29 Ekim 2012 Pazartesi

Sonsuzluğa açılan kapı, Kiara Windrider,---ALINTI---



sonsuzluga-acilan-kapi-kiara-windrider
 Kiara Windrider
"Sonsuzluğa Açılan Kapı"

1999'da, Californiya'daki Shasta Dağı'na geri döndüm. Ağustos'taki güneş tutulması sırasında önemli bir astrolojik sıralanış vardı ve ben o sırada sevgili dağımda birkaç hafta geçirmek istiyordum. Da­ğın yukarısında çadır kurdum. Birkaç gün sonra kendisine Windrider adını veren bir varlık benimle temas kurdu. Daha sonra kendisinin benim gelecekte bulu­nan bir veçhem olduğunu açıkladı. Şimdi sözü ona bırakıyo­rum:


"Ben Windrider'im. Yükselmiş bir üstat ve bir za­man yolcusuyum, ancak benim perspektifimden bu lineer bir zamanda ileriye geriye gitmekten çok, farklı bir zaman-hattı­na sahip bir boyuttan diğerine, boyutlar arasındaki geçitleri kullanarak bir anda gitmektir. Az sonra açıklayacağım gibi, bu da yükseliş bilincinin bir parçasıdır. Benim zamanımda birçok kişi yükseliş hâkimiyetine erişerek yükseldi. Ben belli bir amaçla sizin zamanınıza geri döndüm. Siz büyük bir değişim zamanına yaklaşıyorsunuz ve önünüzde uzanan iki ana olasılık akış vardır.



Bir Zaman-Hattından Diğerine Geçiş 

Önce, size zamanın doğası hakkında bazı perspektifler sunmak istiyorum.ZAMAN FREKANSIN BİR İŞLEVİDİR. Tıpkı mü­zikteki bir akorun birkaç tonu içerebilmesi gibi, evren de çok boyutlu bir yapıdır, her boyut belli bir frekans ya da yoğun­luk derecesi tarafından karakterize edilir. (Bu konuda geniş bilgi Ra bilgilerinde bulunabilir.) Sizin zaman dene­yiminiz, yoğunluk derecesi deneyiminize göre değişir. 3-B(üç boyut) fre­kansında siz halen Değişim'in öncesini deneyimliyorsunuz, zamanınız lineer ve birbirinden ayrı bir geçmiş ve gelecek "şimdiki zaman" denen şimdi-zamanında üst üste geliyor. Üçüncü boyut realitesinde şimdiki zaman küçük bir andır. Daha yüksek yoğunluk frekanslarında şimdi-zamanı duygu­nuz çok genişler, geçmiş ile gelecek arasındaki ayrılığı orta­dan kaldırır ve şimdiki zamanı, dolayısıyla mevcudi­yeti daha büyük ölçüde deneyimlemenizi sağlar. 

Çağlar boyunca şamanlar, mistikler, peygamberler ve meditatörler geçmiş ile gelecek arasındaki bu ayrılığı yok etmeyi öğrenmiş, diğer boyutlara yolculuk yapmış, sonra tek­rar gerçek dünya dediğiniz dünyaya dönmüşlerdir. Avustral­ya'nın Aborijinleri gibi yerli halklar dünyalar arasında nasıl yaşayacaklarını bilecek kadar akışkandılar, onlar "rüya-zama­nı" dedikleri şeyi asıl realiteleri olarak yaşarlardı. Eski za­manların tüm bu yolcuları dünyalar arasında yolculuk yapar­ken hem gelecekteki olayların vizyonlarını görebilir, hem de akaşik kayıtlara girerek geçmişe erişebilirlerdi. 

Ancak, Dünya tarihinde çok az kişi geçmiş ya da gelecekteki olaylara gerçekten katılabilecek ya da onları değiştirebilecek kadar 3-B zaman-hattından ayrılabilmiştir. Bu­nun böyle bir girişimin karmaşıklığıyla ve ayrıca bir özgür irade evrenindeki ortak bilinçle ilgili nedenleri vardır. Belli bir zaman çerçevesine katılma eylemi tüm o zaman-akışında bir değişim sağlar. Biz sizin şimdiki zamanınız olan geçmişe girdiğimizde, sizin şimdiki zaman-hatlarınızla kesişen paralel zaman-hatlar yaratır, ortak bilincinizin içinden seçebileceği yeni olasılıkların tohumlarını ekeriz. 

Önünüzde uzanan değişimin doğasından ötürü, bu zamanda âleminizde birçok zaman yolcusu vardır. Bunlar genelde geçmişteki bir kimlikleriyle birleşmekte, bazıları ise bir zaman hattından bir başka zaman-hattına (gelecekten şimdiye) aktarılmış bedenlerle enkarne olmakta, yani bu boyutta fiziksel olarak tezahür etmektedirler. Eğer bizim kritik zamanlardaki müdahalemiz olmasa, gezege­niniz bugün yok olmuş olurdu. İşte Edgar Cayce'in, Nostradamus’un ve bazı kadim kutsal kitapların kıyamet günü keha­netlerinin gerçekleşmemiş olmasının nedenlerinden biri de budur. 

Peki, biz zaman akışını değiştirerek ortak özgür iradenize ve karmik seçimlerinize müdahale etmiş olmuyor muyuz? Lütfen şunu anlayın ki biz zaman yolcularının birçoğu, 
SİZİN BENLİKLERİNİZİN GELE­CEKTEKİ VEÇHELERİYİZ ve sizin yapmış olduğunuz çağrılara karşılık veriyoruz. Siz bizi YÜKSEK BENLİKLERİNİZİN VEÇHELERİ 
ola­rak adlandırabilirsiniz ki biz size göre daha yüksek frekanslı bir boyutta bulunduğumuzdan bu doğru bir bildirim olur. Bu zamanda Dünya'nın ortak bilinci daha yüksek bir yardımı çağırıyor ve biz bu çağrıya verilen karşılığın bir parçasıyız. 

Bu zamanda dünyanıza zaman yolculuğu yapabilmemi­zin bir başka nedeni de devletinizin yaptığı Philadelphia Deneyi gibi bazı deneylerin sonucunda belli zaman kapılarının açılmış olmasıdır. Böyle deneylerin asıl nedenleri biraz sorgulanabilir nedenlerdi, ama gerçek şu ki bu zaman kapıla­rının açılmasıyla, 4. boyutun önündeki perde­ler incelerek, diğer dünya ve boyut­lardan dünyanıza yapılan ziyaretleri ve tüm gezegeninizin 4. boyuta geçişini de kolaylaştırmaktadır! 

Deney 

Daha önceleri katılımcı zaman yolculuğunun mümkün olmamasının birkaç nedeni vardı. En yüksek mistiklerinizin ve bilim adamlarınızın bu girişimde sınırlı başarı elde etmiş olmalarının bir başka nedeni 3. boyutunuzun doğasıdır. 
ZAMANDA BAĞIMSIZ OLARAK YOLCULUK YAPABİLMEK İÇİN EN AZINDAN BEŞİNCİ BOYUTTA BULUNMANIZ GEREKİR.
 Aynı zamanda, şimdi-anınızın sonsuz çeşitlilikte paralel boyutlar içindeki çok uzun bir line­er zamanı kucaklayabileceği kadar geniş bir perspektifte kök­lenmeniz gerekir. Tarihinizde az sayıda bazı yükselmiş üstatlar bunu başardı. Ancak, sizler insan olarak bunu başarma yolundasınız. 

21. yüzyılın bu dönemi sizin için yaşanacak heyecan ve­rici bir zamandır. Siz hep birlikte yaşayacağınız huşu verici bir olayın eşiğindesiniz. Çok uzun zaman önce bildirilen ve sadece Dünya'nın şamanları ve peygamberleri ta­rafından değil, sonsuz galaksiler boyunca da beklenen bir "doğuma" bir "çağların değişimine" tanık oluyorsunuz. İleride anlaya­cağınız nedenlerle, şimdi Dünya üzerinde vuku bulan şey tüm yaratılış boyunca bir dalgalanma etkisi yaratmaktadır.
 TÜM EVRENLERDE YEPYENİ BİR TEKÂMÜL DEVRESİ BAŞLAMAKTADIR 
ve Dünya denen bu küçük gezegenin bunda oynayacağı anahtar bir rol vardır ve işte bu yüzden bu zamanda sizi geniş bir izleyici topluluğu izlemektedir. Bu, Yaradılış'taki en yüksek varlıkların bazılarının Dünya'da enkarne olmalarını, çok farklı yaşam-formlarının ve soyların hepsinin büyük bir birleşme deneyi için fiziksel boyutta enkarne olmalarıyla ilgilidir. 

Birlik bilincini deneyimlemiş olanlarınız daha yüksek bo­yutlarda Birliği deneyimlemenin büyük bir çabayı gerektir­mediğini bilirsiniz. Burada, sonsuz farklılığa ve dualite bilin­cine sahip 3-B Dünya'sında bu, bir cesaret, kararlılık ve adanış sınavı haline gelir. Sizin şu anda bu fiziksel boyutta Tanrı bilincinin en ileri durumu olduğunuzu öğrenmek sizi şaşırtır mıydı? Eğer Dünya fiziksel bir (3. ya da 4.) bo­yutta farklılık-içinde-birliği deneyimleyebilirse, tüm Ev­ren tekrar Tanrı Zihnine geri dönüşü içeren nefes-alış devre­sine başlarken Tanrı Kalbi'nin faaliyetini çok genişletecektir. 

Bir Noktada Birleşme 

Evet, gezegensel doğumunuzda devreler içinde devreler içinde devreler sarmalanmıştır. Siz sadece bir binyılın sonun­da değil, aynı zamanda 2160 yıllık Balık Bur­cu Çağı'nın da sonundasınız. Girdiğiniz Kova Burcu çağı sadece başka bir çağı, ekinoksların presesyonu olarak bilinen 26,000 yıllık bir devrenin de başlangıcıdır. 26.000 binyıl süren Presesyonel Yıl esnasında siz iki kere -ki biri Kova Burcu Çağı'nın başlangıcıdır- galaktik merkezden yayılan yüksek titreşimli bir ışık akımının etkisine girersiniz ve bu sizi Tanrı Zihni ile daha büyük bir eşzamanlılığa sokar. 

Aynı şekilde, Galaktik Güneşiniz de galaksiler boyunca çizdiği sarmalı tamamlıyor; Hindu kutsal metinlerinde "Tan­rı'nın nefes alışı" olarak tanımlanan ana yaklaşıyor. Bu nok­taya dek, Yaradılış'ın mevcut devresindeki her şey "Tanrı'nın nefes verişinin" bir ifadesi olmuştur. Şimdi geri dönüş zama­nıdır, bu tüm evrenlerdeki tüm boyutlardaki her şeyin daha yüksek bir Birlik oktavına doğru geri sarılacağı bir zamandır. Bu otomobillerinizdeki 9999'dan sonra sıfıra dönen kilometre sayacı gibidir. Siz bu sıfır noktasını Dünya üzerinde meydana gelen ve Bir'liğe geri dönüş yolculuğunda tüm bu büyük devreler ile Yaradılış'ın tüm boyutlarını birbirine bağlayan bir birleşme noktası olarak düşünebilirsiniz. Kova Burcu Çağının başlan­gıcı, bir Presesyonel Yılın başlangıcı, Galaktik Devre'nin başlangıcı ve Yaradan'ın Nefes Alışının başlangıcı, hepsi bir nok­tada birleşmektedir. 

