10 Ekim 2012 Çarşamba

KARAR GÜNÜ

 Evren sıvı bir enerjidir düşünceleriniz çok uzak yerlere gider görmediğimiz ama hissetiğimiz ışık parçacıkları vardır bu parçacıklar için uzaklık diye bir şey yoktur, Bu parçacıklar evreni oluşturur ve yaşam kaynağıdır aynı zamanda iletişim kaynağıdır telepatik iletişim kurmanın kablosuz cihazların birbiriyle iletişim kurmanın tek sabebi bu ışık parçacıklardır, Yani BİZ bir enerji kaynağızdır, Ne düşünürseniz etrafınıza onu yayarsınız, Ama bir şeye odaklandığınızda imgelediğinizde meditasyon yaptığınızda daha güçlü olur, Bir insanın yapmasıda etkilidir ama bir çok insanın yapması daha güçlü olur ve bir çok şeyi değiştirir, IŞIK ve enerji çok güçlüdür,
Mesele onu kullanabilmektir, Saf Niyettir, Yani siz dünyada ne olmasını istiyorsunuz şimdiki düzenin devam etmesinimi, Yeni sistemin gelmesinimi yada seyirci olarakmı kalmak istiyorsunuz, Seçim sizindir.
Ersin

 

10-21-2012

Harekete geçme zamanı geldi! Bizim kendi elimizden dünyanın kaderini almak zamanı  geldi! Bu nedenle Fırsat ikinci Pencere başında Kararın gününde, bireyler ve çiftler olarak, büyük ve küçük gruplar halinde bir araya gelecek:



Kitleler toplamak ve tarihimizde ilk defa biz Dünya'nın özgür yurttaşlar olarak kendi kaderini yaratmak için şansına sahip olacak, böylece tüm karanlık güçlerin zulmünden gezegenimizin kurtuluşu için bir karar verecektir.


Bu gün bizim kitle çaba onun kararını vermek, böylece Planı etkinleştirmek için yardımcı olacak tetikleyici olacaktır. O gün bizim aktivasyon özgürlük ve bağımsızlık bizim ilanıdır. Bunu yayın! Dünya çapında paylaşın! Web siteleri ve bloglar üzerine gönderin. Alternatif bir medya kuruluşu biliyorsanız, bunları gönderebilirsiniz. Bu dünya sizin kesiminde dong insanların yerel grup için bir Facebook grubu oluşturabilirsiniz. Bu konuda bir video oluşturabilir ve Youtube yayımlayabilir.

Etkisi istenen adres bu aktivasyonu için kritik kütle 118.000 kişi dünya çapında aslında odak yapıyor ilgilidir. Biz insan konsantrasyon becerileri mükemmel olmadığını düşünürsek, biz kritik kütle olarak 144.000 kişi gerekir.

Ama bu konuda okumak için bir şey olduğunu ve aslında tamamen başka bir kararı kendisi yapmak. Mümkün olduğunca çok insan aslında katılmak gibi dünyanın sizin kısmında sabah erken saatlerde olabilir ancak ben tavsiye ederim.

Cabal da özgür irade ve karar gücünü anladı. Onlar insanlık için olumsuz kararlar yapmak için kendi özgür irade kullanılarak yapılmıştır. Bu, bu kadar uzun süre bizi kontrol altında tutmak başardı nasıl.
 
Şimdi insanlığın yeniden güç almak gerekiyor. Biz kendi özgür iradesiyle yararlanmak ve kendimiz için olumlu bir karar vermeleri gerekmektedir. Insanların kritik kütle olduğunu yaptığında, değişim gelecek.


Biz, hepsi Ekim 21st/22nd üzerinde aynı zamanda bu aktivasyon yaptığını olacaktır. Farklı zaman dilimleri için kesin zamanlar:

3:30 HAST Ekim 21 st (Hawaii)
05:30 AKDT 21 Ekim st (Alaska)
18:30 PDT 21 Ekim st (Los Angeles)
19:30 MDT 21 Ekim st (Denver)
08:30 CDT 21 Ekim st (Houston)
09:30 EDT 21 Ekim st (New York)
22:30 BRT 21 Ekim st  (Rio de Janeiro)
02:30 BST 22 Ekim nd (Londra)
03:30 TSİ 22 Ekim nd (Paris)
03:30 SAST Ekim 22 nci (Güney Afrika)
04:30 EEST 22 Ekim nd (Bulgaristan)
05:30 MSK 22 Ekim nd (Moskova)
07:00 IST 22 Ekim nd (Hindistan)
09:30 CST 22 Ekim nd (Pekin)
10:30 JST 22 Ekim nd (Tokyo)
11:30 AEST 22 Ekim nd (Sydney)

Yerinizi listede yoksa, size dünya saat dilimleri burada eşlemek bulabilirsiniz:

http://www.timeanddate.com/time/map/

 
Talimatlar:

1. Birkaç dakika nefesinizi izleyerek zihin ve beden rahatlayın.

2. Dünya'nın merkezine vücudunuzun geçiyor, Galaktik Merkezi Güneşe kaynaklanan elektrik mavi Işık bir ayağı görselleştirin. Birkaç dakika için aktif Işık bu ayağı tutun. Ardından gezegenimizin kurtarılmış ve insanlar özgür olacaksa olacak bir unconditonal karar.
 
3. SİZ kurtuluş sürecine nasıl katkıda bulunabileceği yollar gözünüzde canlandırın. Yeteneklerinizi keşfedin ve insanların ve gezegenimizin serbest bırakılması bizim nihai hedefi doğrultusunda bu yetenekleri nasıl kullanacağınız konusunda bir karar. Birlikte daha güçlüyüz, böylece bu süreç adanmış diğer insanlara yardımcı olacak bir karar olun.

Karar Günü sonra günlük hayatınızda da kararı uygulamak için birçok fırsata sahip olacak. Bunu yapmak için nasıl iç ses tarafından yönlendirilecektir. Çabanızı gerçek hayatta test edilecektir bilin. Bazı dış koşullar ya da fiziksel olmayan negatif varlıklar sizin fikrinizi değiştirirseniz yapmak için deneyebilirsiniz. Burada anahtar bakılmaksızın dış koşullar karar ayrılmamak için basitçe. Gezegensel kurtuluş yönünde olumlu bir karar her kişi Işık Zafer yolunda değerli bir katkı sağlayacaktır.
 

Yasal Uyarı: Olay yerine alacak bu aktivasyon tarihinden (Ekim 21st) en olası tarih DEĞİLDİR.

Fırsat ikinci Pencere hakkında bilgiler:
 http://2012portal.blogspot.com/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html

Karar Günü hakkında Güncellemeleri:

http://2012portal.blogspot.com/



0 comments:

Yorum Gönder