28 Ekim 2012 Pazar

Foton Kuşağı ve Üç Gün Karanlık

 
Bu yayını Foton Kuşağı ve "3 gün karanlık" ile ilgili elime geçen tüm bilgileri peşpeşe dizerek derledim. Bu hadiselerin gerçek olacağını iddia edemeyeceğimiz gibi, bu ihtimal hakkında bir değer de veremeyiz. Bu ve benzeri bilgiler pek çok varlık, insan ve kadim medeniyetlerden çeşitli şekillerde bize ulaşmaktadır. Bu bilgiyi bilme özgürlüğünüze hizmet etmek adına kendimi borçlu hissediyorum. Dilerim bu yazı haberdar olmaları halinde tedbir almayı gerekli görebilecek olan herkese ulaşır. Gururlarını düşünüp bunları paylaşmayanlar var, bunu iyi biliyorum. Ama artık bu tip hesaplar geride kaldı. Artık maskeleri, zihinsel ve egosal kaygıları geride bırakmadan ilerleyemeyeceğimiz bir döneme giriyoruz! Sizi size bırakıyorum.

Tanrı hepimize zihin sesimiz ile kalp sesimizi ayırdetme bilgeliği versin.
Hepinize bol şanslar ve iyi yolculuklar.

http://emreskopi.blogspot.com 

 
   BÜYÜK DEĞİŞİM- KIRAEL (GEÇİŞ)  

"Üç Günlük Karanlık"

"Üç günlük karanlık, aslında, Dünya Ananın Foton Kuşağına girişi ile ilgilidir.Bu, üç günlük karanlık yaratacak ve bu olay "Değişim"in yada "Dördüncü Boyut"a yükselişin başlangıcının habercisi olacaktır.Şimdi size, bu dönemde ne olup biteceğiyle ilgili kısa bir açıklama sunmak istiyorum.Bütün olay "yedi" ila "on" günlük bir dönemde vuku bulacaktır, ancak bu süre bir gün kısa veya bir gün uzun olabilir.

Birinci Gün,

Bu noktada tam bir karışıklık duygusu ortaya çıkacaktır.Bu korku yaratmamalıdır.Evet, Yaradan korkuya izin verir, ama sizin bu korkuya kapılmanız gerekmez.Bu "Bilgiler"i okuyanlarınız bu dönemde vuku bulacak olayların farkında olacaklardır.Siz kendi kendinize, "Evet, bu tamda Kirael in vuku bulacağını söylediği şey", diyeceksiniz.Ancak buna rağmen, siz hala korkuyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz, çünki korku Dünya katına nüfuz edecektir.O, yüzeye çıkması gereken çok derin bir hücresel anının uyanışıdır.Bu, herkesin kendi korkularından gerçekten kurtularak Değişimden geçmesini sağlamak için, Işık Varlıklar tarafından gerçekleştiriilecektir.Bu arada şunu da belirtmeliyim ki, siz çok fazla korku içinde yaşadığınızdan, aslında, korku yüzünden birçok iyi şey de yaparsınız.Korkularınızdan kurtulmanız tümüyle Yaradanın tasarımının bir parçasıdır.


Bu şimdiki korkularınızla başa çıkmaya çalışmanızın gerekli olmasının bir başka nedenidir.Siz korkularınızla başa çıkmakta ve onları dağıtmakta deneyimli hale geldiğinizde, Değişimle daha iyi başa çıkabileceksiniz.Bu gün karşı karşıya olduğunuz korkular şunlardır: "Faturalarımı ödeyebilecekmiyim? Evliliğimi sürdürebilecekmiyim, sürdüremezsem ne yapacağım? Tüm paramı aptalca bir yatırımla kaybedecekmiyim?" Bunlar elbette çok gerçektir, ama gerçekçi bir biçimde bakıldığında yapmanız gereken tüm şey, o sorunla yüzleşmek ve sorun tam bir berraklığa kavuşuncaya dek ona odaklanmaktır.Sonra ne olur? Daima, onun sizin gördüğünüz kadar büyük bir canavar olmadığı ortaya çıkar.Aslında o, çoğunlukla son derece baş edilebilir hale gelir.İşte bu yüzden kendinizi-İdrak ile ilgili tüm derslerinizi zamanında tamamlamanızı vurguluyorum.Korkularınızla başa çıkmayı mümkün olan en iyi şekilde öğrendiğinizde, bu Değişimi bir "kabus" olmak yerine, bir "serüven" kılacaktır.Uygulama yapmak kusursuz kılar.
Böylece, birinci gün sizler kitlesel hastalık ve görünüşte perişan edici bir karışıklık illüzyonuyla titreşeceksiniz.O sırada, Foton Enerjisinin araya karışmasıyla, Üçüncü Boyuttan ayrılıyor ve Dördüncü Boyuta giriyor olacaksınız.Dünyanın "Gümbürtü" ile sallanmakta olduğunu, o noktaya kadar hiç hissetmediğiniz kadar çok sallandığını hissedeceksiniz.Birinci günün ilk oniki saatinde çevrede yürümeyi gerçekten istemeyeceksiniz.Gerçekten olduğunuz yerde kalmaya zorlanacaksınız.


Bu Dünya Ananın adeta tiz bir "Gıcırtı"yla durma noktasına geliş biçimidir.Bu dönemde Dünya silkelenecek ve birçok veçhesini yeniden uyum içine sokacaktır.Tüm bunlar şimdiden ayrıntılarıyla "plan"lanmıştır ve Dünya kendisini tümüyle yoldan çıkarmadan ne kadar ileri gideceğini bilir.Böylece bu sizin anlayacağınız ilk göstergelerden biri olacaktır: Muazzam bir karışıklığın ortaya çıkışı ve bunu Dünya Ananın gerçekten "Gümbürdemesi"nin izlemesi.
O vakte kadar birçok Deprem yaşamış olacaksınız.O vakte dek Depremler neredeyse sıradan hale gelmiş olacaklar.Ben Richter ölçeğine göre sekiz, dokuz şiddetindeki depremlerden değil, dört, beş ve altı şiddetindeki depremlerden söz ediyorum, çünki Dünya Ana bu depremlerle Değişime hazırlanıyor olacaktır.Ancak Dünyanın-Üçüncü Boyuttan Dördüncüye geçildiği ve Foton Enerjisinin Dünyayı kaplamaya başladığı-nihai Değişim pozisyonuna girdiği o ilk gün, sizler on ila onaltı saat boyunca ayakta durmakta gerçekten zorlanacaksınız.Paniğe kapılmayın! Bunu size ne kadar hatırlatsam azdır.Lütfen Paniğe kapılmayın! Eğer bu ilk saatlerde paniğe kapılmazsanız, durum yatışmaya başlayacaktır, çünki sarsıntılar ve gümbürtüler gittikçe azalıp son bulacaktır.
Sonra, tezahür etmeye başlayacak olan diğer şey, ısının ve Güneş ışığının azalmasıdır.Sonraki birkaç gün boyunca hava akşamın geç saatleri gibi görünecektir. Değişimin bu bölümünden çıkana dek çok fazla Güneş Işığı görmeyeceksiniz.
O süreçte, "huşu" verici bir "uyanış" yaşanmaya başlayacaktır.Duyu-Dışı Yeteneklerinize bağlı olarak, daha önce öbür tarafa geçmiş (ölmüş) olan arkadaşlarınız veya akrabalarınız sizinle iletişim kurabilecekler.Bu sizin, çoğu kişinin, bu yaşamında deneyimlememiş olduğu bir biçimde çalışmanızı mümkün kılacaktır.Bu, son birkaç yıldır "Değişim"i bilen "Rehberler"in size "MEDİTASYON" yapmanızı tavsiye etmelerinin bir başka nedenidir.Meditasyona verdiğim önemi vurgulamak için bu sözcük büyük harflerle yazılmıştır.

İkinci Gün,

İkinci gün, giderek artan bir Karanlıkla birlikte, daha önce asla deneyimlenmemiş olan bir "soğuk" da Dünyaya nüfuz etmeye başlayacaktır.O, derin bir soğuk olacak, çünki ta içinize işleyecektir.Bu sırada siz, Karbon-Bazlı olmayan diğer varlıklarla bağlantı kuracaksınız.İşte yaşamınızı neden korkuya dayalı olarak yaşayamıyacağınızın bir başka nedeni: Siz en büyük sınavlarınızdan biri olarak görünecek bir şeyle karşılaşacaksınız.Anlamanız gereken tüm şey, onun bir "TEST" olduğudur.Sizin sadece ışığa tutunmanız gerekecektir, çünki "Beyaz Işığı" kullandığınızda, farkındalığınız en yüksek noktaya çıkacak ve "Test" ortadan kaybolacaktır.

Üçüncü gün,

Üçüncü gün, Dünya Ana Foton Kuşağına tam olarak girecek ve Dördüncü Boyuta asıl "Geçiş" (Değişim) meydana gelecektir.İşte o zaman Foton Enerjisi Dünyayı saracak ve "Üç Günlük Karanlık" başlayacaktır.Foton Enerjisinin Dış Kuşağı, Üçüncü-Boyutsal Özü "süpürüp" atacak ve Dördüncü Boyutsal Enerjiyi Aktive edecek kadar çok yoğundur.Hava Karanlık olacaktır, çünki Işık Parçacıkları, Işık-sızlık (Karanlık) görünümünü yaratacak kadar yoğun olacaklardır.Bu Dış Kuşaktan geçmek yaklaşık "üç gün" alacak ve siz zifiri karanlıktaymışsınız gibi görünecektir.Yetmiş iki saat sonra uyanıp, dışarı çıkıp, "İşte bu kadar! Bu olay bitti!" demeyin.Siz o durumda dikkat etmeli ve kafanızı zamana takmamalısınız, çünki bu aldatıcı olabilir ve Enerjinin sakinleşmesinin daha da uzun zaman almasına neden olabilir.

Foton Kuşağına girdiğinizde, o Güneş Işığını gerçekten karartacaktır.Bu gerçek, Saf bir Karanlık olacaktır, dostlarım, ancak, Güneşin Termik Enerjisinin bir kısmı size ulaşacaktır, böylece bir "Buzul Çağı" yaşamak zorunda kalmayacaksınız .O, bu kadar dondurucu olmayacaktır, ama havanın aşırı derecede soğuyacağını bilin (-10/-15).Buna karşın, bedeniniz, çoğu kişinin deneyimleyeceği hareketsizliği telafi etmek için "Titreşimsel" bir "Değişim" geçirecektir.

O süreçte, dışarı çıkıp birşeyleri onarmaya çalışmak mantıklı olmayacaktır.Açık olup olmadığını görmek için köşedeki "Bakkala" gitmeye çalışmak mantıklı olmayacaktır.Siz açlıktan ölmeyeceksiniz; üç günde hiçkimse açlıktan ölmez.Herşeyden önce, metobolizmanız değişecek, böylece yiyeceğe ihtiyacınız olmayacaktır.Sonra ise sadece en hafif yiyecekleri yiyeceksiniz.Başlangıçta, sadece Yaradanın Bitkiler Alemi olarak getirmiş olduğu yiyecekler olacaktır.Bu Yaradanın size herzaman sağlamış olduğu besindir.Her nedense, bu noktaya dek siz onu Bilgece kullanmadınız.Şimdi (ise), Bitkileri Bilgece kullanmakla kalmayacak, ayrıca onların titreşiminin gerçek Özünü de öğreneceksiniz.Bazılarının bununla rezonansa girmelerinin biraz zaman alacağına eminim, ama çoğu kişi bu yeni besin kaynağından zevk almaya başlayacaktır.

Sıcak iklimlerdeki İnsanlar bu Değişime nasıl hazırlanabilirler? On tane Battaniye satın alarak ya da soğuk-geçirmez bir oda inşaa ederek değil.Medyumum bana kendisi gençken insanların yeraltında sığınaklar inşa edip onları konserve yiyeceklerle doldurduklarını hatırlattı.Bu, birilerinin, dev bir Bomba atma olasılığına karşı Güvenli bir yer oluşturmak için yapılmıştı.Sizi temin ederim ki dostlarım, bu kez bunların hiçbiri gerekli olmayacaktır.Foton Enerjisi Dünyanızı gerçekten kapladığında, bu olayı bütünüyle deneyimlemeleri mukadder kılınmış olanlar, Titreşimsel Beden Transferini ve Devinim Birliğini öğrenmiş olacak ve böylece onların Özleri tamamen korunacaktır.

Beden Enerjisinin, herkesin bu olayı atlatmasını sağlayacağını bilin.İşte bu yüzden, kardeşlerinizi sevgiyle kucaklamanız önemli olacaktır.Siz soğuktan ölmeyeceksiniz, çünki o zamana dek, Meditasyonu ve Titreşimsel Beden Transferini (Bedenin Titreşimini yükselterek soğuğu hissetmemeyi) öğrenmiş olacaksınız.Çok olağan bir düzeyde öğrenmekte olduğunuz bu şeyler, aslında, çok uzak bir gelecekte bulunmayan bir "Zaman"a hazırlıktır.


Bu Üç Günlük Zifiri Karanlığın ve soğuğun ortasında, Dünya nüfusunun çoğu kımıldayamaz hale gelecektir.Siz yavaşlayıp öyle bir hal içersine gireceksiniz ki, Üç Günlük Karanlık şimdiki zamanın hissedildiği gibi hissedilmeyecektir, dostlarım, Korkuların bir kısmı işte böyle geçersiz kılınacaktır.Siz, Foton Enerjisinin bu yoğun bölümünden geçtiğinizi hatırlamayacaksınız bile.Bir kez o başladığında ve Üç Günlük dönemin birinci gününe girdiğinizde, kendi içinizde bir kış uykusuna dalacaksınız."

Sevgi ve ışıkla kalın...

(BÜYÜK DEĞİŞİM-KIRAEL (Fred Sterling kanallığı ile)-Akaşa Yayınları-2008)

* * *
   SORULAN SORU ÜZERİNE KRYON'UN BU KONUDAKİ FİKRİ  

Sevgili Kryon: Geçenlerde x Gezegeni''nin yaklaşık 14 ay içinde güneş sistemimize geri döneceğini, dünyamızda bir kutup değişmi, depremler, seler, yanardağ patlamaları gibi korkunç olaylara neden olacağını okudum. O, dünyayı onlarca yıl boyunca karanlığa gömecekmiş ve açlık ve diğer afetler yüzünden insan nüfusunun yüzde doksanı yok olacakmış. Bu gezegen her 3600 yılda geliyormuş, son kez Museviler''in Mısır'' dan çıkış dönemlerinde gelmiş. Birçok kadim toplum bu dev gezegenin korkunç yaşam kaybına neden olduğuyla ilgili kayıtlar bırakmış. Senden bize bunun olup olmayacağını söylemeni rica ediyorum.

KRYON:
Sevgili varlıklar önce size kısa bir anıt veeceğiz: HAYIR
Bu size YENİ DÜNYA gibi geliyor mu? Bu size sözün ettiğimiz eni realite yolu gibi görününüyor mu? Bu size gezegen için büyük bir umut gibi geliyor mu? Sizler, gerçekten de, son on yıldır verilen Kryon mesajlarının böyle bir şeyi bildirmeyi unutmuş olabileceğini düşünüyor musunuz? Bu ESKİ ENERJİDİR, BU 12 YIL ÖNCE SÖZÜNÜ ETTİĞİMİZ KORKUYA--DAYALI HABERDİR, VE BU HABER IŞIKTA KARIŞIKLIKLAR YARATIP BUNUN SONUÇLARINDAN BESLENMEK İSTEYEN FELAKET HABERCİLERİNDEN VE KORKU TACİRLERİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR. SİZE ŞUNU SÖYLEMİŞTİK: SİZDEN UMUDUNUZU ÇALACAK OLANLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN, ÇÜNKÜ ONLAR İÇİNİZE KORKU TOHUMLARI EKEREK IŞIĞINIZI AZALTIRLAR. BU AYNI GÜÇLER SİZE KRYON''UNDA KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEYECEKLERDİR.
YAKIN GEÇMİŞTE ORTAYA ATILAN BAZI KEHANETLERİ HATIRLIYORMUSUNUZ? GEZEGENLERİN BÜYÜK HİZALANIŞININ DÜNYAYI YÖRÜNGESİNDEN ÇIKARACAĞI SÖYLENMİŞTİ. KUYRUKLUYILDIZIN VE ONU İZLEYEN PARÇALARIN BU DÜNYAYA KÖTÜ GÜÇLERİ BOŞALTACAĞI SÖYLENMİŞTİ. DÜNYANIZ FOTON KUŞAĞI DENEN ASTRONOMİK KUŞAĞA GİRDİĞİNDE ''ÜÇ GÜNLÜK KARANLIK'' OLACAĞI KEHANET EDİLMİŞTİ. AYRICA KIYAMET GÜNÜ İLE İLGİLİ KEHANETLERİ NE KADAR ÇABUK UNUTUYORSUNUZ DA, YİNE GERÇEKLEŞMEYECEK YENİ KEHANETLERİN KORKULARINA KAPILIYORSUNUZ. SİZ GERÇEKTEN DE BİNLERCE KAYNAĞIN ONLARCA YILDIR YAPTIĞI ASTRONOMİK GÖZLEMLERİN BU FELAKETİ SİZDEN BİR SIR GİBİ SAKLAMIŞ OLABİLECEĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
ARTIK PARÇALARI BİRLEŞTİRİP, SİZİN ----ESKİ YIKIM, KIYAMET VE DEHŞET KEHANETLERİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE--- DÜNYA PARADİGMASINI DEĞİŞTİRMİŞ OLDUĞUNUZ GERÇEĞİNİ GÖRMENİZİN ZAMANIDIR. KENDİ İÇİNİZE DÖNÜP YÜKSEK BENLİĞİNİZE SORUN. O SİZİ KUCAKLAYACAK VE SİZE BENİM VERDİĞİM AYNI YANITI VERECEKTİR.
EL ALTINDAKİ, GÖREBİLECEĞİNİZ SORUNLAR ÜZERİNE ODAKLANIN. IŞIĞA ORADA İHTİYAÇ VAR. ENERJİNZİ GÖREMEYECEĞİNİZ ŞEYLERDEN KORKMAYA HARCAYARAK, GÜCÜNÜZÜ ONLARA TESLİM ETMEYİN. SENİN IŞIĞINI MEVCUT DURUMLARIN AYDINLATILMASINDA VE DÜZELTİLMESİNDE KULLANMANA İHTİYAÇ VAR, IŞIK İŞÇİSİ.

* * *
   (KAYNAĞI BELİRSİZ ALINTI)  
20 Aralık saat 19.15 de ani donma olayı gerçekleşecek foton kuşağına girerken. Bunun için yardıma gelecekler. Bu olay gerçekleşmeden önce insanların yardıma geldiklerinde onlardan korkmamaları için kendilerini ifşa edecekler. Önemli olan onların görünüp görünmemesi değil, önemli olan bu süreci sağ salim atlatabilmek.....

Pleiadesliler, insanların inanmadıkları için ve önlem almadıklarından kayıpların çok fazla olabileceğini ve elektrikle çalışan hiç bir ısıtıcının çalışmayacağını söylediler. Bu yüzden evlerde soba olması gerekiyor. Bununla birlikte su ve yiyecek ihtiyaçlarını da temin etmemiz gerektiğini bildirdiler.

İinsanlar sokakta birden yakalanacaklar ani donmaya ve 3-5 gün sürecek. Basınç olacak, bu yüzden insanlarda şişme olacak... Elektrikli aletler çalışmayacak ve insanların % 90 nı dünyada elektrikli enerjisiyle ısındıklarından, bu ani donma olayında bir çok kişinin ölmesi durumunun sözkonusu olduğunu söylediler.

Foton kuşağından dolayı, dünya 3-5 gün karanlıkta kalacak, çünkü güneş ışınları artık dünyaya ulaşamayacak. Dünya, foton kuşağının içine tam olarak girene kadar, hem zifiri karanlık, hem dondurucu soğuk olduğu gibi, hiç bir elektronik cihaz çalışmayacak ve insanlar yeni enerji kaynakları aramaya başlayacaklar.

Zaman artık çok hızlandı, bir an önce bu mesajları yakınlarımızla, çevremizle paylaşarak bu durumun üstesinden gelmek gerekiyor. Pleiadesliler, sırf bu yüzden insanlara yardım etmek için sirius ve akturus gemileriyle dünyaya gelmekteler. İnsanlar yardım esnasında kendilerinden korkmamaları için, kendilerini insanlığa tanıtacaklar.

Bununla birlikte, 20 Aralık 2012 akşamına kadar yani foton kuşağının içine girmeye başladığımız ana kadar insanların dünyada var olabilmeleri için en azından 5. boyutta olmaları gerekmektedir. Bunun için pozitif düşünce çok önemli.

Geçişte böylesi zorluklaırn yaşanmasının sebebinin pleiadesler şu yüzden gerekli olduğunu söylüyorlar:

İnsanlar zor anlarda, bir olmayı ve birlik bilinciyle hareket etmeyi öğreniyorlar ve bundan sonra artık insanlık için çıkar savaşları olmayacak, çünkü, ayrım bilinci ortadan kalkacaktır.
(alıntı)
* * *
   TİBETLİ DİN ADAMINDAN MAHŞER HAKKINDA NASA'YA GÖNDERİ  

21 Aralık 2012 hakkında NASA'nın merkez laboratuvarına Temmuz 2012'de bu bilgi ulaştı.
Bu bilgiyi akraba, dost ve onu alabilecek herkese hemen ulaştırın.

NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir.
 

1. Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır.

21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacaktır.
 

2. Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.
 

3. Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir.
Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.
 

4. Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.
Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklerdir. Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir.
 

5. Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
 

6. 20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerdir. 


Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.


Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı.


Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir.
Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır.
Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın.
 

7. Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2012'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır.
Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır.
 

8. Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler.
Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır.


Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize.


9. Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir. 


Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir. 


Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır.

0 comments:

Yorum Gönder