13 Mart 2014 Perşembe

Marilyn Raffaele ~ Arkturuslu Grup ~ 2 Mart 2014

 
Herkese merhabalar. Biz her geçen gün, şimdiye kadar çoğunluğun görme kabiliyeti ya da görme isteği olmayan dünya çapında konulara ve problemlere farklılık getiren Gaia üzerindeki ışığı gözlemliyoruz. Görünüş dünyanın kötüye gittiğini söyleyebilir, ama şu an tanık olduğunuz şey Işık’tır ve karanlığa parlamaktadır ve daha yüksek şekillerde ele alınması gerektiği ön plana getirilmektedir.

Birçok hükümet artık iş yapmak için eski kendine hizmet etme yollarının artık işe yarmadığını anlamaya başladı. Birçok “lider” herhangi bir değişime karşı durmayı seçiyor ve sonunda kendilerini eninde sonunda uzaklaştırılmış olarak buluyorlar. Dünya liderlerinden, bitmiş olan eski enerjilere sıkıca tutunmakta ısrarcı olan güya “ortak halk” a kadar herkes zorluğu deneyimlemeye başlayacak çünkü yeni enerjiler inanç ve kavramlar aracılığı ile yerinde tutulan şeyleri desteklemezler. Hadi sevgililer, dürüstçe hala sıkıca tutunuyor olabileceğiniz inanç ve kavramları inceleyin.


Biz genellikle sempati ya da diğeri hakkında bilgi sahibi olmakla karıştırılan merhamet hakkında konuşmak istiyoruz. Merhamet, sevginin bir yönüdür ve içine girmeden başkasının acısını ve derdini görebilme yeteneğidir. Bu genellikle ( özellikle aile ve arkadaşlarda) sezgisel güdümlü bir tür yardım önerisi anlamına gelmektedir. Ancak, şefkatte kişi ASLA DİĞERİNİN ENERJİ ALANININ İÇİNE GİRMEZ, bu sempatidir.

Kişisel spiritüellik geliştikçe, enerji alanı her zamankinden daha fazla ışık yaymaya başlar ve diğerleri bu enerjiye kapılır. Her ruh kendi gerçek doğasının eksiksiz deneyimini arar ama bu sadece onların bilincinin elde edilmiş durumunun sınırları içinde özlem halinde yorumlanabilir. Böylece spiritüel olarak olgunlaşmamış ruhlar sonsuza kadar bu içerde olanı, olmayanda ararlar. Bunlar “doğru” giysileri giyerek, güzel ya da güçlü olarak ya da para ve eşyalara sahip olarak bütünlüğü ararlar. Birçoğu aradığı sevgiyi seks ile karıştırır ve kendilerinin başkaları tarafından kullanılmasına izin verirler. Çünkü genel olarak toplum ikilem ve ayrılık merkezli olduğundan yüzlerce formdaki mutluluğa çözüm üretmek için buna teşvik eder ve ruhun Kaynağa olan bilinçli yeniden bağlanma özlemlerini hiç biri tatmin etmez.

Bir ruhun gelişiminin kronolojik yaş ile hiç bir ilgisi yoktur. Şu an çok gelişmiş birçok ruh genç bedenlerin içinde yaşamaktadır ve dünyada uzun zamandır kalan birçok beden ise ruhen olgunlaşmamıştır. Ruhen olgunlaşmış bireyler genellikle Büyük Işığı tutan kişiler tarafından geri itilir çünkü bu enerji onların sıkıca tuttukları ama yanlış inanç sistemlerini tehdit eder. Bunlar genellikle neden belirli bireyleri sevmedikleri konusunda bilinçli olarak farkındalık sahibi değildirler. Bu dünya üzerindeki birçok korkunun da temelinde de vardır, içinde bulundukları baloncuk teknelerine ‘vurabilecek’ herhangi bir şeyden kaçınmak birçoklarında yaptığıdır.

Her ruhun bütünlüğü ararken ki erken aşamaları arkadaşlara, yabancılara ve Gurulara uzanıyor – cevaplara sahip gibi görünen kişilere. Onlar henüz bu kadar umutsuzca aradıklarının gerçekte içinde yattığının farkında değiller. Onlar başka enerji alanlarının ve ona doğru çekilenin yüksek rezonansını hissediyorlar. Genelde çok basit şekilde şu sorular ile başlar; “ Bununla nasıl baş ediyorsun? Neden hep sakinsin? Bununla ya da şununla ilgili ne düşünüyorsun? Bu bir meslektaş, arkadaş ya da aile üyesi olabilir.

Çoğunuz, sevgi dolu insanlar olarak, kendini size açan insanlara yardım etmekten daha fazlasını yapıyorsunuz ama burası aslında uyanmanız ve alarma geçmeniz gereken yerdir, onların daha sonra sempatiye dönüşen enerjilerinin içine düşmemeniz gerekmektedir.
Genelde birinin acısına ortak olmak sevgi dolu yaklaşım olarak kabul edilir – “ ah zavallım anlıyorum / acını hissediyorum. Bunu sana nasıl yapabildi?” gibi.. 


Bunu yaptığınızda kişinin enerji alanının bir parçası haline gelirsiniz ve kendinize enerjinin içine düşme imkanı vermiş olursunuz. Kaç kez bazı insanlar tarafından “sıvazlandığınızı” hissettiğinizi deneyimlediniz? Bu sadece kendinizi daha fazla enerji arayışındayken açtığınızda olabilir. Bu, sevgililer, ne yaptığını bilmeyenlerdir ama bu mutsuzlukları ve diğerlerinin enerjisinde olma arzusundan kaynaklanır. Biz bu terimi sevmesek de “enerji emici” teriminin karşılığı budur.

Yardım arayanlara yardım ve hizmet etmek için, Işık işçisinin şefkat enerjisi ile çalışması gerekir. Pratik olarak, bu sevgiyle dinlemek veya öneriler sunmak, ama asla tam olarak sunulan enerjinin içine tamamen girmeden bunu yapmaktır. Görünümün illüzyon olduğunu fark ettiğinizde bunun üç boyutlu bir bilince dayandığını ve hiç bir yasanın bunu desteklemediğini fark edersiniz. Bu derin kavrayışları, bir insana adımları için gerekli olsa bile ASLA birbirini engellemeden – günlük sık sık görev gibi pratik yaparak – ihtiyaç ya da rehberlik doğrultusunda yapılmalıdır. Ancak bunları yaparken, kendinizin izin veren kişi olmanıza izin vermeyin – merkezli kalın, her bireyin kendi Yüksek Benliği, Rehberliği ve dünya deneyimine girmeden önce kendileri için seçtikleri sözleşmeleri/planları olduğunu hep hatırlayın.


Daha önce de söylediğimiz gibi, sevgi birinin kapı paspası olmak ya da akrabanız ya da çocukluk arkadaşınız diye sonsuza kadar bağlı kalmak anlamına gelmez. Birisi sizden onlar için çalışmanızı istediğinde harekete geçmek doğrudur. Sevgi ve şefkatli eylem, bilincinizde her bireyin gerçeğini hatırlamak anlamına gelir – size çekilen ve sizi duymuş okumuş kişiler. Onlara ihtiyaçları olan desteği verirken kendi hatalarından ders çıkarmaları özgürlüğünü de verin. Bunun birini yalnız bırakmak anlamına geldiği zamanlar vardır. Birinin gerçeği ve görevi diğerini “kurtarmak” olduğu inancına sahip olan egodur. Herkes büyümek ve gelişmek için insani deneyimler yaşayan ruhani varlıktır.


Bu Işık sadece aileleri, arkadaş ya da meslektaşları değil, diğer taraftan henüz yolculuklarının ışığına doğru yönelmemiş kişileri de çekmektedir. Henüz fark etmeyip diğer tarafa geçmiş ( aşırı doz ilaç, kaza, koma.. vb.) ve kafası karışmış kişiler de vardır. Bunlar, sevgililer, genelde kendilerini gelişmiş bir enerji alanının Işığına çekilmiş halde bulabilirler. Onları deneyimlerseniz (genelde yarı uyanık / yarı uyku pozisyonu) korkmayın, ama söyleyin sevgililer, Işığa yönelmeleri gerektiğini ve orda yardım ve rehberlik alabileceklerini. Işık varlıkları, Melekleri ya da bir kişinin yakınlarını gelmeleri ve onlara ihtiyacı olan rehberliği yapmaları için çağırabilirsiniz. Bazen kişi ayrılmak istemeyebilir ama o zaman onlara sadece “git” deyin.
Şefkat eyleme geçmiş sevgidir, sempati ise bunun üç boyutlu kavramıdır.


Bu Işık işidir. Bu gerçeğin tohumlarını ekişiniz ve gelişim için diğerlerine yardım edişinizdir. Biz sadece sizin enerji alanınızın sizdekini arayanları çekeceğini söylüyoruz, bilinçlilik durumlarına girme günahından uzak durun, siz hiç bir zaman sorun ile aynı düzeydeyken diğerinin ondan çıkmasına yardım edemezsiniz. İnsanca evet, ama ruhen hayır.
Bu şefkat, bu sevgi, bu çalışmadır.

Biz Arkturuslu Grubuz 02/03/14
Çev: Melis Kıvrak

0 comments:

Yorum Gönder