6 Mart 2014 Perşembe

DÜNYA OYUNUNDA SON PERDEYE GİRDİNİZ (06.03.1014)

 
Namaste! sizi sonsuz sevgi çerçevesinde selamlıyoruz üstatlar! Pek çok güzel haberle geldik! Ve çağlar süren bekleyişiniz tamamen son bulmak üzere! Aslında şu anda ki 'fırtınadan önce ki sessizlik' ortamı, dünyayı tamamen değiştirecek bir değişim dalgasına aracı olmak için sona ermek üzere. Sevgililer, bu güne kadar öğrendikleriniz, deneyimleriniz, bilgi sahibi kılındıklarınız asla sebepsiz, ve gereksiz değildi. Siz öğrendiklerinizi yükseliş adını verdiğiniz bilinç genişlemesini yaşamadan geçiş yapmak için öğrenmediniz. Her ne kadar pek çoklarınız uzun uğraşlar sonucunda yükseliş deneyiminin zor, ve de pek çokları gelecek enkarnasyonlarda yaşanacak bir deneyim olduğu kanısına varmış olsa da, biz size tekamülün geri vitese sahip olmadığını hatırlatmak istiyoruz. Uyandırılışınız boşu boşuna değildi bireyler. şimdi dünyada uyanan belli bir yüzde olması öylesine değil. 


Sevgili bireyler, çoğunuz dünya-dışı kardeşlerinizin gelişine kendisini o kadar kaptırdı ki bu dünyada neden bulunduğunu tamamen unutmuş bulunmaktadır. Çoğunuz bu yükseliş denilen bilinç genişlemesi olayını daha önce yaşamış ve bu mertebeye varmış olan varlıklarsınız. Bu mertebeden ayrılışınız sebepsiz değil. Sizin, halklarınızın devasa ana gemilerinden kalkıp, kardeşlerinin yanından ayrılıp bu uzun süredir karanlığın faaliyetleri odağında ki ''Hapishane Gezegeni''ne gelişiniz sadece deneyim için değil. Bazılarınız olanların sadece deneyim için yaşandığını düşünüyorlar ama zaten bunları yaşamış olduklarını unutuyorlar. Siz her şeyi deneyimlediniz sevgililer. Kısa süre sonra bedenlerinizde gerçekleşecek değişimler, ve de spiritüel aktivasyonlar için hepiniz tamamen hazırsınız. Tekamül bir yoldur üstatlar, ve de geldiğiniz noktadan geriye gidemezsiniz. Yani aslında sizi pek çoğunuzun halen bir Yükselmiş Üstat olduğu farkındalığını içselleştirmeye davet ediyoruz. 

Sizler harika varlıklarsınız. Çünkü deneyimlerin en ağır ve zorlularının yaşandığı bu gezegene sahip olduğunuz tüm yetenekleri, ait olduğunuz boyutların güzellik ve rahatlığını, o ortamın taşıdığı sevgi ortamını bırakıp tamamen karanlığa gömülmüş uykulu bilinçlerin uyanışı için bu güzel gezegende bedenlenip tekrar bir tekamül döngüsünü başlatmayı kabul ettiniz. Bu çok büyük bir cesaret ve fedakarlık örneğidir! Bu çoğu yönüyle evrende tektir ve örnektir. Pek çok yaşamlar yaşadınız. Güzel deneyimleriniz olduğu gibi haksızlık ve adaletsizliğe uğradığınız çokça yaşamınız oldu. Kökeniniz dolayısıyla farklıydınız ve genellikle en güzel yaşamlarınızda dahi 'farklı' olarak görülür, zorluk yaşardınız.

 Çoğunlukla geçmişin Üstatları, Rehberleri, Öğretmenleri, hatta Peygamberleri oldunuz. Başkalarının ışığını yükseltmek için gezip durdunuz. Onlara ışığınızı yansıttınız, onlara gerçekleri anlattınız. Özünde sevgi dolu varlıklar olan bu güzel ırka onların özünü hatırlatmak için her şeyi yaptınız. Onlara sevgi verdiniz, hayatlarının her döneminde yüzleşmekten kaçındıkları bir duyguyu yüzlerine vurduğunuz için hakarete uğrayacağınızı bildiğiniz halde. Onlara ışık verdiniz, nesilden nesile aktardıkları ''Kutsal ve değerli'' olmadıkları düşüncesini tehdit ettiğiniz için sizi taşlayacaklarını bildiğiniz halde. Onlara bilgi verdiniz, mucizeler gösterdiniz. 

Engin bilginizden şaşıp, sergilediklerinizden korkup dedikleriniz üzerine düşünmektense sizi öldürmeyi tercih edeceklerini bildiğiniz halde. Siz tanrısallığı unutturulmuş bu varlıklara onların tanrısal olduğunu hatırlatmak, medeniyetlerinin ışıklarının bir kez daha bu güneş sistemini aydınlatacak derecede parlak, ve sevgilerinin tüm bu galaksiyi içine alacak derecede yüksek hale getirmek, onları tekrar eski görkemli günlerine döndürmek için elinizden gelen her şeyi yaptınız. Çoğunlukla maruz kaldığınız aşağılamalara rağmen siz onların korku ve bilgisizlik gibi düşük enerjilerin bir yansıması olan davranışlarını olgunlukla karşılayıp bilgece sonuç çıkardınız, sevgiyle affettiniz. 

Sevgililer, özgür irade yasası düşünülenden daha farklı bir yasadır. Siz gökyüzündeki kardeşlerinizin, kökenlerinizin dayandığı o ışıktan varlıkların bulundukları yüksek var oluş düzlemlerinden çıkıp, 3. boyut frekansına hizalanıp 3B'de algılanıp görülebilecek bir şekil alarak hava sahalarınız da görünmelerini, göğünüzü ışıklarıyla aydınlatmalarını bekliyorsunuz. Bu, bu gezegenin özgür iradesine açıktan bir müdahale olur sevgili bireyler. Bunun müdahale olmaması için neredeyse bu gezegende ki varlıkların %90'ı tarafından böyle bir faaliyetin istenip onaylanması gerekir. Aksi taktirde iletişime bile geçemezler...

Dünya'nın son bir kaç bin yıllık tarihinden çeşitli kanal mesajlarıyla haberdar edildiniz. Anunnaki 2000 yıl önce dünya üzerinde hakimiyet kurup insanların uyanışını tamamen sabote edip engelleme üzerine kurulu bir sistem kurduğu sırada bir karar verildi. Belli süre aralıkları içerisinde enerji ölçümleri yapılacak, dünya 2000 yılına geldiğinde enerji pozitif olmazsa doğal afetlerle dünya üzerinde ki insan varlığı tekrar sonlandırılacak ve geriye kalanlarla tekrar yüksek bir uygarlık kurulacaktı. Aslında dinlerde kıyamet kavramının yok oluş olarak anlatılması, o dönemde enerji ölçümlerinin kesinlikle negatif çıkacağı ve böyle süreceği yönünde çok büyük bir inanç olmasından, buna kesin gözüyle bakılmasındandı. 


Ki I. ve II. Dünya savaşıyla bu düşünce kesinleşti. Ta ki 1960'larda ibre nötre hareketlenmeye başlayana kadar. O tarihlerde oldukça çok galaktik, boyutlararası varlık dünyanın enerjisini pozitife çevirmek için seferber olup bedenlendi. Bu sayede normalde 2012 yılında planlanan doğal afetler ve 2. bir Nuh tufanı, yerini yeni çağın güneşine bırakmış oldu. Dostlar, yeni çağın enerjisi farklıdır. Ve tabii ki bu yeni enerji beraberinde farklı bir gelecek, zihniyet vbe olaylar getirmiştir. Galaksinizde yaşanan olayları, güneş patlamalarını, Dünya'nın maruz kaldığı enerji bombardımanını biliyorsunuz. Sevgili varlıklar bu olaylar çok yakında gerçekleşecek olanlara enerjisel bir zemin hazırlamak için gerçekleşmektedir. Dünya insanları perdenin öbür tarafında binlerce yıldır yönetici-yönetilen rolünü oynayıp ortak bir deneyim yaşadıkları Kabal'dan kurtulmak, Yeni Çağ öncesi kendi hükümetlerini kurmuş olmanın sözünü verdiler. Değişimde herkesin rolü ve görevi vardır. 

Aslında bahsettiğimiz olay sizlerin mutlak olarak devreye girişinizin önündeki son aşamadır ki sonra sahne sizindir. Sevgililer, sizlere beklediğiniz hükümetsel değişikliklerin bu yaza tamamlanma ve deneyimlenme olasılığının ne kadar yüksek olduğunu söylemek istiyoruz. Sizin tarihlere önem verdiğinizi biliyoruz ancak insanlığın uyanışı ve Kabal'a karşı ayaklanıp iradeyi ve yönetimi kendi ellerine almalarına aracı olacak olan olayların tetiklenmesini sağlayacak olan bu ''Yeni Çağ enerjileri''nin ne zaman aktifleşip yoğun bir faaliyet göstereceği tamamen insanların bilinçlenmesine, sizlerin onları bilinçlendirmek için yaptığınız çalışmalara bağlıdır. Yani siz hemen bu bir kaç gün içerisinde bile enerjilerin aktifleşip insanların uyanışını sağlamasına aracı olabilirsiniz! Sevgililer, neden sürekli yalnızca sizin yapabileceğinize vurgu yaptığımızı düşünebilirsiniz. Bu soruyu sormakta haklısınız. 

İlk mesajlarımızdan beri asıl güce ve yetkiye sahip olanların sizler olduğunu anlatmaya çalıştık. Sizler birleşince, sadece meditasyonla bile neler yapıp, nelere mani olabildiğinizi gördünüz. Bugün Suriye'de olanlardan Ukrayna'da yaşananlara kadar her şey İlahi zamanlamanın bir sonucudur ve de savaşa izin verilmemektedir. Olan her şey hükümetsel değişikliklere aracı olacak olan Dünya çapındaki ayaklanmanın tohumlarını atmak, yaklaşmakta olan yeniye yer açmak içindir. Bu olaylar İlahi talimatlarla bütünün en yüksek hayrına gerçekleşmektedir.

Biraz da bu ''Global ayaklanma''dan bahsetmek istiyoruz. Sevgililer, size Amerikan ekonomisinin(ki o Kabal ekonomisidir) çökmüş olduğunu söylemiştik, böyle görünmese de bu illüzyondur. Başkan Obama'nın suskunluğu bundan kaynaklanmaktadır ki bu olay Kabal'ın haya t damarlarını kesmiş, onlar müdahale edip karşılık verme potansiyellerini yitirmişlerdir. Yeni Çağ'ın safağının sökmesine hiçbir şeyin engel olamayacağının farkındalar ve artık çıkar yol olmadığının farkında olarak ''Oyun dışı'' kaldılar. Sevgililer, kendinize önümüzdeki haftadan başlayarak 5 ay mühlet verin. Bahsettiğimiz ''Global ayaklanma'' bu önümüzde ki 5 ay içerisinde tezahür edecektir. Biz karanlığın son bir hileye baş vurarak bunu erteletmemesini umuyoruz ki dirençlerinin kırılış sebebi de budur. Biz size bu 5 ay içerisinde Galaktik kardeşlerinizin geleceğini söylemiyoruz. 


Biz size bu 5 ay içerisinde beklenen olaylar yaşandığı zaman Kabal'ın tamamen sona ereceği, Dünya İnsanlarının kendi hükümetlerini kuracağı, Kabal'ın onlara söylediği yalanlar, çirkin uygulamalar ve de onlardan sakladıklarının ortaya çıkmasına bağlı olarak insanların Işığın Galaktik Federasyonu'nun varlığından haberdar olarak onları dünyaya davet edebileceklerini söylemeye çalışıyoruz. Bunun yanında bu deneyimin bir sonucu olarak paraya dayalı sistemin kalkacağını, tüm sosyal algı ve yapınızın değişikliğe uğrayacağını, Matematiksel-mantıksal zekaya, sol beyni geliştirmeye dayalı, pozitif bilimlerin öğretildiği adaletsiz eğitim sisteminizin tamamen değişeceğini ve daha pek çok alanda İlahi talimatlarla gerçekleşecek değişimleri müjdelemekten mutluluk duyuyoruz! 

Yani her şey tamemen değişecek ve Dünya cennetleşmeye başlayacaktır. Sonra ne mi olacak? Evet güzel kısma geliyoruz. Siz sistematik bir şekilde misyonlarınıza uyanarak görevlerinizi icraya başlayacaksınız! Sevgililer, bu gezegenin kurtuluşu da, habercileri de, Mesihleri de yalnızca sizlersiniz! Sizler Tanrı'nın ışığını bu küreye getirecek olanlarsınız. İşiniz zor gibi görünebilir ancak o zaman şimdiki gibi olmayacaksınız. Alında her gece eğitim görüyorsunuz sevgililer!

 Kutlu ve Işıktan günler çok yakındır Üstatlar! Süre aralığını biliyorsunuz, ancak bu süre aralığı içerisinde hangi tarihlerde değişim kasırgasının aktifleşeceğini bilmiyorsunuz. Bunu siz belirleyeceksiniz. Bu tarih sizin çalışma ve faaliyetlerinize göre daha erken ya da geç olabilir. Yani Mart'ta olabileceği gibi Haziranda da gerçekleşebilir. Bu tamamen sizlere bağlı sevgililer. Şu an size mesajı iletmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz ve ayrılmadan önce son bir şeyler eklemek istiyoruz...

Sevgililer, bu güne kadar hep başarılı oldunuz. Tam sizden daha iyisi beklenmediği sırada siz yapmış olduğunuzdan da iyisini yaparak şaşkınlığa sebep oldunuz. Sizin kararlılığınız ve başarınız bizi sevindiriyor! Gerçektende siz umut olmayan bir gezegene umut getirdiniz. Hava olmayan bir gezegende fidan yeşerttiniz. Eskiden bir çiçek yaratabilirdiniz. O günlerinize tekrar dönecek, bu gezegende misyonunu üstlenmiş varlıklar olarak yürüyeceksiniz. 


Bizim inancımız tam sevgili bireyler. Sizin en kısa sürede insanları bilinçlendirip zalim hükümetlerinin ardındaki Kabal'dan kurtulmaları için yol göstereceğinizi biliyoruz. Siz öncülersiniz. Siz yapmak için doğduğunuz şeyi yapıyorsunuz. 'Ne yapıyoruz?' demeyin, sadece yaptığınız şeyi yapmaya devam edin. Sizi sonsuz Yaradanımızın Sevgi ve Işığıyla bırakıyoruz. Sevgi ve Işıkla! Ben Üstat Vragnie...
 https://www.facebook.com/siriusmisyonu

0 comments:

Yorum Gönder