22 Ekim 2012 Pazartesi

YENİ ÇAĞDA PRATİK YAŞAM -KRYON-


Önce günlük yaşamdan söz edelim. Evet bazen sabrınızın tükendiğini biliyoruz, bu sabırsızlığa zamanınızın doğrusal olması yüzünden “şimdi” nin dairesel zamanını anlamamanız neden oluyor. Siz farklı bir düzeyde titreşmeyi istemeden önce bunu sağlayacak çalışmalar yapılıyordu. Bunu önceden nasıl bildiğimizi sorabilirsiniz, çünkü öyle bir enerji potansiyeli vardı, çünkü bizim zamanımız geçmiş, şimdi ve geleceği temsil etmez, tüm zamanların bir arada bulunduğu şimdiyi temsil eder. İşte bu yüzden talebinizi karşılamaya hazırdık. Bunun önceden mukadder kılmayla, kaderle ya da falcılıkla hiçbir ilgisi yoktur. Endişe etmeyi bırakın ve şimdide köklenin, endişe enerjisi insanları sevginin huzurundan yoksun bırakır


Geçmişte “Tanrım bunu benim için yap, ben burada oturup bekleyeceğim” demiş olabilirsiniz, oysa yeni enerjide bu mümkün değildir, tüm kapıları bizzat açmanız gerekiyor. Yeni titreşimde ileri gitmenin sırrı eşzamanlılıktır. Eşzamanlılık, garip biçimde birbirine ayarlanmış gibi, rastlantı gibi görünen, ama aslında öyle olmayıp olayların olağandışı bir biçimde ve beklenmedik zamanlarda meydana gelmesi olarak tanımlanabilir. Onlar çoğu kez sizi şaşırtacaktır. Çok az şey vaat ettiğini sandığınız ya da bir zamanlar hiçbir sonuç vermemiş şeyler birdenbire en büyük sonuçları doğuracaktır, ama harekete geçip o kapıları itene dek bunu bilemeyeceksiniz. İşte bu yüzden kapıları bizzat itmenizi istiyoruz.


Tüm olumsuz yargılarınızı fırlatıp atın! Yeni enerjide bir zamanlar Tanrı düşmanı olan kişinin bir peygamber haline geldiğini görebilirsiniz. Umutsuz durumdaki bir kişinin şifa bulup birçok insana umut verdiğini de görebilirsiniz. Gönülsüz bir insanın birden harekete geçip on binlerce insanın yaşamını değiştirdiğini de görebilirsiniz.


Pratik adım şudur. Kapıları itin ve onları açın, eyleme geçerseniz bir budala gibi görüneceğinizden korkmayın. Ayağa kalkın ve Tanrının sizin için bir şeyler yapmasını beklemeye son verin, bir ortak olun ve kapıları bizimle birlikte açın. Bu dönemde nereye gitmeliyim diye soranlara söylüyorum. Çekildiğiniz, çekim duyduğunuz yere gidin! Bu sorunun yanıtını bulmak için uğraşıp durmayın, sakin olun ve eşzamanlılığı gözleyin. Eğer bulunduğunuz yerde mutluysanız orada kalın, bırakın yüksek benliğiniz ve ayırt etme yeteneğiniz bu kararı versin.


Dünyanın aydınlanma konusunda kritik kütleye erişmesi kesinlikle insanların sayısıyla ilgili bir şey değildir. Burada söz konusu olan sevgi enerjisinin eriştiği kritik kütledir. Işık şimdi karanlıktan çok daha güçlüdür. Sevgili varlıklar iki oda imgeleyin, biri ışıkla dolu öteki zifiri karanlık olsun. Aradaki kapıyı açtığınızda karanlık mı odaya dolar, yoksa ışık mı karanlık odayı doldurur? Elbette ışık karanlık odayı dolduracak ve onu aydınlatacaktır. Bu ışığın aktif, karanlığın ise pasif olduğunu gösterir. Aydınlanma enerjisi, dünyanızdaki eski enerjinin karanlığını aydınlatan aktif bir ışık feneri gibidir. Işığını bir yerden bir yere taşıyan çok az sayıdaki ışık işçisi bile dünyanın enerji dengesini değiştirebilir.


---KRYON---
TANRIYLA BİRLİKTE
Dördüncü Kitap

1 comments:

Adsız dedi ki...

Siz de benim gibi spiritualizme meraklısınız herhalde. Ancak internet ruhlarla ilgisi olmayan pek çok site ve mesajla dolu. Bunlardan bir tanesi Kryon'u çok kötü hırpalamış. Siz ne dersiniz?

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs75.html

Yorum Gönder