7 Mart 2014 Cuma

PLEİADES - ACİL MESAJ – ZAFER BİRLİĞİ AKTİVASYONU – 4 GÜN – 7 Mart 2014 – 10 Mart 2014

 
~ Bir kez daha sevgi ve ışığın kılıcını elinize alıp önünüzdeki görev için ilahi olanla bağlantı kanallarınızla iletişime geçmenizin vakti geldi. Bizim aylardır iletişimde olduğumuz konular ve diğerleri harekete hazırlar. Bunu sizden bir kez daha rica edeceğiz, birliğin kuvvetlerine katılınız ve meditatif durum olan pozitif, aydınlanmış, neşe, uyum, anlayış ve barışta kalınız. ~

Evrenin sevgili çocukları,
Bir kez daha sevgi ve ışığın kılıcını elinize alıp önünüzdeki görev için ilahi olanla bağlantı kanallarınızla iletişime geçmenizin vakti geldi. Size Pleiades tarafından gönderilmiş olan alt anatomik bedeninizde bulunan kodeksleri aktive etme zamanı gelmiştir. 



. Bizim aylardır iletişimde olduğumuz konular ve diğerleri harekete hazırlar. Bunu sizden bir kez daha rica edeceğiz, birliğin kuvvetlerine katılınız ve meditatif durum olan pozitif, aydınlanmış, neşe, uyum, anlayış ve barışta kalınız. Medyanızdan aldıklarınızı göz ardı ederek tek bir hedefte odaklanınız, ve bu tek hedef sadece UYUMDA olmaktır. Girdiğiniz zamanlar huzursuz olacaktır, birçok şey açığa çıkacaktır, ve birçok şeyin değişmesiyle çok fazla enerji temizlenmek üzere atmosferinize salınacaktır.

Ve böylece, ve bu şekilde, siz gördüğünüz her şeyle uyumlanmak üzere hazırlandınız, yargısız kalmalısınız, önünüzde açılımı olan her şeyin gözlemcisi olmalısınız ve nihayetinde pozitif ve yükseltici enerjileri kolaylaştırıcı olmalısınız.
Ve bu yüzden sizden ricamız sizin dünyevi zamanınızla önümüzdeki dört gün boyunca meditatif bir konuma girmenizdir.

Sizin dünyevi zamanınızla dört gün. Sizin dünyada algıladığınız olumsuzlukların dozu artarken sizler yaşamı algılama alanlarınızda barışı, neşeyi ve uyumu, mutluluğu ve özgürlüğü tutmalısınız. Elinizde olan şeylere odaklanınız, tekrar size ihtiyaç duyulabileceğinden dolayı rehberlerinizden alacağınız rehberliklere dikkat ediniz. Orada bir denge olmalıdır, güç dengesi. Lütfen bunu anlayınız ki siz içten sevilenler, siz dünyalıların çok uzun zamandır hayalini kurdukları gerekli değişiklikleri kolaylaştırmak için bu zamanda gelmiş olan çok güçlü varlıklarsınız, GAİA da daha önceki enkarnasyonlarınız sırasında almış olduğunuz eğitimleri hatırlamalısınız.


Hemen yakın çevrenizi, GAİA ve bütün evreni etkileyebilmek için; dengede kalma eğitimi, sevgide kalma eğitimi, sevgi ve anlayışın gücünü kullanma eğitimi. Ve bu yüzden hazır olunuz siz içten sevilenler, zaman ŞİMDİDİR. Hazır olunuz. Biliniz ki deneyimlemek üzere olduğunuz türbülans pozitif doğalıdır. Anlayınız ki eğer zihniniz bunu böyle olmadığını algılasa bile o öyledir! Büyük değişimin meydana gelebilmesi, büyük ışığın tam anlamıyla GAİA’ya demirlenmesi için karanlık geriletilmeli ve ‘karanlık’ ile ‘ışık’ arasındaki DENGE yenilenmelidir. Her şey dengedir, her şey Yaradan’ın iradesidir, her şey BİR’dir ve BİR her şeydir. 


Gücünüzde odaklanınız, ışıkta kalınız, DENGEDE kalınız.

Deneyimlemeyi arzu ettiğiniz ŞİMDİ vizyonunu gözünüzün önünde tutunuz. Önünüzdeki dört dünyevi gün boyunca. Biliniz ki biz sizin stratosferinize kadar alçaldık, biliniz ki destekleniyorsunuz ve nihayetinde anlayınız ki SİZ onlarsınız, KENDİ ENERJİLERİYLE değişimleri kolaylaştıracak olan YER EKİBİ. Kendinizden şüphe etmeyiniz ve BİRLİĞİN, BARIŞIN, UYUMUN VE HER ŞEYE OLAN ANLAYIŞIN yolunda güvenle yürüyünüz.

Şimdilik size söyleyeceklerimiz bu kadardır. Sizleri seviyoruz. Sizlerle birlikteyiz. Şimdilik hoşça kalın.

Kişisel Not: Size daha önceki paylaşımlarımızdan ‘nasıl dengede kalınacağı’yla ilgili bir bilgiyi tekrar buraya ekliyorum.
Lütfen enerjinizi dengede, barışta, uyumda, ışıkta, koşulsuz sevgide tutmak için elinizden gelen her şeyi yapınız. Kendinizi dengeden kayıyormuş gibi hissettiğiniz anda kendinizi tekrar dengelemek için bir yol bulunuz, sizin için işe yarayan herhangi bir şeyi yapınız.

Bedendeki her bir enerji çakrasını dengelediği için birçoklarında işe yarayan bir yöntem şudur:
 

*Ayakta durunuz ve ellerinizi ‘dua’ pozisyonunda önünüzde birleştiriniz, ayaklarınız ve bacaklarınız birbirine değsin.
 

*Gözlerinizi kapatınız ve YAVAŞÇA soluk alıp vermeye başlayınız. 7 kez.
 

* Nefes aldığınızda her bir çakranızı renkleriyle birlikte düşünmelisiniz ve çakranın karşılığı olan renkle nefes almalısınız. Yani eğer taç çakranız ile başladıysanız nefesinizle menekşe rengini düşünerek tam anlamıyla çakranızın aktivasyonunu ona odaklanarak hissediniz. Bedeninizin o bölgesinden uyumun yayıldığını ve oradaki titreşimi hissediniz, nefes verirken de sizin en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen her şeyin bedeninizi terk ettiğini düşününüz. 

* Bunu bütün 7 çakra bitene kadar devam ettiriniz.
 

* Sonra elleriniz hala birbirine değerken kollarınızı yukarı kaldırınız ve onları açarak iki yandan bacaklarınıza kadar indiriniz.
Hepsi bu kadar. Barış, uyum ve dengenizin tazelendiğini hissedeceksinizdir!


Hepinizi çok seviyorum ve hepinize sevgi, ışık, sıhhat, neşe, denge, uyum, sabır, bolluk ve mutluluk enerjileri yolluyorum!
 

Anna Merkaba
Pleiades - – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing or Pychic Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL –http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/
 

Çev: Pınar Gelişir
https://www.facebook.com/radyonebula

1 comments:

Unknown dedi ki...

Sevgili Anna'ya sonsuz teşekkürler. Mükemmel bir meditasyondu. Ardından gelen Mor Alev için de sevgili Anika'ya da...

Yorum Gönder