20 Mart 2014 Perşembe

KONTRATLARIN DOĞASI

 
Sizin oyun-alanında gelişen olayları anlamanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bunu yapmak için önce size kontratların doğasını hatırlatacağız. Kontratlar sizin oyuna girmeden önce yaptığınız anlaşmalardır. Siz şu kişiden gelip Anne rolünü oynamasını, ve bu kişiden de gelip Baba rolünü oynamasını, ve şu kişiden de Harry Amca rolünü oynamasını istediniz. Siz sevgili bir kardeşinize iş ortağınız rolünü oynayıp oynayamayacağını sordunuz. 


Sonra ona, kötü adam rolünü oynayacak kadar sizi sevip sevmediğini sordunuz. Ona, dersi öğrenmenize ve deneyiminiz için seçtiğiniz Karma'yı oluşturmanıza yardım edecek kadar sizi sevip sevmediğini sordunuz. Daha geniş bir perspektiften, bu kontratlar kitlesel olarak uygulandığında, insanlık sarkacını kolayca bir yöne çekebilir ve bütün için ilerleme olanakları yaratabilirler. Böyleyken bile, bu kontratlar sadece, kendiniz için yazmış olduğunuz potansiyel metinlerdir. 

Tüm kontratlar kabule bağlıdır, hiç biri kesin değildir, sizin kabulünüze bağlıdır. Siz bu kontratla yüz yüze geldiğinizde hala Özgür Seçim gezegenindesinizdir ve o kontratı yerine getirip getirmemeyi seçebilirsiniz. Size diyoruz ki, bu gezegende bazı çok önemli kontratları yerine getirmeyi seçmiş bir çok kişi var. Bu yolu seçmiş olan hepinize çok derin sevgi duyuyoruz. 

Bunun sonuçları üç-boyutlu var oluşunuzda görebileceğinizin çok ötesine uzanır. Kendi tekamüli gelişiminizle yaratmakta olduğunuz yeni paradigmalar gelecekte Evrende uzun bir zaman boyunca görülecektir. Oyun- alanında bir oyuncu olmaktan ötürü kazanacağınız renkler sizi en yüksek varlıklar arasına sokacaktır, ve siz o renkleri gururla taşıyacaksınız. Siz bu ailedensiniz ve biz burada sizinle birlikte olmaktan onur duyuyoruz.

Steve Rother & The Group
Hatırla kitabından sayfa (198)

0 comments:

Yorum Gönder