11 Ekim 2012 Perşembe

8 Ekim 2012 Yayınlayan Steve Beckow (Part 2)

 
Biz ne boyutuna gideceğiz ?
 

S: Ve bir yanında (Yükselişin) biz 3B veya 4B deyiz, ve diğer bir yanında ise biz 5B deyiz?
 

BM: Veya daha yüksek.
Bu beşinci için bir asansördür. Ve dahası, sadece ( Beşinciden daha yüksek boyutlara) devam etmeyi seçen bazıları olacaktır. Ama kollektif olarak plan budur.
 


BM: Evet, siz beşinci boyuta gidiyorsunuz. Ancak tekrar
sizin dikkatinizi bir duruma çekmek isterim siz ne zaman ki beşinci boyutta olursunuz, çapalarsınız, Gaia ve bu yüzden sizde - Gaia'nın yaşayamadığı bir yerde sizde yaşayamazsınız ve fiziksel form sahibi olmaya devam edemezsiniz; yani bunu anlayınız- ancak bu çapalanmış olan yerden dördüncü boyuta, ki biz buna üçüncü boyutun daha yüksek realiteleri deriz, altıncı boyuta ve yedinci boyuta erişiminizin olmadığı anlamına gelmez.
Ama evet, değişim beşincinin içinedir, ve yedinci boyuta doğru devam edecektir- hayır, muhtemelen sizin hayat süreniz içerisinde değil-. Bazılarınız yedincinin alemleri olan saf sevginin, mesih bilincinin, birliğin alemleri içinde kalmak isteyeceklerdir. Orada bazılarınız sihirli alemlerin içinde olmayı seviyorlar.
Bu önemli değil. Sizin erişiminiz olacak, ancak sizin yeni eviniz, yeni boyutunuz, yeni realiteniz beşinci de olacaktır. Burası Gaia'nın demirlediği yerdir. Ve biz bunu size öneririz, genel olarak, o çoktan oradadır.
 

Dünya Yükseliş Sürecinin neresindedir?
 

BM: Dünya çoktan kendi geçişinin büyük bölümünü yaptı.

S: Öyle mi?


BM: Ve tanık olduğunuz Dünya'nın değişiklikleri aslında büyük bir şekilde kollektif ruhlara, insanlara, ayarlanmaları için yardım ediyor.


İnsanlar Üçüncü- Boyutta Ortadan Yok mu Olacaklar?


BM: Net olmamıza izin verin, insanlar ortadan kaybolacaklar. Şimdi, bununla birlikte, onlar aynı zamanda soluk birer hatıra haline gelecekler. Siz daha önce sancıya sahip olduğunuz yerlerde veya kötü bir alışkanlıkta veya sizi derinden rahatsız eden bir şey konusunda böyle durumlarla karşılaştınız, ve onun gitmesine izin verdiniz. Ve bir veya iki sene sonra, o durum tekrar belirsiz bir şekilde yükseldi, sizde ' Oh, ... evet, bu beni rahatsız ederdi' dersiniz ve gününüze devam edersiniz.


Değişim artarak olabilir. Bu nufüsun hazırlığına bağlıdır, ancak şu anda bizim gördüğümüz, bunun kaymalarla olacağıdır. Ve orada basamaklar ve kapı eşikleri olacaktır ki bazıları basitçe geçebilsinler ve tamlığa çapa atabilsinler, ve sonra daha çoğu da geçecektir ve tamlığa çapa atacaklardır, bütün süreç tamamlanana kadar..
Şimdi, maalesef orada hala onlar olacak, ( veya iyi ki onlar kendi istedikleri şeyleri yapıyorlar, her ne kadar bu benim arzum olmasa da), ki bu tarz bir realiteyi üçüncü gibi düşünebileceğiniz, devam etmeyi seçecekler... ve onlar alternatif bir başka duruma kaydırılacaklar. İnsanlar,... orada oturanlar denebilir, göz kırpmasıyla olabilir ve hatta hatırlamayacaklar bile... veya sönük bir algıyla, ' Merak ediyorum da neredeydi ve neye gitti?' diyebilirler.


İnsanlar ortadan kaybolacak. Bu travma veya kargaşaya sebep olmayacaktır. Bu fiziksel alemde birinin ölmesi gibi kederli olmayacaktır. Bu arkadaşların söz konusu olduğu durumlarda sadece hafif bir kaymadır. Ancak, karı ve kocaların, ebebeyn ve çocukların, söz konusu olduğu durumlarda orada bir bilme durumu olacaktır.


Dünya Üçüncü Boyutsallıkta Devam edecek mi?


BM: 3B Dünya kendi ( kosmetik) değişimini yaptı. O orada değildir( Yükselişten sonra).


S: Orada değildir?


BM: Sizinle aynı şekilde, sevgili kalp - özellikle bedenlenmiş üçüncü- boyutsal bir varlık simgesi olarak- artık daha fazla mevcut değildir. ( Çünkü ben 5B de olacağım ve 3B de değil.) O anda, her ikinizde, ve herkes atladı.


S. Pekala. Yani 3B de herhangi bir şey kaldı mı?


BM: Hayır, hepsi geçirildi, değiştirildi, yükseltildi...


S: Yani o günden sonra bir 3B Dünya yok ?


BM: Bu doğrudur... O kendisini çoğaltmak ve bu enerjinin taşıyıcısı olmaya devam etmek istemiyor.


S: Uh- Venüs'ün aksine, diyelim?


BM: Evet, orada bir bölünme vardı (yani Venüs üzerinde) , ama bu Dünya'nın bunu nasıl yapmayı seçtiği değildir.


S: Lanetleneceğim. Bunu daha önce duymamıştım, ve bunu hazmetmeye çalışıyorum. Orada bir 3B Dünya olmayacak. 'Hayır' diyen insanlar astral planlara gidecekler, 'Evet' diyen insanlar Dünya üzerinde devam edecekler.


BM: Bu doğrudur.
Steve Beckow: Bu Dünya'ya olacak şey, 3B Dünya, ki onlar kalamayacaklar? Anlatmaya çalıştığınız şey bu mudur, Efendim?


BM: Evet, anlatmaya çalıştığım şey budur. Anladınız, 3B Dünya, o var olmayacak...


S: 'Hayır' diyen insanlar hakkında ne dersiniz? Onlar bu 3B Dünya üzerinde kalacaklar mı, veya kendilerini başka bir yerde mi bulacaklar?
BM: Kendilerini başka bir yerde bulacaklar.
S: Ve onlar kendilerini başka bir yerde bebekler olarak mı bulacaklar veya şu anda oldukları gibi mi?
BM: Onlar eve dönecekler. Onlar beden dışına dönecekler.


S: Astral Planlara mı?
BM: Evet. Ve onlar seçtikleri gibi danışmanlık edilip yeniden atanacaklar.
Yükselişin 21 Aralık 2012 de olmamasının Herhangi bir Olasılığı var mı?
BM: Ya bir şekilde hepsi birer kozmik şakaysa... Bu bizim şaka anlayışımız değildir. Biz şakaları severiz. Ve bizim şaka anlayışımız sizinkinden bir hayli farklı olmalıdır. Ancak biz bir çoğunu incitecek bir şakayı asla yapmayız...


Bu Ana'nın Planıdır. Bu bizim planımız değildir. Bu sizin planınız değildir. Evet biz planın uygulayıcılarıyız. Ancak erteleme veya gecikme için başka bir plan yoktur.


BM: Orada bir ' ya öyleyse?' yoktur. ' Ya öyleyse?' sizin hayal kırıklığına uğrama korkunuzdur. Siz diyorsunuz ki ' Evet, Efendim, bu doğrudur, çünkü hayal kırıklığına uğradım, çok , çok, çok kez. Bize tahminler verdiniz ve onlar gelip geçmediler. Bize tarihler verdiniz, ve onlar gelip geçmediler. Ben saçma bir iş üstünde miyim ?'''...


Biz frenlere basmıyoruz. Biz size ' Şey, İlahi Planda bir değişiklik oldu.' demek üzere değiliz.
Biz çağlar boyunca bekledik. bunun açılması için bir çok seviyede, hayal edebileceğinizden çok daha fazla alemde uyumlanmalar olmuştur. Bu sizin bireysel olarak hazır olup olmamanız kadar basit değildir. Siz Ana/Baba'ya ' Ben gideceğim, ben yardım edeceğim, ve benim amacım yükselmektir.' dediğiniz an hazırdınız. Ve öyle de yapacaksınızdır.


BM: Biz yanlış bekletileri kurma işinde yada alışkanlığında değiliz. Bu evrensel hukuka aykırıdır ve bu sevgi hukukuna aykırıdır. Eğer bir şey, sevgili dostum- ve biz bunu söyleyip duruyoruz- siz programın önündesiniz. Ancak biz bir tarihe bağlanmak istiyor muyuz? Hayır. Biz verilmiş olan tarihlerin önemli ve kayda değer olduklarını söylüyor muyuz? Evet. Eğer siz felç olsaydınız, ve bizim size bir çok yönden kollektifin felç olduğu izlenimini uyandırmamıza izin verin, eğer siz felç olsaydınız, ve dua etseydiniz ve özel pratiklerinizi, iyileştirme meditasyonlarınızı yapsaydınız ve size aralık 2012 de bir gün verilseydi, sevgili dostum, ve o gün Eylül ayında gelseydi, üzgün olur muydun ? Bence değil.
Cev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder