1 Ekim 2012 Pazartesi

MATTHEW WARD, 24 EYLÜL 2012 MESAJI

 
Orijinal Altın Çağ master planı; eş zamanlı olarak gelecek birçok önemli reformlar; ardıl değişiklikler; ifşaat; özgür irade; gezegen dışı ışık varlıklarının sınırlamaları; Gaia’nın Dünya için vizyonu; Kuzey Afrika’daki ve Ortadoğu’daki zorbalıklar; İsa’nın eşinin kaydı; dördüncü yoğunluktaki sağlık; zenginliğin yeniden dağıtımı; Dünya’nın beşinci yoğunluğa yükselişi.


1.Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. Bizim bakış açımızdan görünen büyük fırtına içindeki durgun alanlar, miyonlarca gözü olan küresel bir kasırgaya benzetilebilir: temelleri sağlıksız ya da iflastaki ulusal ekonomiler, istikrarsız hükümetler, hala iktidardaki diktatörce rejimler, giderek artan sayıdaki mülteciler, başka yerlerdeki çalkantının tesadüfi eylemleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da patlayan şiddet.

2.Bununla birlikte, çok kötü olan şey, bu koşulların hala bizim sevgili Dünya ailemizin başına bela olması, hiç kimsenin Dünya’nın üçüncü yoğunluğun dışına yükselişinin bu son aşamasında beklenmemesidir. Geçen 70-80 yıldır onun yolu birbiri ardına daha yüksek titreşim düzeylerine doğru olmuştur ve o dualitenin olumlu ve olumsuz uçlarının düzeyine erişmiştir. Orijinal Altın Çağ master planındaki bu koşullarda, eğer varsa, sadece negatifliğin bir tutamı, hala gezegendedir.

3.Çoğu kez, plan Dünya’daki hakim koşullara uygun olarak gözden geçirilmek zorunda kalmıştır. Biz önceki mesajlarda dile getirdik-gerçekte Hatonn son bir yılda şiddet, açgözlülük, yolsuzluk, kandırmaca, bölücülük, hastalık ve korku, büyük miktarda negatiflik üreten her şeyi dünyanızdan uzaklaştırmak için temizlik önlemlerini başlatmada yaklaşık on yıllık bir gecikme yaptığını belirtti.

4.On yıllık gecikmenin nedeni uzun zaman önce anlaşmalarının bir parçası olarak kitlelere üçüncü yoğunluk karmasını tamamlamak için bir fırsat sağlayan karanlık rollerini oynamak için anlaşan ruhlardı. Diğer bir kısmı da bu ruhların daha sonra Dünya’yı ve insanlığı Altın Çağ için hazırlamak üzere Işık güçleriyle çalışmasıydı. Eğer bu ruhlar kendi karanlık faaliyetlerine son verme taahhütlerine uysalardı ve ışık güçlerine katılsalardı, iddet, kargaşa, yoksulluk ya da bugünkü fırtınalı hava bile olmazdı. Ancak uymadılar. Bunun yerine, onlar gezegendeki tahribatla hınç almaya ve daha fazla negatiflik yaratmaya devam ettiler.

5.Yeni dünyaya yol açan eski sistemlerin süreci bir on yıl önce, daha düşük titreşimler insanlar ve koşullar üzerinde daha az belirgin etkilere sahip olduğu zaman, göreli olarak daha kolaylıkla meydana gelirdi. Bugünün çok daha yüksek titreşimleri, enerji zirvesine çıktığı için, negatifliğe dayalı her şeyi de büyük ölçüde yoğunlaştırmaktadır. Başka türlü olamaz- ki enerji kendisi hızlı bir şekilde kendini tüketmelidir, çünkü tam ortasında tiz bir duruşa geçemez ve gezegenle birlikte dördüncü yoğunluğa giremez.

6.Gecikmenin başka bir etkisi üçüncü yoğunluk karmik atlıkarıncanın sürmesidir. Geçmiş 10 yılda bedenlenen birçok ruh bu benzersiz bir ömürlük fırsatla üçüncü yoğunluk karmik derslerini tamamlama şansıyla geldiler. Onlar dengeli deneyimlemeyi başaran çok haşin yaşamları seçtiler, böylece Altın Çağda ya da dördüncü yoğunluk gelişim statüsüyle Nirvana’ya geçişte Dünyaya fiziksel olarak eşlik edebilirler.

7.Eğer bu iki süregelen durum “kötü haber” olarak adlandırılabilirse, iyi haberler de hiç kimsenin Dünya’nın hızını yavaşlatmadığı ya da onun istikrarlı yolunu geriye döndüremediğidir. O, bu yılın sonundan önce ya da sonra kısa zamanda üçüncü yoğunluktan çıkma hedefinde haklıdır ve negatifliği arkasında bırakacaktır.

8.Bu müthiş başarı büyük ölçüde “küresel bir fırtınadaki sakin gözler” etraflarındaki çalkantıya rağmen ışıklarını parlak bir şekilde yayan milyonlarca ruh nedeniyledir. Evrendeki tüm ışık varlıkları ışık işçileri olduğunuzu bilen sizi ve tanrısal bir şekilde yaşamlarının hala Dünya’nın yükselmesine yardım etmekte olduğunun farkında olmayan milyonları onurlandırır. Sizin ışıktaki kolektif azminiz, adanmışlığınız, sabrınız, cesaretiniz ve direnciniz bu evrende eşsizdir.

9.Kirlilik içindeki dünyanızın Altın Çağa girmeden önce kalan kısa zamanda nasıl temizlenebileceğine hayret etmek doğaldır. Bu olmayabilir. Bu harika Çağın görkemi, onun eşiğinde hiçbir zaman sizi kucaklamayacaktı, ancak 10 yıllık gecikme nedeniyle, ne de orijinal olarak master planlayıcılar tarafından tasavvur edildiği gibi, yaşamlarınızdaki büyük farklılıkların ilk aşamaları orada olmayacak.

10. Bu nedenle, direnişinin tasfiyesi son bir başlangıcı kurtaracak. Bununla birlikte, İlluminati kontrolünden kendi teknolojilerinizin kurtarılmasıyla ve diğer uygarlıkların ve onların teknolojilerinin desteğiyle, çabalar birçok cephede aynı anda başlayabilir.

11.İlk öncelik savaştan zarar görmüş olan alanlarda ve mülteci kamplarındaki insanlara ve o yörelerdeki insanlara ve insanlara yaşamsal destek sağlamak ve geniş alanlardaki göçer gruplara yaşamsal destek sağlamaktır.

12.Savaşma durdurulmuş olacak, ancak neticesinde yapılacak pek çok şey kalacak. Ülkelerin alt yapılarını, ticari merkezleri ve evleri inşa etme ya da yeniden inşa etme süratle yürütülecek, sadece mevcut oturanlar için değil, aynı zamanda mülteciler de oturdukları köylere ya da şehirlere, okullara, hastanelere ve temiz su ve yiyecek kaynaklarının bol olduğu yerlere dönebilecek.

13.Küresel ekonomideki yozlaşmanın ortadan kaldırılması hükümetlerdeki yozlaşmanın kaldırılmasıyla birbirini izleyerek meydana gelecek, bu nedenle yaşamlarınızdaki en önemli etkiye sahip bu alanlar özünde ahlaki ve ruhsal olan liderlerle dürüstlük ve adaletle çalışmaya başlayabilir.

14.Sularınız, toprağınız ve havanız arındırılacak, radyoaktif maddeleri kapsayan toksik atıklar ortadan kaldırılacak. Fakirleştirilmiş kitlelerin sağlıksız yaşam koşulları nedeniyle hastalıkların yayıldığı alanlar temizlenecek.

15.Hızlı bir şekilde yapılandırılacak olan diğer reformlar hızlı bir şekilde adaletsiz, haksız ya da ölümcül olan kültürel uygulamalar ve geleneklere son vermeyi ve tüm adil olmayan kanunlar ve düzenlemelerin feshini kapsar.

16.Bunlar ilk değişiklikler arasındadır, çünkü mevcut statü etkilenen bireyler için hoşgörülemez niteliktedir. Milyonlarca hayvanın -nesli tükenmekte olan türler ve diyetinizin bir parçası olan hayvanların- zor durumu ciddiyetle ele alınacak diğer bir durumdur.

17.Temel yapılar, özellikle de şimdi kendi şehrinde evsiz olan ya da şiddet nedeniyle yerinden edilmiş olanlar için evler ve tıbbi tedavi ve okullar için binalar ilk sırada olacaktır. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde, bu tipteki barındırmalar çok iyi biçimde kurulmuş yapılarla yer değiştirecektir.

18. Serbest ve yenilenebilir enerji kaynakları yavaş yavaş petrole ve doğal gaza olan mevcut bağımlılığın yerini alacaktır. Yakında uygulanacak diğer önlemler de pek çok çevresel hasarın olduğu alanları yenilemek için Dünya’nın çabalarını destekleyecektir. Böylece ürünler verimli bir şekilde büyüyebilir, ormanlar bir geri dönüş yapabilir ve nehirler Doğal yollarında akabilir.

19.Orijinal Altın çağ master planına göre, dünyanızdaki bu büyük gelişmelerin tümü bugüne kadar meydana gelmiştir. Uzun zamandır karanlık bireylerin insanları kontrol edebildiği yozlaşmanın küresel ağı sona ermiştir ve uzun zamandır gizlenen gerçekler, realitelerin halk kitlelerince daha kolay bir şekilde kabul edilmesi aşamasına gelmiştir.

20.Mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde ilerlemesi gereken tedaviler-uyarlama aşamalarında meydana gelecek olan herşey için doğrusal zamanlarınızın çok fazla olmadığı bir sürece yaklaşmaktasınız. Yürürlükteki önemli değişiklikleri yapmanın telaşı nedeniyle bazı karışıklıklar kaçınılmaz olacak, ancak bu göreli olarak kısa süreli olacak. Bu değişiklikleri önlemek için kaos yaratma çabasında olan karanlık zihinler ve kalpler artık gezegende olmayacaklar ve orada olan insanlar sevgi dolu, yardımsever ve işbirliği yapısında olacaklar!

Çeviri: Bdost
DEVAM EDECEK

0 comments:

Yorum Gönder