Bu ne anlama gelir? Bu Sıfır Noktası'nın benzersiz doğa­sından ötürü, Dünya Yaradan ile Yaradılışın bir olduğu koz­mik bir doğum anının eşiğinde bulunmaktadır. Boyutlar arasındaki perdeler Yaradan bilincinin Dünyada bedenlenmiş tüm varlıkların kalplerine ve zihinleri­ne ve yansımayla tüm evrenlere sessizce girebileceği kadar uzun bir zaman ya da zamanın dışındaki bir an boyunca kalkmak üzeredir. Bu zamansızlık anında, sanki tüm Yaradılış, Yaradan ile birlikte nefesini tutacak ve sonra ebediyen Tanrı Ruhu ile dolacaktır. 

Herhangi bir yaşam-formunun titreşim frekansı onun Ruha bağlılığıyla ilgilidir. Ruhla-dolma anında, gezegendeki tüm varlıkların frekansı tek bir olağanüstü uyanış sarsıntı­sıyla yükselecektir. Ve zaman ile boyut da frekansla ilgili ol­duğundan, 
BİRDEN VE TOPLU OLARAK 4.BOYUTA GEÇE­CEKSİNİZ.
 5.boyuta toplu geçiş henüz bir zaman alacağın­dan, bazılarınız 4.boyutu geçip, 5.hatta 6.boyutsal frekanslara girdiğinizi ve böylece tam yükseliş hâkimiyetini deneyimlediğinizi görebilirsiniz. Bu şekilde ben, Windrider, Değişimden sonra kendimi 6-B'de bulduğumda, 4.boyutsal bedenimi birleşik ışıkta eritmeyi seçtim ve birçok zaman ve boyuta geçebilme yeteneğini kullanmaya başladım. 

İki Akış 

Şimdi halen önünüzde uzanan iki olasılık akışından söz etmek istiyorum: Büyük Değişim kaçınılmazdır. O sizin geleceğinizin tüm olası zaman hatlarında bir kesinliktir. Ancak, Kozmik Doğum anında tam olarak ne olacağı henüz belirlenmemiştir ve bu tamamen o andaki ortak bilince bağlı olacaktır. Benim ve geleceğinizden gelen diğer üstatların aranız­daki mevcudiyeti insanlığın belli bir oranının bu Değişimi başarıyla gerçekleştirdiğini gösterir ama bu oranın ne olduğunu göstermez. Bu oran sürekli olarak değişir ve bizim dileğimiz bu oranın mümkün olan en büyük sayıda varlığı içermesidir. 

Bu zamanda iki olası senaryo vardır: Bi­ri, sıfır Noktası anında bu gezegendeki tüm varlıkların 4.boyuta geçmeleridir. Bu en-iyi-durum senaryosudur. Diğerine göre, dünyalar birbirinden ayrılacaktır; 4-B ve 5-B ’ye geçmeye hazır olanlar bunu yapacak, buna hazır ol­mayanlar ise karmalarını paralel bir Dünya'da sergilemek üzere 3-B'de kalacaklar ve bu dünya muhtemelen doğal felaketler sonucu yok olacaktır. 3.olasılık ve en-kötü-durum senaryosu tüm gezegeninizin ve onun tüm zaman-hatlarının büyük bir doğal felaket sonucunda yok olmasıdır. Sizin zamanınızdan yirmi yıl öncesine dek bu yüksek bir olasılıktı. Şimdi ben, tüm yükselmiş üstatlar adına, 
BUNU ÖNLEYECEK BİLİNÇ DEĞİŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUNUZ 
için sizi kutlarım! Şu anda Dünya'da büyük bir ışık taşınmaktadır. İşte bu yüzden, birçok paralel zaman-hattını içeren 2.senaryodan tüm gezegenin boyut değiştirmesini içeren en- iyi-durum senaryosuna geçmenin mümkün olduğuna inanıyoruz. Ayrıca bu yüzden, Sıfır Noktası'nın gelişi tüm insanlığa bu Değişimi yapma fırsatı vermek için mümkün olduğunca ertelenmiştir. 

