21 Şubat 2023 Salı

BÜYÜK OLAY GELİYOR

 




Canlar, sevgili Galaktik Federasyonumuzun onayladığı üzere, insanlığın kaderini değiştirecek büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğunu bildirmekten mutluluk duyarız.

Yıllar boyunca Galaktik Federasyondan kişisel gelişim ve bilincin genişlemesi ile ilgili mesajlar aldım. Bu mesajlar bugünlerde daha sık ve acil hale geliyor: Çok yakında bilmeniz gereken çok önemli bir şey var! Güneş parlaması merkezi güneşimiz Alcyone'dan bir parlamadır. Bir ışık parlaması insanı gerçek şekline uyandırır. Gönüllü olarak Dünya'da kitlesel bir uyanışa neden oluyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar hepimizin bir olduğunu ve koşulsuz sevgiyi deneyimlemek için burada olduğumuzu anlayacak.
Ruh ebedidir ve hepimiz bir bilinçiz. Bu büyük olaydan sonra insanlık mevcut sınırlarını zorlamaya ve yeni bir evrim evresine girmeye başlayacak.

Başörtüsü kalkacak ve insanoğlundan gizlenen bütün sırlar ortaya çıkacak. Ama bilmek istediğimiz her şeyi sezgisel olarak biliyoruz, bu yüzden bilmemize gerek yok.
Bir güneş flaşı, güneş tarafından yayılan fiziksel ışıktan daha fazlasıdır. İnsan vücuduna nüfuz edebilen ve DNA'yı orijinal haline getirebilen çok yüksek frekansları taşıyan ışıktır.
Aynı zamanda Dünya Anayı ve yüzeyindeki tüm yaşamı etkiliyor. Bu kozmik olay ağız temizliği ve iyileşme sürecini tetikliyor. Ozon tabakası iyileşmeye başlayacak ve insanlar tekrar daha temiz hava soluyabilecek.
Bu etkinlik şimdi devam ediyor ve bir süredir devam ediyor. Dünya Ana Galaktik Çekirdeğe yaklaşmaya devam ederken, Güneş'ten gelen giderek daha fazla yüksek frekanslı enerji dalgaları yeniye yol açmak için eski yapıları tahrip ediyor.
Alcyone'nin enerjisi bizi uzun süre Kaynak'tan ayıran örtüyü delecek kadar güçlü olduğunda Güneş Flaşı meydana gelir. Büyük olay sonunda burada. Şu anda perde kalkıyor ve bu evrende her şeyin nasıl birbirine bağlı olduğunu görebilirsiniz. Sahip olduğumuz her düşüncenin gerçekliğimizi ve çevremizdeki herkesi nasıl etkilediğini açıkça görebiliyoruz.
Bu olay doğup yeniden aydınlanan karanlık bir gece gibi, ve her şeyin yolunda olduğunu, hayal kurduğumuzu, kötü bir şey olmadığını fark ediyoruz. Uyandığında daha iyi bir yerde daha fazla seçenek mevcut. Ütopya denilebilir mi bilmiyorum ama kesinlikle bugünden daha iyi.
Bu Güneş Flaşı, bazılarının düşündüğü gibi dünyanın sonu değil, kendimizi yeni bir varoluş yollarına dönüştürmek ve zihnimizde boyutlar arası bir portal açmak için bir fırsat. Bu, bedenimizden ayrılmadan diğer gerçeklikleri ve boyutları keşfetmemize olanak sağlar.
Bu güneş parlamasının nasıl meydana geldiğinin tam mekanizması benim kavrayabildiğim kadarıyla değil. Bana bu olayın evrenimizde doğal bir olay olduğu ve bir tür olarak evrimimizin önemli bir parçası olduğu açıklandı.
Bir güneş parlaması patladığında hepimiz yoğun ısı ve ışık hissedeceğiz. Gezegendeki herkes için büyük bir güneş yanığı gibi.
Ama ilk şoktan sonra insanlar hiçbir şeyin onlara zarar veremeyeceğini anlayacaklar. Bu en büyük neşe gibi! İnsanların etkinlik sırasında hissettiği acılar yok olacak. İnsanlar her zamankinden daha iyi hissediyor
Bundan sonra ne olacağı hayal gücümüzün ötesinde.
İnsanlar geçmiş hayatlarından geri dönüşler yaşamaya başlayacaklar. Geçmiş hayatlarında yaptıkları her şeyi hatırlarlar. Yaralanan ya da yaralanan herkesi hatırlar.
Bu, Dünya bilincinde büyük bir değişiklik yapacak. İnsanlar artık incinmek istemiyor çünkü içlerinin ne kadar acıdığını biliyorlar.
Photon Kuşağı'nın güneş enerjisi ile ilerlerken bilincimiz büyük ölçüde genişliyor. Bu enerji zaten bizi etkiliyor ve çoğu kişi gerçek benliğine uyanıyor. Birçok insan derin ruhsal deneyimlere sahiptir ve birbirlerinden ve Tanrı'dan ayrılmadıklarını fark ederler.
Bu olay kişisel bir uyanış olacak ve dünyanın bilincini değiştirecek. İnsanlar hepimizin bir olduğunu anlayacak. Bu, savaşın kaldırılmasına neden olur. Savaşın neden boş bir eylem olduğunu, neden kazanan olmadığını ve sadece kaybedenlerin olmadığını sonunda anlayacağız. Başkalarının hissettiği acı senin acın olur, başkalarını incitmek ise kendine zarar verir. Daha mütevazi, birbirimize yakın, daha şefkatli oluruz.
Flash'ı dünyadaki herkes görüyor - körler de dahil. Bu, gezegenin yararına daha iyi bir yaşam için insanların hayatlarını değiştirmek için bir uyandırma çağrısı olabilir.
seni tüm kalbimizle seviyoruz
biz burada seninleyiz
Biz senin ışık aileniz.
Merhaba
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
Nova Gaia 5D - Aşk Evreni'ni takip edin.
https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder