4 Mart 2014 Salı

Pleiadesli Akina : Ruhsal Metamorfoz, Natalie Glasson kanal olmuştur.

 
Dünya uygarlığını temsil eden ruhlara merhabalar, kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Pleiades’li Akina. Bilgeliğimi ve bilincimi size daha derin Pleiades enerji titreşimi ve gerçeklik seviyelerinde bağlanırken sizinle paylaşmam istendi.

Amacım sizi yıldızlardan ve özellikle bu dönemde Pleiadeslilerden gelen, bu fırsatı, Dünyanın dönüşümünün ufuğunda fark etmenizi sağlamak. Öncelikle kendimi tanıtayım.


Ben, Akina, ağırlıklı olarak Pleiades uygarlığında var olan bir ruhum; şu anda mevcut olan realitemden önceki diğer bağlantılarımı ya da varlıklarımı hatırlamıyorum çünkü onlar benim şu anki gerçekliğimden önce Pleiades enerjisi ile bağlantılı değillerdi. Bu yüzden Pleiadesli olduğuma inanıyorum.



Şu anda diğer yıldız sistemleri ve gezegenler ile de aktif olarak iletişim pozisyonundayım. Amacım evrendeki enerji dönüşümlerinin hesaplarını taramak ve aynı zamanda evreni de tarayarak bu dönüşümlerin kimi etkileyeceği ve evrendeki etkisine erişmek.
Benim yeteneklerim gözlem ve farkındalıktır, evrendeki enerji değişikliklerini ve bunların yükselişe nasıl yardımcı olacaklarını deşifre ederim. Gerçekte Yaradan’ı ve O’ndan gelen yayınları gözlemlediğimin farkındayım ancak bu yayınlar birçok formda, yapıda ve etkide olabiliyor tıpkı Yaradan’ın Evreninde birçok boyut ve seviyelerde oldukları gibi.


Keşiflerim ile amacım, açık olanlarla iletişime geçmek, bilgiyi paylaşmak ve böylece evrensel titreşimlerin, Yaratıcının enerji dönüşümlerinin kaynak ve çekirdeğin enerjisinden çıkmasıyla alınmasına hazırlamak.


Bir uygarlık olarak biz, Pleiadesliler teknoloji ve manevi sezgi arasındaki denge üzerine ustalaşıyoruz. Bunu Yaratıcıyı daha güçlü anlama ve gerçekliğimizin uygulamasının bir yolu olarak kullanmak üzere öğreniyoruz.


Bunun, yaşamak için uygun bir yol olduğunu söylemiyoruz ancak yaşamın dengesi için bu gereklidir ve teknolojimiz ruhsal genişleme ve farkındalıktan doğmuştur böylece bizim uygarlığımızın içinde yüksek amaçlara sahiptir.
Bunu sizinle paylaşmam önemlidir çünkü uygarlığınız bu teknolojinin önemi ve ruhsal benliğinizin sezgileri arasında denge kurmak istiyor.


Teknolojinin sizin gerçekliğinizde daha yüksek bir önceliğe sahip olduğunu düşünüyorsanız sizden onu bir dakikalığına kapatmanızı ve kalbinizle ve ruhunuzla nefesiniz aracılığıyla olan bağlantınızı hissetmenizi rica edeceğim.


Nefesinize ve içinizdeki sevgiye odaklanarak içinizde bulunan ilahiliğin gücünü ve dayanıklılığını fark etme ve tanıma şansınız var, gizli kalmış yetenekleriniz de buna dahildir.

Teknolojinizin bir kısmı gerçeğe daha kolaylıkla geçişinizi sağlama amaçlıdır ancak teknoloji ile elde ettiklerinizin büyük bir kısmını bağımsızca iç kabiliyetlerinizi ile de elde edebilirsiniz.
İç bağlantınıza zaman ayırarak kendinizden ve ruhunuzdan içinizdeki yetenekleri aktif ve somut hale getirmesini talep edebilirsiniz bu kullandığınız teknolojiyi adil hale getirir. Bu uygulama ile ilahi amaçlarınız ile uyumlu kalmış ve aynı zamanda da Yaratıcının isteğine de bağlı kalmış olursunuz. Bu ilginç bir uygulamadır çünkü çoğunlukla teknolojiye daha çok güven ve inanç duyarsınız, ve daha az kendi yetenekleriniz ve sezilerinize...


Bu bakış açısıyla, etrafınızdaki ve sizin güçlendirdiğiniz teknolojiden kendi gücünüzü çekerek onun dönüştürülmesine izin vermenize ihtiyacı vardır. Siz teknolojinin sizin içinizde olduğunu söyleyebilirsiniz. Zamanla farkındalık, gözlem ve güçlendirme aracılığıyla teknolojinin bu diğer formlarına ihtiyacınız olmadığının farkına varacaksınız.
Örneğin, telefona ihtiyacınız olmayacak çünkü telepatik iletişimi geliştirmiş olacaksınız ya da enerji boyutları arası seyahat edebiliyor olacaksınız.


Etrafınızda olan teknolojinin amacı ve kullanımını gözlemeniz, içinizdeki bazı yetenekleri geliştirerek keşfetmeniz ya da sadece bunu fark etmeniz ve mümkün olduğuna inanmanız için sizi teşvik ediyorum.. Bu fikrin tanınması ya da basitçe izlenmesi varlığınızın birçok seviyesinde sizi güçlendirir.


Bugün sizinle konuşmak istediğim enerji kayması bana daha aşikar bir konu ve bu Pleiades ’in çekirdek merkez özünden akan bir ışığın dönüşümüdür. Bu Yaratıcı’nın Evreninin yüksek boyutlarındaki dönüşüme bağlı olarak aktif hale geçirilen bir ışığıdır ki bizim çekirdeğimizden yayılmak için Metamorfoz Işığını etkilemiş ve aktif hale getirmiştir.


Bu enerji geçmişte yayılmıştı ve içinde çok güçlü bir dönüşüm deneyimi yaratmıştı. Bu da birçok görünüm ve komple varlıkların dönüşmüş olma seviyelerini oluşturarak bir sonraki spiritüel farkındalık ve var olmanın bir başka aşamasına geçişlerini sağlamıştır.


Bu bizim gerçekliğimizi ve Pleiades ‘in içindeki uygarlığı çoktandır dönüştürüyor ancak farkındalık sahibi olan ışık varlıklar olarak siz bu dönüştüren enerjilere kayarak ışık iletişimine bağlanmayı seçip faydalı ve güçlü değişim titreşiminden yararlanma fırsatına sahipsiniz.


Metamorfoz Işık genellikle, tüm formların içine girebilen ve özellikle sert titreşimlerin somutlaşmış enerjisi olan derin pembe mor ışık olarak iletilir.


Bunu, büyük ölçüde değiştirme yeteneğine sahip olan, enerji dönüşümlerini değiştiren ve onları kendi döngüsünden çıkarıp bir sonraki aşamaya getiren güçlü bir temizleyici ve arıtıcı olarak düşünebilirsiniz. Bu da sadece Yaradan’ın ilahi isteği ile kabul edilerek bireysel erişim ve Metamorfoz Işıkla çalışma özel niyetleriyle elde edilebilir.


Işık size gençleşme, yenilenme, negatifliği pozitife çevirme, eski enerji kalıplarından sıyrılma ve kendinizi sınırlamalardan özgür kılma gibi, aktif hale gelme ve başlangıç sürelerinde, yardımcı olabilir.


Metamorfoz Işığın, istediğiniz gibi, size nüfuz etmesi ve değiştirmesi için güçlü bir niyet ve odak gerekmektedir.
Metamorfoz Işık sadece varlığınızdaki enerjiler için; düşünce, duygu, bakış açısı, yaratım, kısıtlamalar, güncelleştirme ve aktivasyonlar gibi şeyler için kullanılabilir.


Benim arzum deneyiminiz ve daha sonraki keşifleriniz için size bu Metamorfoz Işığın genel deneyiminde rehberlik etmek.
Kendinize huzurlu bir şekilde oturmak için izin veriniz ve meditatif durumda nefesiniz ile yükselme imkanı tanıyınız. Yüksek sesle şunları söyleyin; “ Şu an rehberlerimi ve meleklerimi beni desteklemeleri ve korumaları için çağırıyorum. 


Başmelek Mikail in özel koruma ve desteğini çağırıyorum. Ve bu süreci denetlemesi için Başmelek Metatron’un yardımlarını.. Niyetim Yaratıcı’nın ilahi iradesini tıpkı bir ışık bulutunun içeri akması gibi meydana getirdiğim her şeyin Yaratıcı’nın ilahi isteği ile uyumlanmasını sağlamak üzere bütün benliğimce akmasına davet etmektir.”
( Bu enerjilerin etrafınıza yerleşmesi ve sizin enerjilerinize tam olarak bağlanması için kendinize zaman tanıyınız. )


‘Pleiadesli Akina senin enerjilerini şu an niyetlerimi belirleyerek odaklanan benimle olmaya çağırıyorum. Benim dileğim ihtiyarlama, bozulma ve yaşlanma inancını yok ederek, varlığımın ve fiziksel vücudumun doğal yenilenme enerjisini aktif hale getirmektir.
Fiziksel vücudumun canlılık ve sürekli yaşam gücü enerjisini sağlık, canlılık ve kuvvetle yaşama deneyimine izin veriyorum.
Arzum tüm negatif enerjileri, bakış açılarını, engelleri, sınırlamaları, bariyerleri, acı çekmeyi ve kendini engellemeyi yüksek titreşimli pozitif titreşimlere dönüştürmek ve ışık ve sevgi deneyimine çevirmektir.


Benim niyetim; tüm enerjik ve fiziksel vücut sistemlerimin dönüşümünün tamamlanması deneyiminin onayıyla Yaratıcı ile daha uyumlu hale gelmesi, Yaratıcı’nın Sevgisini deneyimlemek, Yaratıcı bilinci ve farkındalık ile mevcut Yaratıcı Işığının tezahürüdür. Ben Yaratıcı’nın ilahi iradesi tarafından gözlendiğimi bilerek dönüşümü kontrol etmek isteyen her parçayı ayrıştırıyorum.
Şu anda kendimin ruhsal uyanışımın bir sonraki aşaması olan hatırlama ve yükselişe, döngüyü tamamlama ve daha fazla aydınlanma ve aydınlatmaya izin vererek taşınmasına teslimiyetteyim. 


Ben bu sürecin ve süreç belirtilerinin kolay, mükemmel ve ilahi olarak uygun olacağını biliyorum.
Niyetim ve odağımı belirterek şimdi yükseltici Pleiades çekirdeğinden varlığıma uygun titreşim ve yoğunluğu yaymak üzere Metamorfoz Işığı çağırıyorum. Lütfen bu en uygun Metamorfoz ışığı getir ve yükseliş süreci ve varlığımda olan canlandırıcı Metamorfoz deneyimini elde etmem için benimle çalış. Teşekkürler.


( ışığın size doğru geldiğini hayal edebilmek için kendinize zaman veriniz ve varlığınızın bakış açısının varlığınıza dokunana ve dolaşana kadar içinize derin teneffüs etmesine izin veriniz, ilahi ve saf odağınızı tutarken varlığınızın Yaratıcı ile bir olmanın aktivasyon ve somutlaşmasına olanak tanıyınız)

Gerçekliğinizin her dakikasında siz gelişmekte olan bir kelebeğe benziyorsunuz, gelişmeniz için birçok aşama var, her aşama çok güzel ve muhteşem ancak bu aynı zamanda değişimin ve dönüşümün görkeminin niyetleri ve kabulünüz ile de yaratıla bilinir.

Gerçekliğinizin ve yükselişinizin aşamalarını ve halini kucaklamaktan korkmayınız çünkü hepsi aynı derecede güzeldirler. Karanlıkta veya bağlantıyı kaybettiğiniz zamanlarda bile benzersiz formlarda olan Yaratıcının ve sizin bilinçlenmenizin tüm güzel aşamalarında meydana gelen dönüşümlerin gözlemlenmesinin sürecinden keyif alınız.


Her zaman yıldızlardan kaynaklanan çarpıcı enerjiler vardır. Bunun bilincine varmak için meditasyona vakit ayırınız ve pozitife, yüksek titreşimli ve uygun enerjilere bağlanmayı talep ediniz, varlığınızın dönüşümüne teşvik vermesi için onların güzelliği ile benliğinizi yıkayınız.
Her zaman huzurla,
Akina,
Çev: Melis Kıvrak

0 comments:

Yorum Gönder