30 Mart 2014 Pazar

Kryon

 
Şimdi nefret ve sevgiden söz edelim. Sevgi ve nefretin enerjisinin özde aynı olduğunu bilmek bazılarınızı şaşırtabilir. Nefret, kutsanmış ışık enerjisinin içinden geçmesini bekleyen cehalettir, evet nefret budur! Eğer herhangi bir yerde herhangi bir bilinci ışıktan yoksun bırakırsanız karanlık tarafın kuşku ve korku olarak ortaya çıktığını görürsünüz.

 Karanlık basit olarak sevginin yokluğudur. Hepiniz vicdansız insanları görmüşsünüzdür, onlar her türlü olumsuz şeyi yapar ve bundan rahatsız olmazlar. Aslında onlara bakarken sevgi unsurundan yoksun bir cehalet bilincine bakmaktasınız, ama onlar bile dönüşüme uğrama potansiyeline sahiptir. Dolayısıyla nefret değişmeyi bekleyen bir enerjidir, kendinden hoşnut değildir, mutsuzdur ve değişmek istemektedir. Bunu görmek için nefret edenlere şöyle bir bakmanız yeter!


Öte yandan sevgi dönüşüme uğramış nefrettir! Tanrının varlığına inanmayan insanlar görmüşsünüzdür, onlar dünyada hiçbir şeyin iyi olmadığına ikna olmuşlardır. Ama bu insanlar genellikle bir gecede değişime uğrar ve nefretten arınırlar, oysa size daha evvel umutsuz bir vaka olarak görünmüşlerdir. Yeni enerjide böyle bir anda aydınlanmalar çok görülecektir, bu aktif sevginin nefret ve korkuyu dönüşüme uğratan mucizesidir! 


Karanlık bir yere ışık tuttuğunuzda artık karanlık orada varlığını sürdüremez. Bir kez bir şeyin nasıl işlediğini anlarsanız farkındalıktan yoksunluk haline geri dönemezsiniz.

Korkan kişi karanlıktadır, korkan kişi henüz aktif ışık unsurunu görmeye hazır değildir. Korkan kişi henüz kalbinde bulunan yüce varlığın değerini idrak edememiştir. Nefret gibi korku da cahildir, korku ve nefret değişmek isteyen geçici şeylerdir, onlar değişime hazırdır. Öte yandan huzur tıpkı sevgi gibi kendinden hoşnuttur, mutludur, çünkü aktif ışık enerjisine ve saf niyete sahiptir. Çevrenizdeki dünya kaos içinde görünse de huzur içinde olabilmeniz harika bir şeydir sevgili varlıklar. Bazıları bunu sorunları görmezden gelip başını devekuşu gibi kuma gömmeye benzetirler. Onlar kaos karşısında huzuru korumanın Tanrısal bir özellik olduğunu anlamazlar.

-----kryon----


0 comments:

Yorum Gönder