19 Ekim 2012 Cuma

Karar Gücü



Bizim karar dünyanın şekillendiren anahtarıdır. Karar tezahür şeyi getiriyor döngüsü tutuşturan özgür irade kıvılcımı.

Bir bütün olarak insanlığın Atlantis bu gezegendeki karanlık güçlerin davet etti. Bu insanlık için acı bir döngü olmuştur bizim eski bir karardı. Şimdi, 21 Ekim'de, yeni bir karar vardır. Hepimiz karanlıktan özgürlüğü tercih ediyor ve biz Işığın güçlerini davet ediyoruz. Biz birlik ve işbirliği için karar veriyoruz, biz yargılayıcı olmayan ve birbirlerine sevgi dolu olmayı tercih ediyor. Güçlü bir mesaj ile güzel bir video bugün yayımlandı:


http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/

Benim son röportajda aynı ana mesajı var:

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unity

İnsanlar ne karar her ortalama kişi gezegensel kurtuluş sürecine yardımcı olmak için yapabileceğiniz bana soru sordular. Bunu yapmak için çok basit ama bazen çok zor: insanlar ile günlük yaşam ilişkilerinizde daha sevgi dolu bir insan olmak ve yargılayıcı olmayan bir  ve yapıcı bir şekilde başkaları ile işbirliği yapmayı öğreniriz. Daha uyanmış olanlar için, size kışkırtmak ve düğmeleri itin ve provokasyon gelen tepki yerine olumlu hareket etmeye tercih edebiliriz fiziksel olmayan varlıkların farkında olabilir. Ayrıca beceri ve yeteneklerini bilemek ve gezegensel kurtuluş sürecine aktif olarak katkıda bunları kullanmak için yollar bulmak. Ne Kadar zaman ayırabilirim Basitçe aktif görselleştirme, Meditasyon,Işık ve fiziksel eylem çağırma ile oluşturmak ve desteklemek istediğiniz bir karar.
 
Enerjileri kesinlikle kurma ve Işık güçlerinin projelerinden biri büyük ilerleme gösterir:

http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project/

21 Ekim ve ilgili Orionid göktaşı yağmuru bizim karar gücü simgeleyecek:

http://earthsky.org/tonight/radiant-point-for-orionid-meteor-shower







Orion takımyıldızı kum saati şekli Işığa karanlığı dönüştürüyor çok boyutlu bir yıldız kapısıdır Antarion Dönüşüm, şekli aynıdır.   Bu pencere olarak, Fırsat 2 Pencere için harita aynı şekle sahip olduğudur fırsat bu boşluk ve Işığa karanlığı dönüştürüyor zaman bir Antarion Dönüşüm yıldız kapısıdır. Bu son Pleiades ekin çemberi bize iletişim tam olarak ne olduğunu:
 http://www.cropcircleconnector.com/2012/windmillhill3/windmillhill2012c.html

Işık Zafer!
http://2012portal.blogspot.com

Herkesi 22 ekim 2012 sabah türkiye saati.04:30 ile Meditasyona Davet ediyorum, Sabah erken bir saat olabilir, Ne kadar kişi katılırsa karanlıktan kurtuluşumuz o kadar hızlı olacaktır

2 comments:

Unknown dedi ki...

Ersin abi nasıl gidiyor karaburun da işlerin iyi gidiyormuş böylesi senin için daha iyi şahin k mesudiyeli mesuttan uzak olman daha iyi oldu. Büyük güne 2 ay kaldı 21 aralığı iple çekiyorum bene 14 gün izne geldim eğer bayramda gelirsen görüşürüz ben 31 ekime kadar burdayım konuşulacak bir sürü konu var yükselişle ilgili bana iki kez görünüp kayboldular onların gözetimi altında olduğu mu biliyorum az bi zaman kaldı ondan sonra onların yanında olacağız gelirsen daha detaylı konuşuruz görüşmek üzere kendine iyi bak kurtuluşa az kaldı. :)

ersin obay dedi ki...

Bayramda gelirim, Askerlik nasıl gidiyor

Yorum Gönder