5 Şubat 2023 Pazar

Üstatlar, Yunuslar & Balinalar Gezegene muazzam Kristal Işık getiren inanılmaz Varlıklardır.

 Bir su kütlesi görseli olabilir

Bu Deniz Memelileri Sirius B’den gelen epeyce evrimleşmiş zeki varlıklardır, insanlığa mükemmel şekillerde yardımcı olmak ve şu andaki bilgi ve hayal gücünüzün ötesinde rezonansa girmek için burada Dünya’dadırlar. Bu güzel varlıklar sayısız roller gerçekleştirirler, bunların arasında en önemli olanı gezegeninizin üçte ikisini kaplayan okyanus sularına Işık demirlemektir.
Onlar direkt olarak hem Dünya Gezegeninin canlı özüyle hem de insanlığın kitle bilinci ile etkileşirler. Kutsal Deniz Memelilerinin bilinci kadim ve zamansız bir soyağacına sahiptir. Kutupluluk dünyasının Sıfır – Noktası Omni – Dünya’nın Kristalin Alanına zorunlu boyutsal genişlemesini sağlamak üzere enerjileri yükseltmek ve armonikleri dönüştürmek için spesifik olarak tasarlanan önemli phi – kristal frekansı taşımak için geçen elli yılda yeniden ortaya çıkıyorlar.
Deniz Memelileri insanlıktan önce, dualiteden önce Dünya’da idiler. Size Altın Yunusların geri döndüklerini söylediğimiz zaman bu kelimenin tam anlamıyla alınabilir, yine de çelişkili bir biçimde onlar aynı zamanda sizleri beklemekteydiler. Onların özleri zamanın üzerindedir, mekanın üzerindedir.
 
İnsanlık kitlesel olarak kabul etsin ya da etmesin, Altın Yunus içinizdedir. Ve bilinçaltı seviyesinde, insanlığı Gerçek Benliklerinin İçsel Kutsallığına uyanması için çağırıyorlar. İnsanlara sevinç, içsel özgürlük ve Koşulsuz Sevginin ruhunu anlatıyorlar. Altın Yunuslar geri dönüyor, Altın Yunus SİZSİNİZ ve onların zamanı ŞİMDİdir!
Kutsal Sular
Okyanuslar gezegeninizin çoğunu kaplarken, okyanuslarda inanılmaz güç – düğümlerinin, vortekslerin ve portalların bulunmasını düşünmek mantıklıdır. Deniz memelileri yalnızca bunları devam ettirmez, aynı zamanda bu önemli enerjileri etkiler ve yükseltir. Sirius – B okyanus sularından oluşan bir gezegen olduğundan, bu Üstat Deniz Memelileri Varlıklar dünyanın bu bölümünün, bu engin bölgesinin devam ettirilmesini kolaylaştırma misyonlarını kabullenmekte epeyce niteliklidir.
Balinalar ve yunuslar hayırsever misyonlarında sularınızda yalnız değiller. Deniz kaplumbağaları, fok balıkları ve aslında bilinçli mercan resiflerinin canlı mineralojik enerjileri önemli özlü roller oynarlar. Bunların hepsi inanılmaz hayat dolu ve pozitif enerjilerdir. Yine de Dünya’nın Yükselişine yardımcı olmak için gerekli olan titreşimlerin asıl taşıyıcıları yunuslar ve balinalardır.
Sevgili İnsan, bu varlıkların kim olduklarının farkında olmanın ve burada sizlere yardımcı olmak için bulunan bu hayırsever Üstat Varlıkların cahilce katledilmesini durdurmanın zamanıdır. Balinaların ve yunusların yok edilmeleri şimdi uyanması gereken ülkelerde hala gerçekleşiyor. Kuzey Amerika’da bile, yerli kabilelerin modası geçmiş geleneksel ‘ayin’ olarak balinaların yaşamlarını almasına izin veriliyor.
Bazı bölgelerde sözde haklı gösterme & savunma bu ilahi biçimde zeki Varlıkların gerekli besin kaynakları olduklarında ısrar ediyor. Sevgililer, ne balinaların ne de yunusların insanlık için besin kaynakları olarak hizmet etmeyi kabul etmediklerini söylüyoruz. Bu Varlıklar farklı bir fiziksel matrikste olsa da, insanlık gibi aynı ruhu ve enerjiyi içeriyorlar. Onlar sizin sahip olduğunuz aynı düşüncelere ve farkındalığa sahipler. Onların misyonu, yok edilmelerinin devam etmesine izin verilmeyecek kadar çok önemlidir. Onların asla insanlık için besin kaynakları olmalarına niyet edilmedi ve bu gerçeği kabullenmenin zamanıdır. Uzak bölgelerde bile, bu ihtiyaca hizmet etmek için burada olan belirli türde bitkiler, hayvanlar ve balıklar ile diğer anlaşmalar vardır.
Üstatlar, birçoğunuzun Deniz Memelileri olarak aynı anda var olduğunuzu bilmek sizi şaşırtır mıydı? Çünkü bu Varlıkların içindeki can, ruh İlahi Zekadan gelir ve sizin ruhsal grubunuzun parçasıdır. Birçoğunuz geçmiş ve şimdiki çağlarda çok boyutlulukta yunuslar olarak var oldunuz. Milyonlarca insan bu büyük, söylenmemiş Gerçeğin farkındadır.
Sirius B’de Avatar seviyesinde yunuslar ve avatar balinalar vardır. Bunlar ‘walk-in’ler olarak Dünya planına giren insan formundaki Yükselmiş Üstatlardır. Altın Yunus özünden olan Üstatlar vardır ve mesajları aktarmak için buradadırlar. Kalk borusu çalıyor… çağrıyı işitin!
Metatron
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder