29 Ekim 2012 Pazartesi

KRYON



Sizin yaptığınız çalışma sayesinde evrenin eylemlerinin yönü değiştirilecek. Şimdi tüm dünyalar cevheri olan bir plana sahip olacaklar. Siz karanlıktaki bir varlığın doğal eğiliminin, sevgi kaynağına doğru harekete geçmek olduğunu gösterdiniz. Bu çok basit bir bildirim gibi görünebilir, ama siz onu bu gezegende gerçekleştirene dek böyle olduğu asla kanıtlanmamıştı. Şu anda taşıdığınız biyolojik örtüyü en sonunda çıkardığınızda bunun evrensel önemi sizi çok şaşırtacak!





Bir zaman gelecek, evreni gezerken yol boyunca karşılaştığınız herkes durup renklerinize huşu ile bakacak ve sizi tanıyanlar dünya deneyine katılmanın nasıl bir şey olduğunu soracaklar. Çalışmalarınızın önemi tüm evrende bilinecek ve dünya sözcüğü bir gezegenden çok daha fazla şey ifade edecek!


Şu anda çevrenize bir bitiş duygusu egemendir. Birçokları bir çağın kapanıp yeni bir çağın açılışını kutlama sürecindeler. Gezegendeki en eski kabileler neyin olup bittiğinin farkındalar, çünkü takvimleri bunu önceden haber vermiştir. Ancak değişim beklenenden farklı olacaktır, yaşamın sona erişi değil mezuniyet çağı olacaktır. Bu, dünyanızın galaksinin daha önce gizli tutulan bölgelerine girişidir, insanoğlunun mezun olup yeni bir bilince ve yeni bir yaşam biçimine geçişidir.


Şu anda değişim başlamıştır. Ruhsal değişimi reddedenler eskisinden daha öfkeli hale gelecek, toplumunuzda suçla ilgili sorunlar daha da artacaktır. Gezegensel değişimin kurbanı olduklarını hisseden ve gelecek için hiçbir umutları kalmayan insanların kendi içlerindeki çatışmanın sonucudur bu. Onların tepkisi daha fazla korku, daha fazla öfke olacaktır. Eninde sonunda birçoğunu korkutarak değişime zorlayacak bir başka üzücü şey de yeni enerjiye ayak uyduramayanların ömürlerinin çarpıcı bir biçimde kısalacak olmasıdır.


Yeni çağda değişmemeyi ya da dünyanın titreşim hızına zıt yönde gitmeyi seçenler, biyolojileri tarafından aktarılan hastalık tohumlarına sahip olacak, artık yeni enerjide rahat ve dengeli kalamayacaklardır. Bu onların doğmadan evvel özgür iradeleriyle kabul ettikleri bir plandır. Sakın yanılmayın, bu bir ceza değildir. Onların vaktinden evvel öldüklerini gördüklerinde geçirecekleri değişimleri hayal edebiliyor musunuz? 


Ama yaşamlarının sorumluluğunu üstlenmedikleri için korkuları daha da güçlenecek ve yavaş yavaş yok olurken öfkelerini size yöneltecekler. Size bunları dünyanın bir anda cennete dönüşmeyeceğini anlamanız için söylüyorum. Burada çok işiniz var, işte bu yüzden dünyada olabilmek için kuyruğa girmiştiniz. Bazıları yeni enerjiyle birlikte akacak, bazılarıysa akamayacaklar. Dünyaya gelmeden önce bunların hepsini biliyordunuz. Burası özgür seçim gezegenidir ve öyle de kalacaktır.

Şimdi ışık işçilerine sesleniyorum. Söyleyeceklerim herhangi bir aşı işlemine bakmaksızın tüm ışık işçilerini kapsamaktadır. Hepiniz yeni enerjinin artık farkındasınız, bu farkındalık varlığınızın zihinsel bölümünde, öğretmenlerin tepe çakrası dedikleri bölümde meydana gelir, ayrıca üçüncü gözün gelişimiyle de ilgilidir. Bunun anlamı, başınızın içinde muazzam bir titreşim yükselişi demektir. Rehberlerinizle, yüksek benliğinizle ilişki kurarken bazı ilginç şeyler meydana gelecektir. Olacak ilk şey eski yöntemlerden kopuşunuzdur. 


Meditasyon yapanlarınız birden meditasyon yapmakta zorlanır, artan bir farkındalığın sonucunda ilk kaybınızın, kazaya uğrayan ilk şeyin meditasyon olması garip değil mi? Ben perdenin hafifçe kalktığını ve enerji ağının bu değişimi kolaylaştırdığını söylüyorum, perde kalkarken iletişim yöntemleriniz de, dolayısıyla meditasyon alışkanlığınız da değişecektir. Şimdi Tanrısal benliğinizle bir anda iletişim kurma yeteneğine sahipsiniz, artık yanıtlar daha çabuk gelirler. Meditasyon alışkanlığı, artık gezegene sevgi göndermek amacıyla bir araya geldiğiniz eylem toplantıları haline dönüşecektir. Ruhun sevgisi ve bilgeliği siz ona ihtiyaç duyduğunuzda gelir, sevgi gece ve gündüz perdedeki aralıktan sürekli olarak içinize akmaktadır.

Biyolojik denge. İşte deneyimliyor olacağınız bir başka duygu. Halen zihinsel titreşiminizle biyolojinizin geri kalan kısmı arasında titreşimsel bir uyumsuzluk var. Artık evriminizi zihinsel ve ruhsal düzeyde algılar, yavaş yavaş çevrenizdeki insanları hoşgörülü, dingin ve bilge gözlerle süzen bir kişiye dönüşürsünüz. Gerçekte bunlar astral nitelikler olmalarına rağmen sizin için hemen hemen zihinsel süreçler olacaktır. Koddan haberdar edildiğiniz 11:11 döneminde (11. 1. 1992) biyolojinize astral gelişiminize ayak uydurma izni verilmiş ve bunun mekanikleri DNA’nızın manyetik bölümüne aktarılmıştır. 


Biyolojiniz ve astral gelişiminiz arasındaki ayarsızlığı gidermek amacıyla siz uyurken üzerinizde çalışılıyor! Birçoğunuz bu çalışmayı algılıyorsunuz, bazılarınız rüyalarınızda kimi ellerin tüm bedeninize dokunduğunu ya da gece boyunca çok küçük yaratıkların üzerinizde bazı işlemler yaptıklarını hissediyorsunuz. Bu sizi yeni enerjide sağlıklı kılmak için yapılıyor, eğer olan bitenden habersizseniz bu sizde korku yaratabilir. Sonunda yavaş yavaş düşük biyolojiniz kafanıza yetişecek ve diğer çakralar kendilerini tepe çakranızın titreşim düzeyine çıkaracaklardır. Bu süreçte kundalini enerjisi aynı anda tüm çakralara dokunan enerji olacaktır, diğerleri statikken onlara karşılık vererek hareket eden tek enerjidir o. 

Bu süreç yaşamınızda huzursuzluk ya da zihinsel endişe olarak ortaya çıkacaktır, bazılarınız için bu enerji yükselişi önümüzdeki yüzyıla kadar devam edebilir. Yeni duyguyla gevşemeyi öğrenmelisiniz, o biyolojik giriş kapıları arasında yeni bir titreşim, yeni bir normaldir.
Biyolojiniz gelecekte bazı astral nitelikleri görebileceğiniz şekilde uyumlanmaktadır. Bu gözlerinizin içinde, gözlerinizle beyniniz arasındaki bağlantıda ve bizzat beyninizde değişiklikler yaşayacağınız anlamına gelir. Birçoğunuz zifiri karanlıkta gözlerinizi kapattığınızda sanki odada bir ışık açıkmış gibi bir kırmızılık göreceksiniz. Bu süptil kırmızılığa ilave olarak gözlerinizi kapattığınızda geometrik şekiller de görebilirsiniz. Saf bilimdir bu, biyolojinizin dengelenmesi için yaptığınız çalışmanın doğal sonucudur.


Siz zoraki düşmansınız! Birçok dini örgütle aranız açılacak ve örgütlerle aranızda bir savaş çizgisi çekilecektir. Dünya üzerinde olan bitenlerle ilgili bir hayli korku ortaya çıkacak, sonuçta bu örgütler sizi suçlayarak şeytan olduğunuzu söyleyeceklerdir. Buradaki ironi şu ki, onlar bu suçlamalarına kanıt olarak peygamberlerinin medyumik mesajlarını gösterecekler, fakat sizin medyumik mesajlarınızı kanıt olarak sunmanıza izin vermeyeceklerdir. Bu konuda ne yapabilirsiniz? Birincisi, asla onlarla doktrinlerini tartışmayın, çünkü onların doktrinleri korku bilincine aittir, bunu sevgiyle nasıl bağdaştıracakları onların sorunudur. İkincisi, onların istedikleri şeye inanma haklarına saygı gösterin ve seçtikleri yola karşı hoşgörülü olun. Bu anlaşmazlık ve çekişmeye neden olan değişikliklerin planlanmasına hepinizin yardım ettiğini unutmayın. Üçüncüsü, yeni çağ çalışmanız sırasında büyük örgütler oluşturmayın, çok üyeli büyük örgütlerin sahip oldukları görkemli binalara sahip olmadan da en az onlar kadar iş başarabilirsiniz. En iyi çalışmanız sık sık değişen birçok bireyle olmalıdır.


Sevgili varlık, bu satırları okuman bir rastlantı değil. Biz seni ismen tanıyoruz, önüne yuvadan gelen bu sevgi mesajlarını koyduk, şu anda hayatında neler olup bittiğini biliyoruz. Çevrende seni seven, yaşamın boyunca seninle birlikte olmuş ve şu anda omzunun üstünden bu satırları okuyan varlıklar var! Onlar senin en iyi dostlarındır, ancak gezegende bulunurken bu gerçek senden saklıdır! Onlar şu anda sevinç içindeler, çünkü onlarla senin hakkında, yani size dair bir mesaj okuyorsun!

















0 comments:

Yorum Gönder