14 Ekim 2012 Pazar

John Smallman tarafından kanallık edilmiştir - 10 Ekim 2012



Burada manevi alemlerde yükseliş anına doğru kesin ve güçlü bir şekilde ilerlemenizi izlerken hepimiz sizi destekliyoruz.Manevi alemler ,bir takım alternatif evrende ya da enerji alanında sizin realitenizden ayrı var olan bir dizi efsanevi realite değildir.





Sık sık size söylendiği gibi,sadece tüm yaratılışın ( insanlık da dahil olmak üzere ) ebedi varlığının olduğu tek bir Gerçeklik vardır.Sizler geçici olarak bu gerçeğe gözünüzü kapadınız ve dolayısıyla buna dair farkındalığınıza da.Fakat ebedi uyku hiç kimse için ilahi plan parçası değildir,bu yüzden sizler doğum hakkınız olan sevince uyanacaksınız.Ve bu uyanış anı neredeyse önünüzde.



Şüphelere ve kaygılara bağlanmak sizi yavaşlatır,bu yüzden onları bırakın,onlara ihtiyacınız yok.İlizyonda onlar sürekli sizi rahatsız ediyor ve düzeninizi bozuyor,çünkü ilizyonda deneyimleriniz acı ve ihanet olmuştur-sizin tarafınızdan ya da size.



Fakat ilahi olarak sevgili Babanız tarafından size vaat edildiği üzere ve bu O’nun sizin için istediği olduğundan ve size vaadini yerine getireceğine dair söz verdiği için,yükselişte sizi bekleyen mutlak sevinçtir,başka bir sonuç az bir ihtimal bile olsa mümkün değildir.



Çağlar boyunca ilizyonda başıboş karışıklık durumunda dolanıp durduktan sonra şimdi doğrudan yuvaya doğru ilerliyorsunuz . Tanrıyı ve Cenneti aradığınızı düşündünüz,fakat çoğu zaman kendi inanç ve davranışınızla uyumlu olmayanları yargılama,ayıplama ve cezalandırmaya teşvik eden kendi bireysel inanç ve ön yargılarınızla meşgul oldunuz.



Fakat Tanrı içerde sessizlik ve huzur içinde bulunur,egosal düşünme ve planlamanın ölçüsüz seviyeleri tarafından hırsla yönetilen gürültülü dış dünyadaca rahatsız edilmeden yalnız başına rahatlamaya zaman ayırdığınızda ; çağlar boyunca sadece bir kaçınız bu içsel yolu gördü.



İlizyon egosal yola teşvik eder ve çağlar boyunca insanlığın seçimi bunun üzerine odaklanmak olmuştur.Dünya, siz onu deneyimlerken , sürekli kazanan veya kaybedenlerle dolu bir yer olmuştur ve seçim yapmanız gerektiğinde her zaman kazanacağını düşündüğünüz tarafta yer aldınız.Tabi ki , çoğu zaman hiç de seçim olmadı ; belirli bir çevrede doğuyosunuz,dünyanın bir bölgesinde,çoğunlukla hareket edemediğiniz bir bölgede, ve böylece kaçınılmaz bir şekilde o bölgedeki çatışmaların içine dahil oluyorsunuz.Ve bu çoğu için oldukça hayattan küstürücü bir deneyim olmalı ve oldu da.



Geçmiş on yıllarda herkes için küresel barış ve bolluğa ulaşma arzusu uzak ve geniş alanlara yayıldı ve kandırma,tehdit,cezalandırma ve savaşa gitme yoluyla bunlara ulaşılmasının imkansızlığı oldukça açık hale geldi.Bu uğurda sadece bizim tarafımızda olanı kollama yönündeki eski düşünce tersine bir çok yaratıcı düşünce üzerinde çaba harcanmıştır. Gezegen boyunca merhamet ve şefkat enerjisi inşa edilmiştir ve bu ana amaçlara ulaşmak amacıyla gereken süreçleri yürürlüğe koymaya yardım eden bir çok grup mevcuttur.



Bu gruplar birbirleriyle iletişim halindeler,daha verimli organize olmaya başladılar ve kendilerine katılmak isteyen herkese kendi yaratıcı fikirlerini sunuyorlar – hepinizi kazanan hale getirmek için.Hükümetler yeni neslin merhametli ve oldukça akıllı seçmenlerine hitap eden yeni politikaların farkına varmalı ve bu politikaları formüle etmeli.Artık vatandaşların savaşa girme kararını kendileri yerine hükümetlerin almasına izin vermeyeceği hemen hemen her yerde açıktır,çünkü bu eylemin ne kadar büyük bir felaket olduğunu tamamen farkına varılmıştır.



Savaşan ülkeler sonunda bu vahim durumdan kurtulmaya çalışıyorlar ve ordularını,özgürlük savaşçılarını ve diğer askeri işletimlerini çatışma alanlarından evlerine getiriyorlar.Geriye söylemleri ‘’ işler sertleştiğinde sen de sertleş’’ gibi çılgın durumlara çılgın cevapları olan inatçı muhafazakar muhalifler kalıyor.Onlar reddedilecek ve gözden düşecekler çünkü inançları ve tavırları medeni insanlar için tamamen kabul edilemez.



Herkes için barış ve bolluk dünyada şimdi elde edilebilir,tabi iyi anlaşıldığı sürece,ve aşırı askeri harcamalar küçük,iyi eğitimli ,yüksek ahlaki bütünlüğe sahip iyi disipline edilmiş ;yerel holiganların probleme yol açmalarını ve çoğunluğun barışını rahatsız etmesine şiddete başvurmadan engel olabilecek ölçüde bir güç barındırmaya yetecek kadar azaltılırsa.



İnsanlar huzur ve makul yaşam standartları istiyor,bencil,açgözlü,egosal emeller dizginlendiğinde ve gezegenin sunduğu zenginlik adil paylaşıldığında bu sağlanabilir.iiç bir yerde yoksulluğa gerek yoktur ve hepiniz onu yok etmek için çok çalışıyorsunuz.Hükümetler gerçek amaçlarını anladıkça - tüm vatandaşlara adil ve dürüst davranmak ve yoksulluğu eskilerden kalan bir anı haline getirmek- ve hayırsever bir politik irade sürdüklerinde,inanılmaz sonuçlar çok kısa zamanda ortaya çıkabilir ve çıkacaktır.



Gezegeni saran ilahi enerjiler,kolektif insan enerji alanına karışarak ve bütünleşerek herkesi etkiliyor,bireyler de olduğu gibi davranışlarda da hepinizin yararına olmaya başlayan büyük değişimlere yol açıyor.Bu henüz sizin için açık bir şekilde görünür olmayabilir , fakat eğer birkaç kişi tarafından gerçekleştirilen barış gösterilerinin birçoklarının kalbindeki şefkatli farkındalığı uyandırdığı düşünürseniz büyük ilerleme kaydedildiğini göreceksiniz.



Dünya çapında sıkıntı ve fakirliğin yerini barış ve refaha bırakacağı bir aşamaya gelinmiştir.Bunu gerçekleştirecek enerji kullanılabilir,bu yüzden elinizi uzatın , sımsıkı tutun ve onu gerçekleştirin - çünkü yapabilirsiniz.Ve size sevgi yağdıran yaratılışın diğer alemlerindeki sınırsız ve muazzam yardım kesin başarınızı garanti edecek.



Sevgili Kardeşiniz İsa



Çeviri:Utku MADEN



Kaynak: http://aquariuschannelings.com/2012/10/10/jesus-what-awaits-your-awakening-is-utter-joy/#more-12975

0 comments:

Yorum Gönder