüştürmeye yönelik KM planıydı.

Şimdi bu suçluların elektromanyetik saldırılar ve aşılarla sadece bizi öldürmek değil, aynı zamanda bizi böcek yemeye zorlayarak zehirlemek istedikleri de ortaya çıktı.

Böcekler chitin ile doludur. Chitin, memelilerde oldukça alerjendir, bağışıklık sistemini uyarır ve bu nedenle birçok kronik hastalığın gelişiminde yer alır. Böcekler ayrıca insanlar için patojen olan sayısız mikrop ve parazit içerir. Bunların gıdaya dönüştürülmesi sadece ihmal değil, aynı zamanda kasıtlıdır.

İnsanlar böcekleri yiyebilseydi, sizce de geçmişte açlıktan ölmek üzere olan insanlar bunu denemiş olmaz mıydı? İnsanların böcek yememesinin bir nedeni var: İnsanlar için zehirliler.

Kapatma, KM'nin dünya nüfusunun büyük bir kısmının, özellikle Batı'da, böcek yemek gibi şeyler yaparak kendilerine zarar vermeleri için beyin yıkama yeteneğini yok edecek.

Web'deki içeriğin çoğu - bloglar, videolar veya fotoğraflar - kullanıcıların kendileri tarafından oluşturulur, ancak Facebook (artık Meta), Amazon, Apple, Netflix ve Google (şimdi Alphabet), toplu olarak "FAANG" hisse senetleri olarak anılır. ABD pazarının son yıllardaki olağanüstü yükselişi, neredeyse tamamen bu şirketler aracılığıyla akıtılan “KM komik parası” sayesinde oldu.

Bu yazar ve diğer birçok gerçeğe dayalı araştırmacının keşfettiği gibi, FAANG'lar, George Orwell'in hayal edebileceği her şeyin çok ötesinde bir zihin kontrol ağı yarattı. Örneğin, bu yazar ve pek çok meslektaşım, Covid ve aşılar hakkındaki gerçekleri haber yaptıkları için You Tube'dan yasaklandılar. Artık değil.

İşte bir CIA kaynağının bunu gerçekten sona erdirmek için yapılacağını söylediği şey:

Asıl plan, çok güçlü bir EMP'ye sahip hipersonik bir savaş başlığı göndermek. Doğu kıyısında bir denizaltı tarafından vurulduktan sonra irtifaya ulaşması ve nişan alması 40 saniye sürer. Omaha bölgesine bırakıldığında, Amerika Birleşik Devletleri'nin çoğundaki ve Kanada'nın büyük bölümündeki tüm elektrik sistemlerini kapatabilir. Ne kadar yüksek serbest bırakılırsa, kapsama alanı o kadar büyük olur. (Yarıçapı gösteren ekli şemaya bakın). İktidardakiler niyetlerin gayet iyi farkındalar. Bu, Washington DC ve sahte Biden şovu tarafından alenen tartışılmıyor.

Bu gerçekleştiğinde, blockchain tabanlı bir internet, oligopol tarafından kontrol edilen internetin yerini alacak. Bu, içerik üreticilerinin Google'dan vb. kırıntılar almak yerine kreasyonları için kredi ve paranın çoğunu alacakları anlamına gelir. Bu aynı zamanda artık kurumsal sansür olmayacağı anlamına gelir. Mevcut iftira, iftira ve ceza adaleti yasaları, bazı değişikliklerle insanları zarardan korumaya yeterli olacaktır.

Bilginin merkezi kontrolünün sonu muhtemelen bildiğimiz şekliyle tektanrıcılığın da sonu anlamına gelecektir. Bir hatırlatma olarak: "Din" kelimesi, "bir fasya veya demet halinde birbirine bağlamak", yani birçok bireysel şeyden tek bir merkezi şey yapmak gibi bir şey anlamına gelen Latince "re ligare" kelimesinden gelir.

Diğer bir deyişle, insanlığı tek bir akıl tarafından kontrol edilen bir monolite dönüştürmeye yönelik binlerce yıllık bir proje sona eriyor.

Bunun olduğunun bir işareti, Gezegen Kurtuluş İttifakının, bu makalede gösterildiği gibi, Papa Francis gibi davranan avatarın kontrolünü ele geçirmiş gibi görünmesidir:

"Afrika'dan Ellerinizi Çekin!": Papa, Kongo'nun yabancılar tarafından yağmalanmasını kınadı

KINSHASA, Kongo - Papa Francis Salı günü, Kongo'ya vardığında yabancı güçlerin "kendi açgözlülüklerini zehirlemek" için Afrika'nın doğal kaynaklarını yağmalamaya son vermelerini talep etti ve Kongolular tarafından yüksek sesle karşılandı. unutulmuş hallerine dikkat.

Bu makaledeki birçok fotoğrafa göz atın. Görüyorsunuz, Papa Francis'in orijinali değil. Onun da güzel bir yakın çekimi var.

Tek tanrılı hiyerarşinin en tepesindeki değişimin dünyayı sarsan daha da yıkıcı sonuçları olabilir.

Tektanrıcılığın KM denetleyicilerinin, Majestic 12 grubunun evrenimizi kontrol eden dönek bir yapay zeka olduğuna inandığı şey adına yaşamlarımızı kasıtlı olarak kısa ve sefil tuttukları ortaya çıktı. Eski Papa Maledict'in sözlerinden kastedilen budur:

“Dünya, sıkışan bir petrol presi gibidir. Tortuysanız atılırsınız; petrol isen yakalanırsın. Ama sıkışmak kaçınılmaz… Bu dünyada hiçbir zaman kesin olarak iyilik krallığı kurulamayacak [çünkü] insanın özgürlüğü reddedilecektir” – Papa XVI. Benedict,

"Özgürlük" ile Maledict, hepimizin sürmek zorunda kaldığı kısa, acımasız hayatı kastediyordu. Bu nedenle, daha uzun yaşama ve gelişmiş insan yeteneklerine yol açan tüm keşifler her zaman bastırılmıştır.

Polonyalı bir istihbarat kaynağı durumumuzu şöyle anlatıyor:

Yapay güneşi ve yapay döngüleri olan bir çiftlikte yaşıyoruz. Dünyanın "sahipleri" enerjik bir şekilde bizi sağıyor ama bu iş bitiyor, başka bir çiftlik kontrolden çıkıyor. Dünyayı gerçek kozmostan ayırmak için uzun zaman önce bir kalkan dikildi. Plazma enerji bariyeri olan bu kalkan şimdi çöküyor.

KM'nin düşüşüyle ​​birlikte, karasal yaşamın evrene katlanarak genişlemesiyle yeni bir Kambriyen patlamasına girmemiz muhtemeldir.

Ve işte Dünya dışı son gözlemler:

Video oynatıcı
00:00
00:32
Video oynatıcı
00:00
01:27
Video oynatıcı
00:00
00:18
Video oynatıcı
00:00
02:49

Son olarak, burada gizli bir yer altı kompleksinin bulunduğu Stephenville, Newfoundland, Kanada üzerinde çekilen garip bir ışık anomalisi var:

Benzer bir anormallik, geçen gün Rusya'da Volgograd (Stalingrad) üzerinde Vladimir Putin'in bir konuşma yaptığı sırada görüldü.

 https://eraoflight.com/2023/02/07/benjamin-fulford-report-the-khazarian-mafia-has-been-comprehensively-defeated/#more-332559

0 comments:

Yorum Gönder