Kadim kehanetlerinizin birçoğu 2.olasılık akışından söz eder, çünkü bu o zamanlar hayal edilen en umut verici se­naryo olarak görünüyordu. İsa, tarlada çalışan iki adamın kendinden geçeceğinden, birinin alınıp diğerinin geride bıra­kılacağından söz etmişti. Hıristiyan, Müslüman ve Musevi kutsal kitapları, doğru yolda olanların ödüllendirilip, yanlış yolda olanların cezalandırılacağı bir hüküm günü imajlarıy­la doludur. Bu çağda da ilk senaryoyu yansıtan teoriler vardır. Hem biyolojik hem de ruhsal tekâmülün uygun bir tarifi olan "yüzüncü maymun" öyküsü bunun bir örneğidir. Yeterli sayı­da varlık yeni bir paradigmayı hayal ettiğinde ve uyguladı­ğında ilahi inayet yasasının devreye girdiği ve geriye kalan maymunların ya da insanların da ayrı paradigmaya sokul­dukları daima doğrudur. 

Meydan Okuma 

Kitle bilincinin, ikinciden birinci olasılık akışına geçmesi için ne olması gerekir? İkinci senaryo karma'ya, birinci se­naryo ise ilahi inayete dayanır. İnayet yasası, karma yasasının daha yüksek bir oktavıdır. Ve bunun için ortak gölgeleri­nizi olduğu gibi, kişisel gölgelerinizi de anlayıp tam olarak ku­caklamanız gerekir. Üstat İsa, durmaksızın bağışlamaktan söz ederken, bu­nunla onların eylemlerine göz yummayı değil, sizin hem gölge, hem de ışık olduğunuzu ve bağışlamanın size ilahi bir simya uygulayarak gölge ile ışığı Bir'lik deneyimi içinde birleştirme fırsatı verdiğini kastediyordu. O, "Komşunu kendin gibi sev" demişti, çünkü gerçekten de siz bir ve aynısınız. 

Uyanmış insanlığın sınavı şudur: Bu genişlemiş anlamda 
BAĞIŞLAMA VE SEVGİ ELİNİ CEHALET VE KARANLIK İÇİNDEKİ KARDEŞLE­RİNİZE UZATABİLİR MİSİNİZ?
Bu şefkatten kaynaklanan bir bağışlamadır; bu komşunuzu, kendinizi, karanlık efendileri, güç tacirlerini, gizli hükümetleri, illuminati'yi, sürüngenimsileri, grileri, annunaki'yi ya da sizin kendi düşman versiyonunuz her neyse onu kucaklayan bir bağışlamadır. Bunu yapabildiğinizde, inayet yasasını harekete geçer ve kutuplaşmış bir çatışma sona ererek, tam bir geze­gensel uyanışa kapı açar. Bu, Tanrı'nın nefes alışında hiç kimsenin geride bırakılmamasını sağlar. Bu en-iyi-durum se­naryosudur ve ben bunu bir kez daha tohumlamak için zama­nınıza geri geldim. O inançla başlar ve bunu arzu ile niyet izler. 4.boyuta ve onun da ötesine hep birlikte yumuşak ve acısız bir geçişi deneyimlemenin mümkün olduğunu bilin. Bu büyük simyada Tanrı'nın temsilcileri olabilirsiniz. Siz do­ğal felaketler sonucu yok oluşu içeren 3.olasılığı önleye­rek bunu zaten kanıtladınız. 

Şimdi ayrılıyor ve sizi sevgi ve inayetle bırakıyorum. Önünüzde uzanan bu derin fırsat için büyük bir yardım gör­düğünüzü bilin. Yükselmiş üstatlardan, ışık kardeşliğinden, meleklerden, Elohim'den, yunus ve balinalardan yar­dım isteyin. Avatarlar'dan, ermişlerden, yıldız uluslarından, yüksek benliklerinizden, Mesih'ten, Tanrı dediğiniz Büyük Ruh'tan yardım isteyin. Ve bizden, gelecekteki ben­liklerinizden yardım isteyin. Siz yalnız değilsiniz ve biz ayrı değiliz. 


Kiara Windrider 
"Sonsuzluğa Açılan Kapı" adlı kitabından alıntıdır...

0 comments:

Yorum Gönder