9 Ekim 2012 Salı

Yükseliş nasıl bir şey olacak? (Part 1)

 
8 Ekim 2012
Yayınlayan Steve Beckow
Bir çok insan Yükselişin nasıl bir şey olacağını merak ediyor. Bu bilme arzusuna hitap edebilmek için Başmelek Mikail'in okumalarından veya Melek ile bir Saat röportajından parçaları alarak daha kolay bir referans olması için hepsini bir araya getirdim.
Birinci kısım Yükseliş deneyimini ve İkinci kısım geçeceğimiz boyutu
, Dünyanın gelişimini, ortadan kaybolup kaybolmayacağını, ve olayların kesinliliklerini açıklıyor. Lütfen bütün kaynakların bu konu hakkında hem fikir olmadıklarını biliniz. Başmelek Mikail'inki benim tercih ettiğimdir.
Yükseliş yavaş yavaş veya ani mi olacak?



Steve Beckow:[Yükseliş] bir anda olan ani bir değişim mi olacaktır , ya da kademeli bir geçiş mi olacaktır?
Başmelek Mikail: kapının açıldığı bir an vardır. Yani bu olan ve kademeli olan bir uyanıştır. Siz değişimleri zihinsel, fiziksel, duygusal; içsel bağlılıklar; kollektif değişimler olarak gördünüz. Ancak orada onun tıklayacağı bir an vardır. Yani o bir andır. Aslında o yaklaşık 20 ile 24, 26 saat arası süren bir dönemdir.
S: Neyi tarif ediyorsunuz, Efendim? Bu bir portalın mı açılışı veya bir titreşimin değişimi mi veya ...? Bunu kelimelerle ifade etmek mümkün mü ?


BM: Bu Dünya'nın; Gaia' nın ve üzerinde bir araya... başka bir vibrasyonda, getirdiği her şeyin tamamen kollektif olarak vibrasyonunun değişimidir. Yani bu bir portaldan geçmek gibi değildir. ...Siz bir çok portallardan geçtiniz, ve bu geçiriyor olduğunuzu düşündüğünüz bu mini- değişimlerin bir parçasıdır.
Ve bazı insanlar bunlardan çok hevesli olarak geçtiler. Kesinlikle gezegen onlardan geçti. Bir çok elemental krallıklar da kendi çalışmalarını yaptılar. Ancak orada bizim bir an olarak düşündüğümüz, sizin daha çok bir gün yada öyle hissedeceğinizdir. Hepsinin birlikte uyumlaştırılacağı bir an vardır...
S: Orada üç gün karanlık var mı ?...


BM: ... Onu yanıp sönüyor olarak düşünün. Siz hiç aniden gözlerinizi kırpıştırdığınızda bir anda oda daha parlak göründü mü? Bu her zaman sizin meditasyonlarınızda olur...
Yani daha çok göz kırpması gibi. Siz fizikselliğin de deneyimine sahip olabilirsiniz- bu da Dünya'da olmanın sevincinin bir parçasıdır- eğer isterseniz. Bu herşeyi nasıl yönettiğiniz ve herşeyin nasıl olduğunun potansiyel değişime sahip olmasıdır... Yani bu aniden bir temizleme ekibi varmış gibidir. Ve süpürülüp atılan şey, süpürülüp atılan şey, sevgili bireylerim, karanlığın, nefretin, korkunun kalıntılarıdır.
Yükselişin Asıl tecrübesi neye benzeyecek?


O an da, bizim an dediğimiz şeyde, bir seçim var. Ve bu ani olabilir çünkü bir çoğunuz temelini attı- Bir'in sevgisinin kalbinde olmak ister misiniz? Yüksek frekanslarla olmayı arzu eder misiniz? En son saniye de, herkesin söylemesi gereken şey evet'tir, ve kendilerini gezegeni süpürecek olan bir enerji dalgası gibi düşünebileceğiniz şeyin akışına bırakmaya izin vermektir. Bu herkesin davetli olduğunu söylememizin sebebidir.
Hissiyatı sanki yukarıya doğru uçuyormuşsunuz gibi olacaktır. Bu hareketin fiziksel hissiyatıdır. Ve hatırlama, veya bir hatırlama duygusu, ki sizin kanatlarınız veya uçma kabiliyetiniz vardır. Böylece bu kutsal sarmaldan yukarıya doğru yükselmenin hissidir.


Orada şöyle bir dönemde olacak ki dakikalar veya bir kaç saat de olabilir, ( algı) kopuk hissetme, ki eğer gözlerinizi açıyorsanız, eğer bir yere bakıyorsanız, göreceğiniz şey basitçe partiküllerden oluşmuştur, atom altı partikülleri, kuantum partikülleri, ki bu katı değildir. Böylece siz hemen eşyaların nasıl görülebileceklerinin, ve nasıl göründüklerinin, belki, bu taraftan; gerçek hissine veya vizyonuna sahip olmaya başlayacaksınız.
Yani orada gerçekdışılık duygusu vardır. Eğer bazı şeyleri katı yapmak istiyorsanız şimdi sadece basitçe onu istediğinizi söyleyiniz ve o öyle görünecektir. Ancak yarattığınız basit yapının çoktan tam bilinçlilikte olduğu bilinmeli. Gözlerinizi açmaya karar verdiğinizde, renkleri, dokuları, zenginlikleri, havayı nasıl gördüğünüz çok değişik olacaktır. Sizin duygularınız olarak düşündüğünüz şeyler yükseltilmiştir, oh, en azından bin kat artmıştır.
Yani küçük bir ayarlama vardır. Ve biz sizinleyizdir, ve biz açıkça bununla ilgileneceğiz, çünkü bu içinde olunması çok neşeli bir durumdur. Bunu ruhsal olarak orgazma ulaşmışsınız gibi düşünün. Bu herşeyin birliğidir.


Sonra, siz bu bilmenin içine yerleşeceksiniz, ve elbette fiziksellik seçimdir. Ancak aynı zamanda bilmelisinizdir ki fizikselliği tutmayı seçerseniz, hemen dikkat edeceğiniz gibi, bizim insan ağrı ve sancıları dediğimiz şeyler gitmiştir. Ama en büyük değişim sizin daha fazla üçüncü boyutla birlikte yaşıyor yada var olmadığınızdır - ziyaret edebilirsiniz, sergileyebilirsiniz, ancak yaşamıyorsunuz- o anda olduğunuz yer kutsal sarmaldan yukarı çıkarken düşündüğünüz yerdir.


Bu size verebileceğim en iyi benzetmedir... Ve bu sevgide bir yer olacaktır. Bu bir anda kararların, eylemlerin, var olmanın, bir sevgi şekli , ve sevgiden olduğu, ve sevgidir. Yani böylece öyle yada böyle nin sezgisi, sizin geleneksel olarak düşündüğünüz gibi dualitenin, kutupsallığın, evet veya hayırı, gitmiştir. Bu hizalanmadır. Üçüncü boyutta var olmanın bütün yolculuğu bu hizalanma yerine, kendinizi öyle yada böylenin ötesine yerleştirmeye ulaşıyor. Bu yükseliş sürecinde bunu yaptığınız zaman, bu maytap gibidir; sizden gider.
Bir bebeğin, bir insan bebeğinin doğum zamanını düşünün, bazen bu çok kolay bir geliş olur, bazen 30 saatlik bir iştir. Bazen anne tarlada doğum yapmaya karar verir, bazen okyanusta doğum yapar. Bazen çok güzel bir odaya gider. Başka zamanda da bir ameliyat odasına gider ve bir C- bölümüne sahip olur. Ancak doğum yine de olur. Böylece bu neyin olduğudur...


Bu tam ve mutlak bir teslimiyet ve mutluluk duygusudur. Bu - ruhsal, duygusal, fiziksel, zihinsel- birliğin bir hissidir. Yani orada bir an için , oh , öldüğünüzü hissedersiniz. Çünkü bu öylesine bir bırakma ve yeniden bağlanma duygusudur. Ama tabii ki ölmüyorsunuz.
Cev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder