10 Mart 2014 Pazartesi

4. DÜNYA ÇAPINDA İLK TEMAS TELEPATİK ÇALIŞMASINDAN KISA BİR GÜNCELLEME

Sevgili Dostlar,
Çalışmaya katılımınız ve çalışma sırasındaki muhteşem enerjilerinizden dolayı öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum!
Çalışma oldukça başarılıydı çünkü kozmik dostlarımızla olan birçok iletişimin yanı sıra çok fazla insan bu çalışmalardan (ve yıldızlardan gelen kız ve erkek kardeşlerimizden) haberdar oldu.
 

4. çalışma sırasında bazı katılımcılarımız ‘yakında birbirimizi göreceğiz’ mesajları aldılar.
Buna ek olarak da geçen Cumartesi olan çalışmadan sonra ben de dünya dışı varlıklardan yakında ileriye doğru önemli bir ‘adım’ daha atacağımızı belirten bir bilgi aldım.



Görünen o ki BULUŞMAYA yaklaşıyoruz.
Bu yüzden olabildiğince çok insanı şu anda olan , bu ilk iletişim çalışmalarını yaptığımız ve kozmik dostlarımızdan insanlığa mesajlar geldiği konularından, haberdar etmek oldukça önemli.
Artan sayıda ziyaretçinin de merakları yapılanlar ve deneyimliyor olduğumuz şeyler konularındadır.


Bunu baz alarak da sizi deneyimlerinizi web sitemizde de paylaşmak için motive etmek istiyorum. Eğer arzu ederseniz bu isimsiz bir şekilde de yapılabilir.

Bu neden çok önemlidir?
Bu olabildiğince çok insanı kozmik dostlarımızın varlığından ve onlarla hali hazırda iletişime geçtiğimiz konularında bilgilendirir. Onların varlığı konularında ne kadar çok bilgi halka açık olursa insanlar bunu kendi hayat görüşleriyle kaynaştırabilirler ve böylece önümüzde gelecek olan olaylara hazırlanabilirler.

Facebook grupları halen çok büyük önem taşımaktadırlar çünkü bütün üyeleri arasında yoğun bir bilgi alışverişine sebep olmaktadırlar.
Bu bilgileri halkla da paylaşabileceğimiz zaman gelmiştir.

Bu olaya doğru hazırlığın bir parçasıdır!

Halka açık olarak paylaşmanın adımları nelerdir?
Bu temelde çalışma sırasında deneyimlemiş olduğunuz ve hali hazırda Facebookda paylaştığınız deneyimleri ‘kopyala & yapıştır’ yöntemiyle paylaşmanızdır.
Star people web sitesinde bir mesaj paylaşma kutucuğu vardır. Bu :http://www.the-starpeople.net/jscripts/live/livemessage_us.html.
"publish message" düğmesine bastığınız zaman mesajınız dünya çapındaki bütün katılımcılarla paylaşılmış olacaktır.

Muhteşem ve harika destekleriniz için çok teşekkürler!
En içten sevgilerimle
Alfred
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder