5 Mart 2014 Çarşamba

Zafer Portalı… Değişim Zamanı 03.03.2014 / 26.03.2014 – Anna Merkaba

 glory
Arkadaşlar, bugünkü kartımız ZAFER. Ve elbette tesadüf diye bir şey olmadığı için, dün akşam Anna Merkaba’nın kanal olarak getirdiği Andromeda’dan iletilen mesaj da bizi Zafer Portalı hakkında bilgilendiriyor. Mor Alev Dostu bu mesajı çok çabuk bizim için çevirdi, kendisine ve Anna’ya çok teşekkürler! Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Değişim zamanı nihayet geldi ve Pleiades Takımyıldızının merkez güneşi Alcyone’dan Dünyanıza getirilen Bilgeliğin bir parçası olduğunuz için, hepinize hoş geldiniz diyoruz. Değişim zamanı gerçekten geldi ve Dünya’yı (3. Boyutta) rehin tutan kapılar gerçekten kaldırıldı.

Dünyevi gerçekliğinizdeki bundan sonraki 21 gün boyunca, kendiniz ve başkaları için arzu ettiğiniz yaşam şeklini oluşturacak enerjileri kendinize çekebilmeniz için, büyük Değişim ve muazzam fırsat kapıları sizin için açıldı…

Evrenin sevgili çocukları,

Gaia üzerindeki şu anki gerçekliğinizde tam önünüze serilen, büyük Değişim zamanı geldi. Bu bilgiler,  gerçekten Gaia’nın üstünde yaşayan herkesin ruhuna ve DNA’sının atom-altı yapısına işlendi.

Değişim zamanı gerçekten geldi ve Yeni Ay enerjisinin Gaia ’ya ulaşmasıyla birlikte, bir kez daha dünyevi benliğinizi ve gerçekliğinizi değiştirme fırsatını elde ettiniz.

İçinize yerleştirilmiş olan bu güç, üç kat daha büyüyecek. Böylece uyanış sürecinde olan kişilerin enerjilerinin daha hızla dönüşmesini ve yapmak için burada olduğunuz her şeyin Kaynağına ulaşma görevinizi, muazzam bir hızla başarmanızı sağlayacak.

Değişimin en büyük zamanı kapınıza dayandı. Gerçekleşecek olan bu Değişim, önce kendi varlığınızın Işığı içinde yer almalıdır. Pleiades Alycone’dan size gönderilen bu bilgilendirme sayesinde, ruhunuzun içindeki atom-altı yapıların korteksini kullanarak, daha önceki kayıtları değiştirme şansınız var. Böylece bu bilgileri, arzu ettiğiniz yaşamın akışı doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Dolayısı ile Sevgililer, bu yeni ve güçlü enerjilerle bir adım ileriye gitmek, ya da arzularınız yönünde dev bir sıçrama yapmak, size kalmış bir şey. Dünyevi gerçekliğinizdeki bundan sonraki 21 gün boyunca, kendiniz ve başkaları için arzu ettiğiniz yaşam şeklini oluşturacak enerjileri kendinize çekebilmeniz için, büyük Değişim ve muazzam fırsat kapıları sizin için açıldı.

Daha önce ulaşmanızın yasak olduğu ve böylece size fark ettirmeden gönderilen enerjiler ve bilgiler, faydalanmanız için artık hazır bekliyorlar. Böylece çoğunuz daha fazla yükseliş, daha fazla güç, daha fazla özgürlük deneyimlemeye başlayacaksınız. Karşınıza birçok yeni bilgiler çıkacak. Buna benzer daha pek çok eş zamanlılıklar, arzularınıza giden yolu aydınlatacak.

Artık beklemek zorunda değilsiniz. İstekleriniz doğrultusunda hareket edin, size sunulan her fırsatı değerlendirin. Zira fırsatlar penceresi gerçekten çok büyük. Değişim penceresi tam üstünüzde duruyor. Ve böylece, mevcut gerçekliğinizdeki 21 gün içinde, hayatınızın sorumluluğunu alın.

Rehberlerinizi dinleyin. Zira almaya başlayacağınız rehberlik her geçen gün biraz daha netleşecek. Atmanız gereken adımlar, ya rüyanızda, ya da günlük gerçekliğinizde taslak halinde sizlere bildirilecek. Yolunuza çıkan veya önünüze gelen her şeye dikkat edin, size sunulan her türlü imkânlardan faydalanın. Daha önce gitmediğiniz yerler gidin. Daha önce sizi bloke eden engellerden kurtulun.

Endişelerinizi ve korkularınızı bırakın, zira zaman ve mekânın yeni girdabında, bu tür enerjilere yer yoktur. Sizler, görevlerinizi yürütmek için şu anki gerçeklikte bulunan, Boyutları, Galaksileri ve Evrenleri aşmış cesur varlıklarsınız.

Geçmiş zamanlarda en kullanılamaz bilgilerle boğulmuş olan Dünyanız Sevgili Gaia ve kendiniz için, Evrenin Kozmik Sevgi Geçitlerinden gelen enerjilerden faydalanın.

Ve böylece, gözlerinizin önünde meydana gelecek olan olayları görmeye başladığınızı anlayacaksınız. İnsanlığı daha ileriye taşımanız için gönderilen hediyeleri almanıza yardım edecek Işık varlıkları tarafından, tekrar ziyaret edilmeye başlayacağınızı bilin ve hazır olun.

Bu fırsat penceresinin devam ettiği süreçteki her gün ve her saat, bilinciniz üç kat daha genişleyecek. Böylece hem siz hem de çevrenizdeki kişiler, kendi benliklerinizdeki dönüşümü sağlayarak, daha yüksek boyutlara yükselmiş olacaksınız.

Sizlere yardımcı olmak için hazırda beklediğimizi unutmayın. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar.  Sizleri seviyoruz. Daima yanınızdayız. Şimdilik Hoşçakalın.

Andromeda Konseyi

Anna Merkaba’nın Kişisel Notu: Daha önce, rehberleriniz ile nasıl iletişime geçersiniz diye bir yazı yazmıştım. İşaretleri gözden kaçırmamanız ve iletişim kurmayı daha iyi kavramanız için, bu mesajdaki bilgilerin o yazımla uyuştuğuna inanıyorum.

**Mor Alev Dost’undan Not: Mesajın orijinali değişik bir tarz ve gramer yapısıyla verilmiş. Sürekli tekrar edilen cümleler kullanılmış. Kendi düşünceme göre Evrendeki varlıklardan gelen bir mesajda, kitap dili beklenmemeli. Dolayısı ile hem orijinal tarza sadık kalarak, hem de kolay anlaşılabilmesine özen göstererek, çevirmeye çalıştım.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder