26 Şubat 2023 Pazar

Kuşaklar Arası Bir Suç Mafyasının Etkisi

 “Çok uzun bir süredir dünyamız, ayaklanmayı başarabilen, nesiller arası geniş bir suç mafyasının büyüyen etkisi altındaydı.en yüksek güç seviyelerine. Tıpkı senin ve benim gibi konuşup hareket ettikleri için bilmiyorduk. Gerçek suçluları sözlerinden ve davranışlarından tanıyabileceğimizi düşündük, ancak sofistike konuşmalarına, zenginliklerine, eğitimlerine, güzelliklerine ve güçlerine aldandık.

Tehdit, şantaj ve rüşvet sistemiyle hükümette, şirketlerde ve eğitimde en yüksek güç seviyelerini işgal edeceklerdi. Onları Derin Devlet veya Kabal olarak tanıyor olabilirsiniz. Hepsinden daha tehlikelisi, medya üzerinde neredeyse tam bir etki elde ettiler - dünyadaki sadece yaşamlarını sürdürmeye çalışan iyi insanları kontrol etmenin birincil araçları. Sorunun BİZ olduğumuza, birbirimiz için bir tehdit olduğumuza bizi yavaş yavaş ikna etmek için bu gücü kullandılar.

Bizi ayırmak için ırkı, cinsiyeti ve dini kullandılar ve bu yanlış iddiaları doğrulamak için tarihi yeniden yazdılar. Dünya için barışsever ve yaratıcı bir güç olarak gelişme ve başarılı olma potansiyelimizi ezmek için savaşların her iki tarafını da finanse ettiler.

Şimdi, medyayı sıkı bir şekilde kavrayarak, son aşamalarına - Amerika'nın tamamen ortadan kaldırılmasına - başladıklarında eğlencelerine ve yalanlarına içtik. Bizler özgürlüğün kalan en parlak fenerleriydik ve insanlığın son umuduyduk. Amerika'yı ele geçirirlerse dünyanın geri kalanının onları takip edeceğini biliyorlardı.

Para sisteminin tüm kontrolünü özel bir merkez bankasına, 



Federal Rezerv'e devretmemize yol açan anlaşmalar yaptılar. Bu, Washington DC'yi etkilemeyi mümkün kıldı ve o zamandan beri Başkanımızın çoğu bir şekilde suçlulara borçluydu. Muazzam gücü dünyanın dört bir yanındaki birçok istihbarat teşkilatının ellerine yoğunlaştırdıklarında işler gerçekten kötü bir hal aldı. Bizi korumak için orada olduklarını söylediler. Bunun yerine bu ajanslar, uyuşturucu ve insan kaçakçılığı kartellerini desteklemek, siyasi muhaliflere suikast düzenlemek, ordunun altını oymak ve bu merkezi para kontrol sistemini benimsemek istemeyen yabancı hükümetlerin rejimlerini değiştirmek için yıkıcı bir şekilde silahlandırıldı.

Biz hayatlarımızı sürdürürken, onların sadece gölgede kalmayı seçeceklerini düşünebilirsiniz - ancak insanlar gelişme özgürlüğü olduğu sürece, Kabal her zaman keşfedilme ve kapatılma riskiyle karşı karşıyaydı.


Hiçbir ulusal kimliğin, polis gücünün veya ordunun onları durduramayacağı bir yerde, kendi yetki alanları altında tek bir dünya hükümetini dayatmak anlamına gelse bile, hayatta kalmalarına yönelik tüm tehditleri ortadan kaldıracak bir plan olmadan devam etmenin bir yolu yoktu.

Adına Globalizm dediler!

Duygularımızı ve şefkat içgüdülerimizi kullanarak, sosyal adalet kisvesi altında kültürleri, sınırları ve ulusal kimliği ortadan kaldırmayı meşrulaştırmanın bir yolunu buldular – ırkçılık, sömürgecilik ve kapitalizme dair yanlış anlatılar yaratarak toplumları istikrarsızlaştıracak ve nihayetinde çökerterek artık güvende olmayacaklar. dünya için bu karanlık planı reddetmeye yetecek kadar.

