4 Ekim 2012 Perşembe

Galaktik Konfederasyon

 
Galaktik Konfederasyon bu Galaksideki Pleiadianlar, Sirianlar, Arcturianlar gibi pozitif uygarlıkların gevşek bir ittifakıdır. Liderleri aydınlanmış bilinçlilik durumunda yaşayan varlıklar, yükselmiş üstatlardır. Bu gezegende, Galaktik Konfederasyon birçok adlarla tanınır: Galaktik Federasyon, Işığın Galaktik Federasyonu, Gezegenlerin Galaktik Konfederasyonu, Gezegenlerin Galaktik Federasyonu, Gezegenlerin Birleşik Federasyonu gibi… Bu adların tümü aynı pozitif grubu tanımlar.

Galaktik Federasyonun ve Işığın Galaktik Federasyonunun iki ayrı grup olduğu, birinin pozitif ve diğerinin negatif olduğu konusunda internette bir fikir döngüsü olmuştur. Bu gezegenin bıraktıklarının ötesinde negatif ET grupları yoktur. Galaktik Federasyon ve Işığın Galaktik Federasyonu aynı pozitif grubu tanımlar.

Bu gezegende bu pozitif grupla temas halinde olduğunu iddia eden birçok varlık vardır. Birçok örnekte bu gerçek değildir. Bazı insanlar bu pozitif grupla gerçek enerjetik temasa sahiptir, ancak Galaktik Konfederasyondan gelen birçok telepatik mesaj Archonlar ve onların zihinsel, astral ve eterik planlardaki teknolojileri tarafından engellenir. O zaman Archonlar ilk izlenimde tümüyle sevgi ve ışık yansıtan, ancak gerçekte tekrar tekrar kullanılan cümleler olan mesajları araya sokarlar. Onlar aynı zamanda bunları yanlış bilgiyle de karıştırırlar ve bu da Işık İşçileri arasında Galaktik Konfederasyon hakkında büyük bir karmaşa yaratmıştır. Birçok kanalın Işığa bağlılıkları gerçektir, onlar henüz Archonların yarattığı örtüyü yaramazlar. Çok az sayıdaki kanal NSA’nın (metinde yazıldığı şekliyle böyle) ajanlarıdır.

Galaktik Konfederasyonla gerçek bir telepatik teması olan kanallar bu karantinaya alınmış gezegenin yüzeyine yeni bilgiyi getirebilirler ve eski cümleleri tekrarlamazlar.
Galaktik Konfederasyonla gerçek temas kuranların büyük çoğunluğu 90’lı yılların ortalarında ve sonunda yeraltı askeri üslerinde yoğun ve şiddetli zihin programlamaya konu olmuşlardı. Onların zihinleri yarıldı ve kişiliklerinin ön alterlerine Galaktik Konfederasyon hakkında yanlış bilgi kondu. Bu operasyon bu zamanda Dünya’yı kontrol eden karantinayı oluşturan Archonlar tarafından yürütüldü, çünkü onlar Galaktik Konfederasyonun geleceğinden ve gezegeni özgürleştireceğinden korkuyorlardı. Haklı olarak da öyle, çünkü Galaktik Konfederasyon gelecek ve gezegeni özgürleştirecek. Kabaldan gelen tüm tehditlere ve zülme bakmadan…

Ashtar Komutası Galaktik Konfederasyonun bir bölümüdür. Temel fonksiyonu Dünya gezegenini bu karanlık güçlerin pençelerinden kurtarmaktır. Ashtar bir Işık varlığıdır ve bazı insanların iddia ettiği gibi hayali negatif Bafath grubuna ait değildir. Saint Germain de bir Işık varlığıdır. Koot Hoomi ve diğer yükselmiş üstatlar da öyle. Onlar dualitenin ötesine geçmişlerdir ve yargılamanın ötesinde olan sevgiyi ortaya çıkarırlar. Ne yazık ki, bu onların öğrencileri olduğunu iddia eden birçok insan için söylenemez.

Ashtar Astara adı verilen ikiz bir ruha sahiptir. O (dişil) Dünya gezegenine Tanrıça esrarlarını getiren biridir ve Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast (İsis), Aphrodite ve Venus olarak bilinir. O da bir Işık varlığıdır. Kabal onların öğretilerini aşındırmaya ve bozmaya çalışmıştır ancak Tanrıça zafer kazanacaktır.
Çeviri: Bdost
Kaynak: Louisa Vancellos

1 comments:

Adsız dedi ki...

Bir'in Yasası kitabını okudum. Ra'nın bahsettiği Galaktik Konfederasyon hakkında internette ne gibi bilgiler var diye araştırırken işte buradayım. Fakat Bir'in Yasası Ra bilgileri kitabında Konfederasyon'un Satürn'de olduğunu söylüyor. Söylemekle de kalmıyor çoğunlukla onlardan bahsederken artık Satürn Konseyi larak bahsetmekte ancak Galaktik Federasyon kitabında ise başka... evet bir şeylerin döndüğüne artık emin oluyorum ama neye inanayım diye düşünmekten başım ağrıyor artık. Bu kitaplarda ki farklılıklar bana Ra'nın ''Bu gibi temaslarda medyumlar, aslında başkalarına hizmete eğilimli oldukları halde, kanıt gösterme arzusu yüzünden, haçlıların(Orion) yalan bilgilerine açık olmuşlardır. Böylece, haçlılar bu kanalların etkilerini geçersiz kılıp onları tesirsiz bırakabilmişlerdir.'' cümlesini anımsatıyor. Yine de bu konu hakkında tüm kitapları yorumları okuyup araştırmaya devam edeceğim. Bunlar birer komplo veya saptırma teorileri ise yine de bilmek istiyorum.

Yorum Gönder