8 Ekim 2012 Pazartesi

ÜSTADLARDAN EKİM.2012 AYI İÇİN ÖNGÖRÜLER-RUTH RYDEN, MEKTUP

 
112-30.09.2012: “Değerli okuyucular, bu zaman, Dünya Gezegeninin yeniden inşaası aracılığıyla anlayışın yeni kapılarının açılması zamanıdır. Evrenin en önemli güçleri, İnsanlık için en az sorun olacak bir şekilde Dünyanızın bu yeniden düzenlenmesi işine yardım etmek için buradadırlar. Bu gelen Ekim ayının, yer altı katmanları Kıtaların altını zorlar ve Okyanuslar değişmeye devam eder, bir çok yerde batma ve yükselme olurken en azından çok ilginç olacağı söylenebilir. ABD, Kanada ve Kuzey Kutbunda zeminsel değişimler olacak, özellikle dağlık alanlarda, fakat sadece geniş bir alanda yıkıma neden olacak Depremlerle değil. Onlar vuku bulduğunda bunu bir armağan olarak anlayın. Güney Amerika ve bu Kıtayı kuşatan bütün adalarda, onların üzerinde yükseldikleri o devasa Kadim Kaya temelli alanlarda bir çok Deprem olacaktır.

Dünya Çekirdeğindeki ısı artışı nedeniyle Güney Kutbundaki Antartika Kıtasında buzullar altında görünen çözünme ve erime devam edecek. Avrupanın bir çok alanı dengede kalacak. Kıyı alanları için yükselen deniz seviyesi en önemli sorun olacak. Orta Doğu, sayısız Depremlerle ilginin odağında olacak ve Depremlerle vurulan halk hatta Dünyanın herhangi bir yerinde kendileri için yaşayacak gerçek bir yer bulma çabası içine düşecek. Bu küçük Ülkelerdeki rahatsızlık onları anlamayan altlarındaki diğer Ülkelerde yankılanacak. Doğu ve bütün Asya, Rusya dahil, Atmosferlerinde değişiklikler görecek. Yer altı Katmanlarından yükselen vibrasyon onların hava yoğunluğunu etkileyecek ve bu genel bir rahatsızlık duygusuna neden olacak. Bu olay bu ayın sonuna doğru olacak. Avusturalya ve Antartika, her ne kadar Kuzeydeki buz kitleleri alışılmadık bir oranda erise de oldukça dengede kalıyor.

ABD de ve Dünya genelindeki Kuraklık, Avrupa ve ABD nin bir çok bölgesine gelen yoğun yağışlarla öcelikle sona erecek. Avrupanın yüksek seviyelerinde ve özellikle Kuzey Amerikanın orta bölgelerinde hiçbir yerde ortaya çıkmamış olağanüstü ani Fırtınalar bekleyin. Bu Sonbaharda Sel Baskınları, aşırı yağan Kardan daha çok sorun olacak. Diğer bir taraftan, Kuraklık Güney Afrikada ve Gezegenin Güney Yarıküresinde kendisini hissettirecek. Bu sadece bir kaç hafta sürecek, daha sonra bu bölgelere normal koşullar gelecek.

Tekrar, olacak herhangi bir şey için hazırlıklı olun. Mümkün olduğu kadar, gereksinim duyacağınız şeyleri el altında bulundurun; hava durumlarınızı dinleyin, ve bu olan bitenlerden haberleri olmayan ve hazırlıksız olan komşularınıza yardım edin. Böyle bir yardıma müthiş gereksinim duyan Haiti, Afrika ve Dünyanın diğer bir çok bölgesinde, bu olayların mağduru olmuş olan İnsanlara yapabildiğiniz kadar çok yardım edin. Bu zaman, bu zor zamanlar aracılığıyla İnsanlığın daha iyi bir seviyeye değişme zamanıdır. Siz, her biriniz, Ruhlarına bu zamanda bu Gezegen üzerinde olma fırsatı verilmiş çok özel İnsanlarsınız. Bu fırsatı sonuna kadar kullanın.

Sevginiz ve Mesajlarınız için hepinize teşekkürler.”

ruth_ryden_newsletter@yahoogroups.com
http://groups.yahoo.com/group/ruth_ryden_newsletter

Karin Stenius
Kryon Gruptan
karinstenius@centurytel.net

Çn: Süleyman Kaya
Sevgi ve hep Işıkla...

0 comments:

Yorum Gönder