Çarpıtılacak bir tarihin olmadığı yerlerde, kültürel kimliği istikrarsızlaştırmak ve zayıflatmak için savaşları, halkların feci bir kitlesel göçünü zorlamak için kullanırlardı. Biz bunu kabul etmeyince bize hoşgörüsüz dediler ve bizi utandırarak susturdular.

2008'e gelindiğinde Amerika, yaygın iş kayıplarına ve yıkıcı bir mali krize yol açan feci ticaret anlaşmalarıyla ekonomik gerilemenin ileri aşamalarındaydı. Kabal şimdi İslam'ın sapkın ve radikal bir biçimiyle uyumlu olan başka bir geniş suç imparatorluğunu bünyesine katmıştı.

Rekabetin hedeflerini tehdit edebileceğini fark ederek işbirliği yapmaya ve karşılıklı şartları kabul etmeye karar verdiler. Şimdi, düşman bir yabancı düşman, ABD siyasi sistemine Başkan olacak bir astı sokmayı başardı.

Suudi Prens Alwaleed Bin Talaal, Obama'nın Harvard eğitimini finanse etti ve en büyük medya şirketlerimizde büyük miktarlarda kontrol satın alırken tüm kabinesini seçerek vekaleten iktidarı aldı. Kabal'ın Batı fraksiyonu farklıydı.

Tamamen başka bir hastalıktı.

Sembolizme ve numerolojiye güçlü bir güven duyan karanlık ve son derece uğursuz bir ölüm tarikatı, tüm doğru düşünen insanlar için hayal bile edilemeyecek düzeyde gaddarlık.

Bu gizli cemiyetin ulaşmış olduğu erişim ve ölçek, kamuya açıklansaydı, dünya çapında istikrarsızlaştırıcı şok dalgaları gönderirdi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı'na doğru ilerlerken, yüzeyin hemen altında yaşama konusunda oldukça yetenekliydiler.

Küresel mafyanın her iki tarafı da artık kontrolü ele aldığına göre, ne planladıklarını duymaya hazır mısınız?

Oturduğunuzdan emin olun.

Devlete haydut operatörler yerleştirdiler. Çok gizli askeri istihbarat ve çok gizli özel erişim programlarını (SAP'ler) sızdırmak için arka kapıları açtılar. Askeri finansmanı kestiler ve irrasyonel yeni angajman kurallarıyla generallerin komutasını zayıflattılar.

NASA'yı dağıtmak ve uzaydaki üstünlüğümüzü sona erdirmek için çalıştılar. Dış ve iç tehditleri tespit etme yeteneğimizi azaltan savunma amaçlı Askeri istihbarat programlarına sızdılar ve ifşa ettiler. Siyasi muhalifleri hedef alıp zayıflatmak için güvenilir ajanslarımızı kullandılar. Sınırlarımızı gevşettiler ve milyonlarca yasa dışı ve şiddet yanlısı suç çetesinin geçişini sağladılar. Küresel terörizmi finanse etmek için para aktardılar ve bunun sonucunda IŞİD gibi gruplar dünya çapında geniş toprakları ele geçirmek için harekete geçti.

2016'da Cabal ittifakı gücü elinde tutmayı umuyordu.

Hepimiz için niyetleri hakkında şekillenen tablodan henüz iliklerinize kadar üşümediyseniz, size bundan sonra ne olacağını söyleyeyim.

Uluslararası iklim değişikliği dolandırıcılığı yoluyla, trilyonlarca kalan serveti hortumlayacak, hükümetteki son iyi adamları ortadan kaldıracak ve savunmamızın sorumluluğunu Birleşmiş Milletler'e devrederek ABD Ordusundan toplam fonu çekeceklerdi.

Karşı koyma yeteneğimizi zayıflatmak için anayasayı revize edecekler, nefsi müdafaamızı ortadan kaldırmak için ateşli silahların satışını yasaklayacaklar, insanlarını Yüksek Mahkeme'ye sokacaklar, oy verme gücümüzü etkisiz hale getirmek için seçim koleji sistemini kaldıracaklar ve kalkan olarak alternatif medyayı tamamen ortadan kaldıracaklar. onları maruz kalmaktan.

Dünyayı tehdit edecek bir nükleer cephanelik inşa etmek için büyük miktarlarda uranyumumuzu ele geçirdikleri Kuzey Kore ve İran'a taşımak için gizli bir anlaşma başlattılar.

Bunun için, küresel kontrol emellerine karşı büyüyen bir muhalefet gücü olan Rusya'yı suçladılar.

Putin'i bir düşman olarak göstererek ve bu yasadışı uranyum anlaşması için onu suçlayarak, Amerika ile Rusya arasında dünya için kalan son iki özgürlük sütununu tüketecek ve kaçınılmaz hale gelen korkunç oyunsonunu hızlandıracak yıkıcı bir nükleer dünya savaşı planlamışlardı. .

Bu Kabal, 2016'da bir ABD askeri ittifakı ve onların küresel ortakları tarafından yönetilen cesur bir operasyon gücü meşru bir şekilde gün ışığına çıkardığında mucizevi bir şekilde gücünü kaybetti.

Onlarca yıldır yapım aşamasında olan kendilerine ait bir planları vardı. Donald Trump'ın Başkan rolü için seçilmesiyle, Amerika halkı yavaş yavaş içinde yaşadıkları dünyanın gerçekliğine uyandı. iyilerin ittifakı, hükümetin, endüstrinin ve hukuk sisteminin her düzeyini neredeyse tamamen aşan geniş yolsuzluk ağını ortadan kaldırmak için sofistike bir stratejiyi harekete geçirdi.

Ülkenin kanunlarına başlangıçta niyetlendikleri şekilde uymaları gerektiğini biliyorlardı, aksi takdirde kendilerinin meşruiyeti ortadan kalkardı, oysa bizi normal olarak kabul etmeye başladığımız tiranlığın sessiz boğucu etkisinden kurtarmaya çalışıyorlardı. Panikleyen Derin Devlet, kendilerini kurtarmak için ellerinde kalan tüm gücü kullandı.

Yıllar boyunca her gün, kamuoyu algısı ile yapılması gereken iş arasında dikkatli ve titizlikle planlanmış bir dengeleme eylemiydi. Çok hızlı hareket etmek, hala kendileri için yaratılmış olan zihnin hapishanesinde yaşayan uyuyan bir halkı şok eder ve korkutur.

Ancak, tüm bunlardan sonra, şimdi sadece kazanmakla kalmayıp, KAZANDIĞIMIZ da görünüyor!

Bu büyük fırtınanın yörüngesi artık apaçık ortada. Şimdi, dünyamızı kurtarmak için her şeyi riske atan cesur vatanseverler sayesinde yeni bir geleceği dört gözle bekliyoruz - bu sefer İYİLİK İÇİN.

Bu karanlığın olmadığı bir dünyanın nasıl bir şey olabileceğini deneyimleyen canlı bir insan yok. Fosil yakıt tekellerine bağımlılığımızı zorlamak için bizden saklanan bedava enerji dünyası.

Cabal bankacılık sisteminden alınan kredilerin faizini geri ödemek için yasa dışı olarak uygulanan gelir vergisinin kaldırılması. En ölümcül hastalıklarımız için çareler yayınladı. Mümkün olduğunu asla hayal etmediğimiz sınırları açmak için uzay teknolojilerini serbest bırakın.

Milyonlarca iş yaratan ve benzerini daha önce hiç görmediğimiz küresel bir insan rönesansı sağlayan yeni teknolojiler.

Amerikalılar ve dünya vatandaşları.

Şimdi parlama sırası BİZİM.

Nerede olursak olalım, onların KÜRESELİZM dedikleri şeyi reddetmeyi seçtiğimizde PLAN olacağız.

Bizi kendi isteklerine boyun eğdirmek için kullandıkları kelimeleri tanıyoruz ve artık söylemiyoruz.

Medyayı kapatma, içgüdülerinizi takip etme, kendinize güvenme ve PLAN OLMA zamanı!

Tanrı Amerika'yı ve dünyayı kutsasın."

**Teri Wade tarafından

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder