17 Ekim 2012 Çarşamba

Hilarion

 
En Yüksek Işığınızı Muhafaza Etme Bu Dönemde Birinci Derecede Önemlidir

Marlene Swetlishoff / Tsu-tana tarafından kanallık edilmiştir – 14 Ekim 2012




Sevgililer,



Çoğunuz hayatınızı tüm yönleriyle kolaylaştırma sürecindesiniz.Kişisel enerji alanınıza daha fazla Işık girdikçe kendinizi size engel olan ve geçmişe bağlayan her şeyi geride bırakıyor buluyorsunuz ve artık yüksek amaçlarınıza hizmet etmeyen şeyleri bırakma

k daha kolaylaşmaya başlıyor.



Bu evrim süreci ve salıverme Yükseliş sürecinin bu kritik döneminde oldukça sık görülmektedir,çünkü erken çocukluk döneminden bu güne kadar taşıdığınız alışagelmiş düşünce kalıpları yeniden gözden geçirilmek üzere ortaya çıkıyor.




Süreç kendinizi tanıma, bütünlüğünüzü ve kişisel gücünüzü şifalandırma ve iyileştirmede gerçekten neyin önemli olduğunu kavrama açısından oldukça zorlu oldu.Çoğunuz için mevcut adım budur – anda deneyimlediğiniz realitenin yaratıcısının siz olduğunu fark etme.




Bu, her birinizin içinde ,çoğunlukla bilinç altında taşınan ve realitenizde ortaya çıkan, belki de gözünüzün önüne getirmek istemediğiniz şeyleri hayatınıza getirmeye devam eden olayları,durumları ve şartları yaratan düşünce kalıplarını gözlemlemek için derinlere bakmayı gerektirdi ya da gerektiriyor.




Çoğunuz normal modunuzda olmayan ani davranış ve konuşmaların başlangıcı karşısında şaşırdınız ve rahatsızlık duydunuz.Bunların varlığınızın en derin seviyelerinden gelen,erken çocukluk döneminde kökleşmiş olan ve büyüdüğünüz toplum tarafından uygun ve kabul edilemez olarak görülüp bastırılan ve baskı altına alınan şeyler olduğunun farkına varın.İşte bu yüzden bu süreçte ilerlerken kendinize karşı iyi olmanızı nasihat ediyoruz.




Çocuklar gibi,düşünce ve davranışlarınızda masum ve spontaneydiniz.Mutsuzsanız ağladınız,mutluysanız bu keyfinizden belliydi,kızgınsanız ayağınızı hızla yere vurur ve özgürce duygularınızı tüm duyularınızın katılımıyla ifade ederdiniz.Masumiyetinizle hareket ettiğiniz ve bu eylemlerin uygun olmadığı söylendi.




Çocuklar sadece anı yaşarlar , geçmiş ve gelecek düşüncelerine ve yetişkinliğin karmaşıklığına demir atmazlar.Onlar sadece an içinde önlerindekini deneyimlerler.Bu en doğru anlamıyla hayatı tamı tamına yaşamaktır .




Hepiniz anda kalma yeteneğini,en basit ve ana şekilde yaratılışın tüm güzellikleri ve sevincini taktir etmek amacıyla yeniden kazanıyorsunuz.Hayatın anda deneyimlenen tüm karışıklıkları azalmaya başlıyor , muhafaza ettiğiniz şey ise önünüzde şimdi açılmakta olan yeni başlangıcın en büyük değeri.




Yolculuğunuzda ilerlerken geride bıraktığınız süreçleri deneyimleyen insanları tanıyacaksınız,onlara merhamet ve şefkat verin,gerektiğinde yol gösterin.Her zaman şunu hatırlayın ,en yüksek ışığınızı muhafaza etme bu dönemde birinci derecede önemlidir.Kendinize dürüst olun..




Gelecek Haftaya Dek…




Ben Hilarion




Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder